Geluksmomenten TAG

Een tijdje geleden werd ik getagd door Fleur van Mama’s Liefste om de Geluksmomenten TAG in te vullen. Deze TAG is bedacht door Merel van Lotus Writings, die hiermee voor een portie positiviteit ging. Ik vertel je mijn favoriete vakantiebestemming, waar ik niet zonder kan én welke angst ik heb overwonnen.

 

Geluksmomenten TAG

1. Welke vakantiebestemming zou je iedereen aanraden?

Ik zoek het niet te ver weg: Frankrijk! Ieder jaar komen we er weer terug, het is echt ons favoriete vakantieland geworden. Zowel met de caravan in de landelijke dorpjes als in een hotel in Parijs, heerlijk!

Parijs vanaf de Eiffeltoren
Parijs vanaf de Eiffeltoren

 

2. Noem 3 bijzondere dingen die je nog eens zou willen meemaken?

Jeetje, wat lastig om er 3 op te noemen..

 • Ik ben heel benieuwd hoe ons meisje later zal worden en hoe zij het eventueel als moeder zal doen, dat zou ik dus graag meemaken
 • We zijn heel blij met ons huis en onze tuin, maar toch blijft het leuk om even bij de grotere woonboerderijen langs te rijden. In een ‘stel dat’ situatie zou ik nog wel eens in een grote woonboerderij willen wonen. Met zo’n stoere feestschuur ernaast voor Fiene waar ze lekker kan chillen met haar vrienden haha
 • De loterij winnen! Om nummer 2 te bekostigen..

 

3. Wat is je favoriete film?

Echt een heel erg niet typisch vrouwelijk antwoord: de hele Fast & Furious reeks! Met deel 5 in Rio als favoriet. Het 8e deel draait nu in de bioscoop en die heb ik nog niet gezien, maar ik ben heel benieuwd! Ik bedenk me nu gelijk dat dit een goed excuus is voor een nieuwe date night!

 

4. Welk moment in je leven zou je nog eens opnieuw willen beleven?

Eentje maar? Dan graag het moment dat ik Fiene in mijn armen kreeg na de bevalling. Ik was heel erg overdonderd omdat het zó snel ging dat ik het moment nog wel een keer zou willen meemaken. Dan slaan we de hechtingen dit keer gewoon over 😉 .

 

5. Voor welk gerecht kunnen mensen jou wakker maken?

Dat kan er maar 1 zijn: quesadillas met gehakt volgens eigen recept!

Quesadillas met gehakt

 

6. Waar zou je echt niet zonder kunnen

Op de eerste plaats natuurlijk mijn gezin en andere dierbaren. En verder denk ik gelijk aan mijn telefoon en laptop haha. Maar weet je, als het écht moet (maar dan ook echt écht) – dan zou ik ook nog wel zonder kunnen.

 

7. Wanneer voel jij je op je best?

Als ik het gevoel heb dat ik mezelf kan zijn.

 

8. Heb je weleens een angst overwonnen en zo ja, hoe?

Ja! Ik heb jarenlang (bijna) niet durven autorijden omdat ik bang was dat ik iets verkeerd zou doen. Onze auto zag ik als Michiel’s auto en daar wilde ik ook echt niet in rijden. Soms moest dat toch en dan kwamen de zenuwen weer helemaal terug. Op een gegeven moment bedacht ik me dat ik misschien wat zelfvertrouwen kon kweken in een eigen auto. Een klein bakje waarmee ik een beetje kon rondkarren en afstanden op mijn eigen tempo kon opbouwen. Dat werkte perfect en nu rij ik zowel in mijn kleine bakje als in onze grotere auto en daar ben ik eigenlijk best trots op.

Fear - Action

 

9. Welke muziek of welk nummer maakt jou vrolijk?

Jeetje, dat zijn er zoveel! Ik denk nu vooral aan nummers waar ik leuke herinneringen (aan geluksmomenten) bij heb. Dansen en mee’zingen’ met vriendinnen in de kroeg op bijvoorbeeld de Grease medley. En natuurlijk een hele speciale ‘Dat komt door jou’ van Guus Meeuwis van onze bruiloft. Zo kan ik nog wel even doorgaan.

 

10. Wat inspireert jou of voor wie heb je bewondering?

Ik heb heel veel bewondering voor moeders die een heel druk leven hebben met 2, 3 of meer kinderen en alle ritjes, to do lijstjes en alles wat erbij komt kijken gewoon zonder moeite lijken te doen. Natuurlijk gaat niet niet vanzelf, maar ze doen het wel eventjes! Mensen zien dat niet altijd, maar deze vrouwen, dat zijn wel de echte toppers hoor.

 

Ik ben natuurlijk ook heel benieuwd naar jouw geluksmomenten! Wil je de TAG overnemen? Leuk! Laat het me weten als je ‘m ingevuld hebt, dan kom ik even lezen. Enneh, vergeet de TAG credits voor Merel niet 😉 .

Welk moment zou jij nog eens opnieuw willen beleven?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Afbeelding ‘fear’ via Shutterstock.

27 comments on “Geluksmomenten TAG

 1. Prachtige foto van Parijs! En knap dat je die angst voor autorijden hebt overwonnen. Gewoon kleine stukjes en dan opbouwen. Dat is denk ik wel de manier. Moest trouwens wel lachen om vraag 2 haha, die woonboerderij lijkt me ook wel wat. Geitjes in de tuin, wat kippen en mijn eigen moestuin (oké en waarschijnlijk een tuinman om die een beetje in goede banen te leiden)… Mooie droom!
  Merel onlangs geplaatst…Beginners op Netflix: onze smart TV bleek ongeschikt!My Profile

 2. Ik vind het een mooi en vrolijke tag! Er zijn voor mij ook zoveel geluksmomentjes. Misschien moet ik hem maar eens overnemen om in te vullen. Naar je gerechtje ben ik wel benieuwd!
  Lisette onlangs geplaatst…It’s My Birthday!My Profile

  1. Nee, dat lijkt me ook best lastig inderdaad. Ik denk ook eerlijk gezegd niet dat het er ooit van gaat komen. Maar zeg nooit nooit 😉

  1. Leuk! Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden, laat je het me weten als je hem hebt ingevuld? Dan kom ik even lezen!

 3. Leuk zo een TAG, je weet meteen veel meer van de persoon achter de blog.
  Zelf woon ik midden in de stad en droom ik ook nog wel eens van een grote boederij.
  Kippies erbij, een mooie grote keuken (dat vooral) jammer genoeg moet puntje 3 dan ook bij mij vallen 😉

 4. Leuke tag om zo wat meer van de persoon achter het blog te weten te komen. Voor wat betreft de auto kan ik me er wel wat bij voorstellen. Ik vind autorijden ook een noodzakelijk kwaad (ook pas later op les gegaan) en wil eigenlijk alleen maar in mijn eigen auto rijden… En dat als man zijnde haha 🙂
  Thomas onlangs geplaatst…Culinaire kijktip: De Nieuwe Garde op NPO 3My Profile

 5. Leuke tag en super om de blogster beter te leren kennen Het zijn nog best knap lastige vragen die ik niet xo 1,2,3 zou weten Leuk gedaan 👌 En leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.