Moederdag | Laat je verrassen met een prachtig gepersonaliseerd sieraad

Moederdag, je kunt niet ontkennen dat het stiekem best leuk is om een keer in het zonnetje gezet te worden door je (man en) kinderen. Of het nu op Moederdag gebeurt of op een andere dag, het idee vind ik (als moeder dan hè) eigenlijk wel heel leuk! Lekker ontbijtje op bed, een mooi knutselwerkje en een hele dikke kus erbij, niet verkeerd toch? En als je dan ook nog eens verrast wordt met een prachtig gepersonaliseerd sieraad, dan maakt dat de dag toch wel heel speciaal! Begin maar vast met hinten bij je lief, want na het lezen van dit artikel wil jij ook verrast worden!

Gepersonaliseerd sieraad van KAYA Sieraden

 

Moederdag collectie KAYA Sieraden

De beste hint die je bij je lief kunt laten vallen, is de nieuwe collectie mama sieraden van KAYA Sieraden. Deze prachtige sieraden zijn speciaal voor Moederdag ontworpen. De collectie bestaat uit zilveren sieraden die met de hand gegraveerd kunnen worden, waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciale graveerpen. Je kunt kiezen voor kindernamen, geboortedata of een bijzondere tekst. Zo wordt elk gepersonaliseerd sieraad een bijzonder persoonlijk cadeau.

 

Gepersonaliseerd sieraad: een prachtige armband

Voor mij is de verwennerij al begonnen, want ik ontving een zilveren jasseron armband van KAYA Sieraden. De prachtige armband is gepersonaliseerd met een hartjesbedel, waar Fiene’s naam met de hand op gegraveerd is. Heb jij meer kinderen? De armband is ook met meer bedels te bestellen, zodat elk kindje op zijn of haar eigen hartje gegraveerd kan worden.

Met de hand gegraveerde bedel

 

Naast de gegraveerde hartjes bedel hangen nog twee kleine bedeltjes; een zoetwaterpareltje en een bol hartje. Samen symboliseren ze pure liefde, als de liefde van een moeder voor haar kind.

2 kleine bedels

De prijs voor deze door-en-door .925 Sterling zilveren armband bedraagt € 43,95. Dit is inclusief één graveerbedel (± 11 mm breed en 12 mm hoog), het bolhartje en de zoetwaterparel.

 

Trotse peuter

Onze kleine meid is dol op sieraden en zag dan ook direct dat ik een nieuwe armband draag. Ze wilde hem natuurlijk uitgebreid bekijken en toen ik haar vertelde en liet zien dat haar naam erop staat, was ze gelijk trots! Mama draagt nu niet alleen een ketting met haar mooie naam, maar nu ook een armband! ‘Ja lieverd, zo speciaal ben jij!’ Conclusie: peuter blij en mama natuurlijk helemaal!

 

Giving back

Om ook moeders in Afrika te laten stralen doneert KAYA Sieraden een gedeelte van de winst aan kinderen in Gambia. Een prachtig initiatief waardoor er momenteel 16 kinderen naar school gaan! KAYA doneert per sieraad een bedrag aan stichting Eduki, zodat een kind in Gambia naar school kan. Ze mogen met recht trots zijn op de bijdrage die ze leveren aan één van de Verenigde Naties ontwikkelingsdoelen voor een betere toekomst: verzeker gelijke toegang tot kwaliteitsvol onderwijs en bevorder levenslang leren voor iedereen. Kijk voor meer informatie even op de Giving Back pagina van KAYA Sieraden.

 

Zou jij ook graag een gepersonaliseerd sieraad voor Moederdag willen krijgen, maar is jouw man niet zo handig met hints? Laat dan dit artikel ‘per ongeluk’ even aanstaan – misschien begrijpt hij het dan wel 😉 .
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

19 comments on “Moederdag | Laat je verrassen met een prachtig gepersonaliseerd sieraad

  1. Wat mooi een mooie armband heb je mogen ontvangen! Ik wil ook graag binnenkort een moedersierraad maar ben er nog niet uit welke en wat precies. Dus ben wat ideeën aan het verzamelen.
    Lisette onlangs geplaatst…Jurkjes!My Profile

  2. Prachtige sieraden, maar nog mooier is dat het merk anderen ook een kans op geluk gunt en een deel van de winst aan Eduki schenkt!
    Een armband met bedels met de naam van mijn kinderen is een erg leuk idee, dat zou ik inderdaad wel willen voor moederdag.

  3. Mooie cadeau, ik vind persoonlijk ding vaak veel leuker. Ik ga wel laatste tijd voor ervaringen i.p.v. dingen, maar als ik last minute nog geen idee heb, dan zou het een optie kunnen zijn.

  4. Super leuke sieraden. Ivm werk draag ik ze weinig, deze zijn wel heel mooi. Heb vier kids, dusse manlief wordt er druk mee 😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.