FurReal Walkalots | Eindelijk een eigen huisdier!

‘Mama, mag ik een poesje?’ Een vraag die vaak voorbij komt bij ons thuis. Helaas voor haar blijft het antwoord hetzelfde. En toen… Toen kwam er post voor Fiene met een heel leuk alternatief; een poesje én eenhoorn van FurReal Walkalots van Hasbro!

Lees ook: Disney Frozen Elsa met pianojurk

FurReal Walkalots

Een eigen huisdier

Wat zou het toch leuk zijn om een huisdier te hebben. Een schattige kitten of puppy om mee te spelen en te knuffelen. Maar een echt huisdier komt natuurlijk ook met een flinke verantwoordelijkheid voor vele jaren, die niet te onderschatten is. Een echt huisdier is toch nèt even anders dan speelgoed of een knuffelbeer 😉.

Poes

Daarom zijn de Furreal Walkalots de ideale vervangers! Je kunt er mee knuffelen, spelen én ze uitlaten. De diertjes hebben een heel handig koppelsysteem, waarmee je kindje zelfs meerdere huisdieren tegelijk kan uitlaten!

FurReal Walkalots

Zoals ik al aangaf kwam er een groot pakket binnen voor Fiene. Bij het openen van de doos werd ze verrast door twee schattige huisdieren; een schattige poes en een kleine eenhoorn met glitters.

FurReal Walkalots Poes

Oh wat was ze blij toen ze de poes zag! Ze heeft het grote huisdier (€ 24,99) gedoopt tot ‘Paula Poes’ en wil er het liefst de hele dag mee knuffelen. Tijdens het kroelen laat Paula weten dat ze het ook naar haar zin heeft door vrolijk te miauwen en te spinnen. Naast het knuffelen, kan ze Paula ook uitlaten met de bijbehorende riem. Hier kun je overigens ook twee kleine huisdieren aan koppelen, zodat je drie dieren tegelijk kunt uitlaten.

Naast de grote poes kreeg Fiene ook een klein diertje (€ 12,99); een prachtige eenhoorn met glitters, die ze Billie heeft genoemd. De kleine diertjes hebben een eigen kort riempje om uitgelaten te worden en kunnen dus ook aan de riem van de grote dieren gekoppeld worden. De kleine diertjes maken overigens geen geluid, maar doen qua schattigheid niet onder voor de grote dieren!

FurReal Grooming Salon

De Grooming Salon maakt de speelset helemaal af. Je kunt er op zoveel verschillende manieren mee spelen! Als de set helemaal in elkaar staat, speelt Fiene dat dat het mandje van Paula en Billie is. Wanneer ze de bovenste kap eraf haalt en op de grond zet, is dat de kattenbak (voor het geval ze te laat is met uitlaten).

Grooming Salon

De Grooming Salon zit boordevol attributen om de huisdieren helemaal in de watten te leggen! Een douchekop en föhn met geluid, een schaartje, borstel, shampoo & conditioner, drinkflesje én dierensnoepjes! De salon is online verkrijgbaar bij Amazon en binnenkort ook bij Top 1 Toys voor € 29,90.

Wat vinden wij?

Fiene is he-le-maal weg van deze set! Paula en Billie worden regelmatig uitgelaten en tot in de puntjes verzorgd. Vooral Paula wordt heel vaak geknuffeld, want ‘ze is zo lekker zacht mam!’. Ideaal zo’n huisdiertje dat gewoon braaf op schoot blijft liggen. Daarnaast zijn ze een perfecte aanvulling op ‘vadertje en moedertje’ spelen, want nu hebben ze nog huisdieren ook!

FurReal Walkalots

Wat ons betreft is de FurReal Walkalots set een echte aanrader voor Sinterklaas, Kerst of verjaardagen!

Willen jouw kinderen ook zo graag een huisdier?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

FurReal Walkalots

4 comments on “FurReal Walkalots | Eindelijk een eigen huisdier!

  1. Geweldig! Deze staat ook op het lijstje van mijn dochter. Ze vind het prachtig om te zorgen voor iedereen en haar eigen huisdier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.