Wat geef je een man die alles al heeft?

Wat geef je een man die eigenlijk alles al heeft? Een leuke vrouw (uch uch), prachtige dochter, fijn huis… Eind deze maand is mijn eigen man jarig en als ik hem vraag wat hij voor zijn verjaardag zou willen, weet hij het zelf ook niet. Een hapje eten met zijn meiden is de verjaardagstraditie. Maar wat als ik nu FOX Sports voor hem regel…?

 

FOX Sports

 

FOX Sports

Het bedenken van een ‘mannencadeau’ blijft een lastig ding.. Wat is leuk? Als Michiel iets wil hebben, zoekt hij meestal iets specifieks. Iets wat hij het liefst ook zelf uitzoekt. En meestal regelt hij het dan ook direct, waardoor het cadeau gelijk alweer wegvalt.

Wel is er één ding waar Michiel op z’n tijd voor gaat zitten; SPORT. En dan heb ik het met name over voetbal. Kaartjes voor een voetbalwedstrijd zijn leuk, maar wat als je geen wedstrijd hoeft te missen en er ook nog eens de deur niet voor uit hoeft?! Met FOX Sports bij KPN bekijk je de wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie en de KNVB-beker gewoon live vanuit je luie stoel.

 

Nog veel meer sport

Ik vrees alleen een klein beetje voor mijn eigen ‘televisie-tijd’ 😉 , want naast al die voetbalwedstrijden wordt er nog veel meer uitgezonden. Denk aan het Amerikaanse ijshockey, honkbal en football, maar ook verschillende tennistoernooien, golf, basketbal en racing.

Aan de andere kant.. dan heb ik natuurlijk weer wat extra me-time! Genoeg tijd om te bloggen, mijn favoriete series te kijken óf zelfs weer eens een boek van mijn favoriete schrijfster te lezen!

Lees ook: Kerstcadeaus voor mannen

Sport liefhebber

Ik heb het geluk dat Michiel niet een typische sport-kijk-fanaat is, die absoluut niks wil missen. Wij kunnen gewoon een dagje uit terwijl ‘zijn club’ een wedstrijd speelt. Wel is hij een echte sportliefhebber. Het fijne is dat hij met zo’n pakket als FOX Sports dus ook echt de kwaliteitswedstrijden kan volgen. Dat zijn precies de wedstrijden waar hij het liefst naar kijkt.

 

Ik gok dat we ons traditionele verjaardagsetentje niet gaan overslaan, maar het zou toch wel erg leuk zijn om hem te kunnen verblijden met een extra cadeautje als FOX Sports!

Heb jij wel eens FOX Sports cadeau gegeven?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook,Instagram, Twitter en Pinterest?

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.