Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3

Weet je nog dat ik je een paar maanden geleden de nieuwste paarse Hatchimals CollEGGtibles van seizoen 2 liet zien? We zijn gewoon al weer toe aan een nieuw seizoen! Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3 staat in het teken van vriendschap. Hatch de zeldzame Twin Friends of ga je voor de special of limited editions?

 

Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3

 

Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3

Hatchimals viert de vriendschap met een derde seizoen van de populaire Hatchimals CollEGGtibles. Het leuke is ook dat er nu soms zelfs twee CollEGGtibles verstopt zitten in één eitje, de zogenaamde Twin Friends. Het nieuwe seizoen is te herkennen aan het gele eitje. In totaal zijn er dit seizoen meer dan 100 nieuwe CollEGGtibles te verzamelen!

 

Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3

 

In dit derde seizoen vieren de Hatchimals CollEGGtibles vriendschap in alle vormen: Hatch Friends Forever. Er zijn Best Friends, Twin Friends of Squad Friends. Door het combineren van verschillende CollEGGtibles maak je meer dan 20 verschillende sets!

  • Best Friends vormen samen een speciale pose
  • Twin Friends kunnen niet zonder elkaar en zitten samen verstopt in één ei
  • Squad Goals bereik je door een special en limited edition samen te voegen met elk hun eigen thema en details

 

2-pack Egg Carton

Wij mochten een Hatchimals CollEGGtibles 2-pack Egg Carton (seizoen 3) ontvangen. Een eierdoos vol met 10 gele eitjes om nog te openen en twee losse Hatchimals die al uitgebroed zijn. Nadat je de Hatchimals hebt uitgebroed, kun je ze in deze eierdoos bewaren en overal mee naartoe nemen!

 

Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3

 

Daarnaast zit er natuurlijk een handleiding bij en een overzichtje van alle Hatchimals die je dit seizoen kunt vinden. Op dat overzicht vind je allerlei informatie over de verschillende Hatchimals en zie je welke vriendjes bij elkaar horen.

De adviesprijs voor een Hatchimals CollEGGtibles 12-pack Egg Carton is € 29,99.

 

Uitbroeden

Net als bij de CollEGGtibles van de vorige seizoenen staat er een paars hartje op de eieren. Dit hartje kleurt roze wanneer je er met je duim over wrijft en het warm maakt. Vanaf dit moment kun je het ei voorzichtig openbreken door het hartje wat in te drukken. Het ei zal een beetje breken, waarna je de Hatchimal eruit kunt peuteren!

Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3

 

Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3

Deze keer mocht Fiene er niet 1, niet 2, maar wel 10 uitbroeden! Je begrijpt dat ik die dag ‘de allerleukste mama’ was 😉 .

Ze haalde de meest bijzondere Hatchimal vriendjes uit de eitjes, waaronder eentje met een zachte vacht, twee met glitters en zelfs twee tweelingen! Nu ze uitgebroed zijn, bewaart ze ze netjes in de eierdoos, waarbij ze voor elk diertje (of tweeling) een eigen vakje heeft uitgekozen om in te slapen.

 

Wij vinden het weer een geslaagd Hatchimal seizoen!

Zijn jouw kindjes ook in de ban van de Hatchimals?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

One thought on “Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3

  1. Ik vind ze weer erg leuk. Ik had ze voor Pasen voor het eerst gekocht. Maar wat zijn ze weer duur pfff. Ik denk dat ik nu serie 1 eens ga kopen. Ik neem aan dat deze goedkoper zijn. Ze weet zelf toch nog niet welke nu in de “mode” zijn 😉. Maar ze zijn weer super cute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.