Naar Frozen 2 tijdens het Kids Weekend bij Kinepolis

Afgelopen weekend vierde Kinepolis het grootste Kids Weekend ooit met de nieuwste film met Anna en Elsa: FROZEN 2. Wij waren er gisteren bij en ik vertel je waarom de film én een bezoek aan een Kinepolis Kids Weekend echte aanraders zijn!

Lees ook: VTech Frozen II Learning Watch

Frozen 2

Frozen 2 Kids Weekend

Bij aankomst bij Kinepolis was het al snel duidelijk om welke film het dit weekend draaide, want we zagen al verschillende verklede kinderen in het speciale Frozen thema! Ook ons meisje was geheel in stijl als echte Elsa mét hakken.

Kids Weekend

Het Kinepolis Kids Weekend event startte 1 uur voor aanvang van de film, dus we zorgden dat we goed op tijd waren. Kinderen konden aan de slag met allerlei activiteiten. Zo lagen er bijvoorbeeld kleurplaten van Frozen om in te kleuren en konden ze een eigen sneeuwpop maken van marshmallows.

Frozen 2 Kids weekend
Springkussen

Daarnaast konden kinderen geschminkt worden en stond er een springkussen, waar ons meisje voornamelijk op te vinden was. Tussen het springen door konden de kinderen ook even hun dorst lessen, want er stond limonade klaar, die kinderen zo konden pakken, ideaal!

Frozen 2

En toen was het tijd voor de film! Alle kinderen waren er helemaal klaar voor en stonden te trappelen om de zaal in te gaan en het volgende avontuur van Anna en Elsa te beleven.

Frozen 2

‘Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met haar zusje Anna, vriend Kristoff, sneeuwpop Olaf en rendier Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis.’ 

Leeftijd: 6+
Speelduur: 103 minuten

Wat vonden wij?

Van tevoren twijfelde ik nog een beetje of we er wel goed aan hadden gedaan om hier met onze 5-jarige heen te gaan. Ik dacht in eerste instantie ‘dat gaat vast prima’, maar daarna hoorde ik dat mensen aangaven dat de film tóch behoorlijk spannend was voor jongere kinderen. Fiene wilde ontzettend graag naar de film, dus we besloten de gok toch te wagen.

Ik ben ontzettend blij dat we gewoon zijn gegaan, want wát is dit een leuke film! Ja, er zitten wat stukjes tussen die een beetje spannend zijn, maar het valt echt reuze mee. Wel zijn er wat traantjes gevallen (ook bij mama, fijn die zwangerschapshormonen), maar dat komt ook omdat we er helemaal in zaten. Zodra ik Fiene vertelde dat alles weer goed zou komen, was het goed. De film heeft een mooi verhaal, prachtige liedjes én humor! Als je het mij vraagt is Frozen 2 zelfs veel beter dan deel 1!

Frozen 2

De film alleen is al een echte aanrader, maar door het speciale Kinepolis Kids Weekend, werd het een hele belevenis. Echt een compleet uitje! Dit gaan we zeker in de gaten houden bij een volgende film.

Hebben jullie Frozen 2 al gezien?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.