Glitters strooien met SES Creative

Sprankelende glitters, alle meiden zijn er gek op! Het kan allemaal niet glitterig genoeg zijn en het liefst vinden ze het overal in terug. SES Creative speelt hier slim op in met het knutselpakket ‘glitters strooien’. Met dit pakket maak je de meest sprankelende glitterkaarten.

 

Glitters strooien

Met ‘Glitters Strooien’ haal je een sprankelend pakketje in huis met voorbedrukte kaarten met een luiaard, een zeemeermin-poes, een flamingo én een lama. Daarnaast zitten er 5 buisjes met verschillende kleuren glitter in het pakket om de kaarten mee te versieren.

Glitters strooien

 

Aan de slag!

De voorbedrukte kaarten komen me bekend voor! Niet de opdruk van de kaarten, maar het werkingsprincipe is hetzelfde als bij de glanskaarten van SES Creative, waar je met glansfolie werkt.

Glitters strooien van SES Creative

In dit geval gaan we echter met de glitters aan de slag. De voorbedrukte kaarten zien er stuk voor stuk ontzettend schattig uit, maar dochterlief kiest ervoor de zeemeermin-poes te versieren. Net als bij de glanskaarten haal je ook bij dit pakket steeds een stukje van de beschermlaag af (als bij een sticker). Vervolgens heb je een plakkend deel op de kaart, waarop je de glitters strooit. Hierna druk je de glitters goed aan.

We halen steeds weer een nieuw vakje open om te ‘beglitteren’ en uiteindelijk voorzien we zelfs de achtergrond van een mooie laag ‘bling’.

 

Wat vinden wij?

Allereerst het resultaat:

Het resultaat

Ondanks dat de glitters niet overal even goed bleven plakken, was ons kleutermeisje zelf ontzettend blij met het resultaat. Zoals je ziet is vooral de achtergrond niet helemaal egaal, maar dat is dan ook wel een groot oppervlak om te beplakken. De rest ging eigenlijk vanzelf en bleef prima plakken!

Bij het openen van de buisjes heb ik even geholpen (ik zag de glitters al door mijn huiskamer vliegen..), maar verder heeft ze het helemaal zelf gedaan. Je begrijpt trouwens dat ik alsnog dagenlang overal glitters terugvond hè 😉 .

Zoals ik al aangaf, was onze dame zelf helemaal blij met het resultaat, dus ik kan zeggen dat ook dit pakket weer helemaal is goedgekeurd!

 

Zijn jouw kinderen ook zo gek op glitters?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

Knutseltip

 

2 comments on “Glitters strooien met SES Creative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.