Glitterkaarten inkleuren van SES Creative

Wat te doen op een druilerige zondagmiddag? Wat dacht je van een kleur- en knutselmiddag in pyjama! Begrijp me niet verkeerd, ik houd ook echt niet van regen, maar het brengt vaak wel knusse gezelligheid in huis. Een perfect moment om weer eens een knutselset van SES Creative uit te proberen, namelijk ‘glitterkaarten inkleuren’!

Lees ook: ‘Glitters strooien met SES Creative’

Glitterkaarten inkleuren

 

Glitterkaarten inkleuren

Deze vrolijke knutselset van SES Creative bevat zes verschillende glitterkaarten om in te kleuren. Je kunt met potloden (er zitten 8 kleurpotloden in de knutselset) over de glitterlaag heen kleuren om een kleurrijk en glinsterend eindresultaat te bereiken. Als je klaar bent met inkleuren, kun je de glitterkaart ergens opplakken, want ze zijn zelfklevend als echte stickers.

Specificaties

  • 6 speciale glitterkaarten waar je met potlood overheen kan kleuren
  • 8 kleurpotloden meegeleverd
  • De kaarten zijn zelfklevend, dus je kan ze na het kleuren eenvoudig ophangen
  • Stimuleert de creativiteit
  • Ontwikkelt de fijne motoriek

 

Foto’s maken

Ons meisje vindt het natuurlijk helemaal niet vervelend dat wij steeds leuke dingen mogen reviewen, zoals dit fijne knutselpakketje. Er zit alleen wel één nadeel aan: mama moet altijd eerst even wat foto’s maken voordat ze ermee aan de slag mag. Deze keer had ze extra pech, want jeetje wat was het lastig om de glitterkaarten een beetje duidelijk op de foto te krijgen!

Glitterkaarten

Dat is dan ook gelijk de magie van dit pakketje; de glitters. Meiden en glitters – het heeft een ontzettende aantrekkingskracht op elkaar. Uiteindelijk mocht ze beginnen en heb ik besloten dat jullie het op deze foto’s vast goed genoeg kunnen zien 😉 .

 

Aan de slag

Aan de slag

Eindelijk aan de slag! Ze spotte een regenboog en besloot direct dat ze met die glitterkaart ging beginnen. Je kleurt als het ware over de glitters heen, wat een heel leuk effect geeft. De vakjes zijn niet al te groot, waardoor ze steeds snel weer door kan met een ander kleurtje, daar houdt onze dame van! Door de glanzende lijnen op de kaarten is het ook nog eens een stuk gemakkelijker om goed binnen de lijntjes te blijven.

Glitterkaarten inkleuren

 

‘Glitterkaarten inkleuren’ is weer een mooie aanwinst in onze knutselkast! Ze heeft nog een paar kaarten overgehouden voor een andere keer, maar ik verwacht niet dat het lang zal duren voordat ze ze allemaal heeft ingekleurd!

Knutselen jullie ook meer nu het weer herfst is?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook,Instagram, Twitter en Pinterest?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.