TIP | Gratis boerderij voorleesboek bij Jumbo!

Soms loop je ergens tegenaan waarvan je denkt ‘dit móet ik delen’. Afgelopen weekend had ik zo’n moment en ik heb mezelf nu eerst gedwongen om het even uit te typen, voordat het te laat is! Bij Jumbo krijg je namelijk een GRATIS boerderij voorleesboek bij aankoop van 2 FrieslandCampina producten!

 

Boerderij voorleesboek

 

GRATIS boerderij voorleesboek

Speciaal voor FrieslandCampina heeft Katja Schuurman twee boerderij voorleesboeken geschreven. Ze bedacht twee verhalen die zich op en rondom de boerderij afspelen. Met deze serie voorleesboeken wil FrienslandCampina kinderen op een leuke en speelse wijze meer leren over het boerenleven en over de herkomst van ons voedsel. De illustraties zijn gemaakt door Harmen van Straaten. Zijn illustraties zijn zowel in binnen- als buitenland vele malen bekroond.

De boeken zijn exclusief bij Jumbo Supermarkten gratis verkrijgbaar, bij aankoop van twee FrieslandCampina producten (dit zijn Campina, Campina Biologisch, Optimel, Vifit, Milner en Mona). De actie loopt van 3 t/m 16 oktober 2018.

 

De boeken

De boerderij voorleesboeken gaan over Daan en Charlie, die de spannendste avonturen op de boerderij beleven. Er zijn twee delen:

Koeiendansdag

Boerderij voorleesboek - Koeiendansdag

Daan verveelt zich nooit op de boerderij. Zeker vandaag niet! Want de jonge koeien mogen voor het eerst de wei in, de nieuwe buren komen, en Bontje, Daans lievelingskoe, kan elk moment een kalfje krijgen. Feest dus! Maar dan ontdekt Daan dat er een koe te weinig in de wei staat. En waarom blijft die nieuwe buurjongen onvindbaar? Daan krijgt het nog druk…

 

Het Boerderijspookje

Boerderij voorleesboek - Het boerderijspookje

Daan en Charlie komen oog in oog met een spook. Wat te doen? Gelukkig helpt opa Pake en heeft moeder Mamina wel iets anders aan haar hoofd dan boerderijspoken. Ze bereidt zich voor op de jaarlijks tractorrace en ziet de kampioensbeker al in haar huiskamer staan. Maar dan duikt het spook opeens op…

 

Ik kwam met mijn weekboodschappen op een totaal van 4 FrieslandCampina producten, dus wij hebben beide boekjes in huis. We zijn aangenaam verrast door de verhaallijnen en de mooie illustraties. Dus, wanneer je in de buurt bent, zou ik zeker even bij de Jumbo binnen gaan!

Heb jij al een gratis boerderij voorleesboek gescoord?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

2 comments on “TIP | Gratis boerderij voorleesboek bij Jumbo!

  1. Mirjam, bedankt voor de tip.
    Ik moet vandaag nog boodschappen doen bij de Jumbo, dus maak ik hier gebruik van.
    Optimel moet ik toch altijd in huis hebben met vijf kleinkinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.