Handige telefoonaccessoires + winactie

Zoals bij vele anderen staat ook bij mij de mobiele telefoon hoog in het lijstje met onmisbare dingen. Hij ligt altijd binnen handbereik en soms moet ook ik toegeven dat ik er af en toe misschien wel iets te veel op kijk. Maar.., dit is geen ‘ik ga minder op mijn telefoon kijken’ blog, maar een ‘hoe wordt het leven met je telefoon nóg leuker’ blog, want ik heb hele handige telefoonaccessoires gescoord 🙂 . Ook handig voor jou trouwens, want jij kunt shoptegoed winnen!

 

Handige telefoonaccessoires

Ik mocht wat telefoonaccessoires uitzoeken van hoesjes-outlet.nl, die naast heel veel keuze in telefoonhoesjes ook fijne telefoonaccessoires hebben voor diverse merken en types. Denk aan powerbanks, sportarmbanden en smartwallets, maar natuurlijk ook diverse kabeltjes.

Ik zocht twee verschillende items uit en bestelde deze, waarna ik ze de volgende dag netjes in de brievenbus ontving, dat begon al goed met de snelle service!

 

Oplaadstation

Ik koos een universeel Micro-USB oplaadstation in de kleur zwart.

Handige telefoonaccessoires: oplaadstation

Ideaal voor op je bureau of op je nachtkastje. Je steekt je normale oplader in de achterkant van het oplaadstation, zo kan je telefoon in de houder staand opladen en heb je makkelijker zicht op je telefoon. Ik vond dit zo ideaal dat ik er gelijk twee nam, maar ben er ook al weer eentje kwijt aan Michiel, die dit ook wel een handige telefoonaccessoire vond.

 

Ringhouder

Daarnaast koos ik ook een universele ringhouder in de kleur goud.

Handige telefoonaccessoires: ringhouder

Deze ringhouder is echt super handig! Ik ben echt zo’n type dat haar telefoon soms iets te makkelijk uit haar handen laat vallen en met deze handige ring is dat dus echt bijna onmogelijk. De ring is 360 graden draaibaar en daardoor kan je hem dus ook gebruiken om bijvoorbeeld video’s te bekijken terwijl je hem neerzet (zoals op de foto).

De ringhouder is door de plakstrip eenvoudig aan de achterkant van je smartphone (of achterop je hoesje) te bevestigen.

 

Winnen

Ben jij nu helemaal enthousiast geworden van deze handige telefoonaccessoires of wil je graag een nieuw telefoonhoesje uitzoeken? Dat kan! Ik mag namelijk shoptegoed weggeven ter waarde van maar liefst € 25,00!

Win € 25,00 shoptegoed

 

Mijn aankopen waren allemaal geschikt voor de Samsung Galaxy S7, maar ook met een Huawei of natuurlijk een iPhone kun zeker slagen. Dit shoptegoed van € 25,00 is dan ook helemaal vrij te besteden bij hoesjes-outlet.nl!

 

Hoe maak je kans?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je mee doet
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook
  Ken je nog iemand die kans zou willen maken? Deel of tag gerust!

Ik zou het daarnaast ook erg leuk vinden als je me ook volgt op Twitter en / of Instagram, maar dat is niet verplicht voor de winactie.

De winactie loopt tot en met vrijdag 28 april. Op zaterdag 29 april maak ik de winnaar bekend.

 

Wat zou jij kopen voor het shoptegoed?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

26 comments on “Handige telefoonaccessoires + winactie

 1. Ow wat een handige gadgets. Ik heb juist een nieuwe telefoon in gebruik genomen. Maar nog opzoek naar een nieuw hoesje.

  Dus zou zeker goed uitkomen!

 2. Ohhh wat handig! Allebei de dingen, laat mn telefoon nog wel eens vallen haha oepsie
  En de oplader lijkt me handig voor op kantoor
  Thnx voor de tips 🙂

  Fijne dag!

  ps volg je op fb & insta

 3. Een mooi hoesje voor de telefoon van mijn dochter, want die heeft ze nog niet en ik ben zo bang dat ze hem weer eens laat vallen. Ze mag hem dan zelf uitzoeken.

 4. Ik denk dat ik mijn dochter iets handigs laat uitzoeken. Ik denk dat zij het wel goed kan besteden. Nu doet ze het met mijn oude hoesje. Dus ze verdient wel iets nieuws. Wat dat dan gaat worden, dat weet ik dus niet..

 5. Altijd leuk, ik zoek mog een houder voor in de auto. Heb nog niet zo lang een smartphone dus mn navi mag weg en ik rijdt nu met de telefoon. Wel zo veilig als er ook een houder om zit

 6. Ik doe ook graag mee. Mijn telefoon Is onmisbaar en met accessoires wordt het alleen maar leuker! Mijn stiefdochter heeft een dingetje om makkelijker selfies en musicly’s te maken, die lijkt op jouw ring, en Is super handig. Dus daar ga ik voor!

 7. Ik mag na de zomer een nieuwe telefoon uitzoeken en dat gaat de iPhone 6 of 6S worden dus ik kies alvast voor mijn nieuwe telefoon die ik graag bescherm tegen onze ondernemende tweeling haha. Van het tegoed zou ik de volgende twee dingen kiezen:
  1. CaseBody SnakeSkin iPhone 6 / 6s Beige
  2. HAWEEL Tempered Glass Screen Protector iPhone 6 / 6s Transparant

  Groetjes Linda

 8. Dat lijken mij ook wel handige dingetjes! Ze hebben genoeg zag ik, dus dat shoptegoed uitgeven zal geen problemen opleveren!

 9. Ik doe heel erg graag mee! Mijn zoon is ook op zoek naar een nieuw hoesje voor zijn Samsung S7 edge. Dus als ik het niet voor jezelf uitgeef dan geef ik het aan hem 😉. Een oplader waar je je telefoon maar op hoeft te leggen daar ben ik wel nog naar op zoek. Misschien vind ik daar wel een mooie.

 10. Ontzettend leuk zeg!
  Dit zou ik graag aan mijn dochter cadeau doen,want ze heeft mij een prachtige jas (alvast voor moededag) gegeven.

 11. Veelzijdig assortiment! Ik doe graag mee want mijn telefoonhoesje is toch eigenlijk wel aan vervanging toe! Ik zou dit een enorm leuk moederdagkado voor mijzelf vinden. 😊

 12. Ja! Ik doe op het laatste moment ook nog mee! Een hoesje wat geschikt is voor reizen en een goede bescherming biedt zou ideaal zijn 🙂 leuke actie en leuke site heb je!

 13. Ik doe graag mee! Ik heb mijn telefoon (weereens) laten vallen en dat heeft mijn hoesje niet overleeft. Mijn telefoon gelukkig wel, maar een nieuw hoesje zou zeer welkom zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.