Hape | Houten Gourmet Grill

Speelgoedkeukens en accessoires doen het altijd goed bij kinderen. Ze kunnen de lekkerste maaltijden bereiden, de keuken gebruiken als aanvulling op het aloude ‘vadertje en moedertje’, boodschappen doen om de keukenkastjes te vullen, noem maar op! Het staat in ieder geval garant voor uren speelplezier! Wij hebben sinds kort een uitbreiding op Fiene’s keuken in de vorm van een prachtige houten Gourmet Grill van Hape. Alles gaat hier nu dus op de grill!

 

Hape Gourmet Grill

 

Hape speelgoed

Hape speelgoed streeft naar perfecte kwaliteit bij de ontwikkeling van duurzame producten die milieuvriendelijk zijn en de verbeelding van kinderen prikkelen. Hape produceert speelkeukens, accessoires en speelgoed eten voor kinderen die graag wat lekkers maken. De unieke, frisse ontwerpen zorgen ervoor dat jouw kleine keukenprins(es) er vele jaren mee speelt.

 

Een eigen BBQ Grill

Michiel heeft laatst een BBQ Grill gekocht voor in de tuin, die we de komende zomer willen gaan gebruiken. Je kent het model vast wel; zo’n verrijdbaar ding met een grote klep aan de bovenkant (mocht het niet duidelijk zijn, ik heb hier geen verstand van 😉 ).

Fiene had het ding ook op een afbeelding gezien en toen we van Hape iets uit de speelkeuken categorie mochten uitkiezen, zei ze meteen ‘ik wil net zo’n bbq als papa!’, want die stond er ook tussen. De keuze was voor haar dus snel gemaakt. Zelf vond ik de ijsco kar ook wel heel gaaf en twijfelde ik of ze deze of de grill zou kiezen, maar de keuze was duidelijk; het werd de Gourmet Grill.

 

Hape Gourmet Grill

Nadat de keuze doorgegeven was, kregen we de Gourmet Grill al snel in huis. Ik had de doos nog even weggezet, want Fiene wist niet dat deze al was aangekomen en ‘s avonds ging Michiel aan de slag om de grill als verrassing op te bouwen.

Alle spullen waren heel netjes en stevig verpakt in de doos, heel fijn – dat zie je wel eens anders!

Hape Gourmet Grill

Naast de grill zelf bevat het pakket ook nog allerlei accessoires, namelijk:

  • 2 spiesjes met o.a. garnalen, worst en paprika
  • Ketchup
  • Mosterd
  • 2 x vis
  • 2 x vlees
  • Een vleestang

Het design van de grill is echt heel mooi gedaan. Check ook de kooltjes op het rooster:

Hape Gourmet Grill

 

De Gourmet Grill was gemakkelijk in elkaar te zetten en binnen no time had Michiel het dan ook voor elkaar. De afmetingen van het product zijn 70 x 38 x 63 cm. De BBQ heeft een dubbelzijdig rooster, een inklapbare zijtafel, rijdende wielen en een kap die je open en dicht kunt maken.

Hape Gourmet Grill

 

Spelen maar!

De volgende ochtend was het natuurlijk een grote verrassing dat haar keukentje opeens een geweldige uitbreiding had gekregen! Háár BBQ, hij was er!!

Hape Gourmet Grill

Er is intussen al flink wat af gegrilld, gebakken, gespiest én gegeten! Ze speelt er echt heel erg leuk mee en kan nu al niet wachten tot het voorjaar begint. Want, zo zegt ze zelf, dan zet ze haar BBQ naast die van papa en gaan ze samen lekker eten maken. Ik kan niet wachten!

Hape Gourmet Grill

 

Heb jij ook iets van een speelkeuken in huis?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

2 comments on “Hape | Houten Gourmet Grill

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.