Fiene’s top 5 carnavalsoutfits + Winactie!

Op 26 februari barst het feest weer los in Brabant. Ondanks dat ik niet uit het ‘Zuiden des Lands’ kom, heb ik als Zuid-Hollander wel een aantal jaar samen met een vriendin de sfeer mogen proeven tijdens carnaval in Breda. De voorpret begon altijd bij het uitzoeken van dé carnavalsoutfits, want we kozen samen een verkleedthema. Zo huppelden we bijvoorbeeld rond als bijtjes en hebben we mensen op het goede en foute pad willen sturen als engeltje en duiveltje.

 

Carnavalsoutfits voor kinderen

Voor kinderen zijn carnavalsoutfits natuurlijk helemaal top, want zij hebben carnaval niet eens als excuus nodig om te verkleden! Met carnaval in het vooruitzicht was ik was benieuwd hoe Fiene het liefst verkleed zou willen zijn. We zijn er even lekker voor gaan zitten en gingen op feestwinkel365.nl op zoek naar de leukste carnavalsoutfits voor kinderen.

 

Fiene’s top 5 carnavalsoutfits

1: Prinses

Top 5 carnavalsoutfits - prinses

 

2: Piraat

Top 5 carnavalsoutfits - piraat

3: Zeemeermin

Top 5 carnavalsoutfits - zeemeermin

4: Super Fiene

Top 5 carnavalsoutfits - super Fiene

5: Cowgirl

Top 5 carnavalsoutfits - cowgirl

 

Wat een leuk lijstje heeft ze ervan gemaakt! Natuurlijk de prinses op 1, maar verrassend genoeg kwam daarna toch echt de piraat. Al met al is het een schattige maar ook stoere top 5 geworden. Dit betekent natuurlijk wel dat ze nu dus ook minimaal 1 van de outfits wil hebben, dus ik kan straks gelijk even wat gaan bestellen 😉 .

 

Win € 35,00 shoptegoed

Ik mag € 35,00 shoptegoed weggeven, te besteden bij feestkleding365.nl. Hier vind je een grote variatie aan carnavalskostuums voor groot en klein.

En de winnaar is..:

Miekske Dingens

Van harte gefeliciteerd! Ik wens jullie veel verkleedplezier 🙂
Ik neem vandaag ook persoonlijk contact met je op.

 

Laat je nog even weten voor welke carnavalsoutfit jij meedoet?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

30 comments on “Fiene’s top 5 carnavalsoutfits + Winactie!

 1. Gaaf! Mijn zoontje viert voor het eerst carnaval dit jaar op school. Hier in het oosten wordt het over het algemeen niet gevierd maar op school wel. Mijn zoontje kan dus wel wat extra verkleedkleding gebruiken.

 2. Wat een leuke outfits.
  En wat een leuk lijstje heeft je dochter gemaakt.

  Wij knutselen altijd zelf onze outfits in elkaar. Dus inmiddels voor alle carnavalsdagem voorzien. Maar onder her mom we kunnen nooit genoeg hebben, vinden mijn dochter en ik de piraat of cowboy wel super leuk!

 3. O WoW voor het eerst dat ik een kinder Elvis outfit zie. Mijn zoon van 6 zal een van de weinige kinderen zijn die Elvis kent. Zij opa is namelijk een Superfan. Dus als hij dit ook zo gaaf zal vinden ( en uniek is hij dan verkleed schat ik in) , en mochten we winnen, dan wordt het die!

 4. Ik denk dat het een piraten pak zou worden voor mijn zoontje Mike van 3,5 jaar oud. Zijn opa is pas geopereerd. .. Ze hebben een oog weg moeten halen ivm een tumor. En sinds die tijd heeft mijn zoontje het steeds over piraten met een ooglapje. … zijn opa ziet er de humor wel van in.. Zo zouden ze ook na carnaval nog samen piraatje kunnen spelen

 5. Cowgirl! 😉 papa stoere meisje dat zou cool zijn !😉 waag toch dat kansje!😍😍😍 wat maak je mijn maar ook me meisje blij!

 6. Ik zou voor het super Hero jurkje kiezen, omdat onze dochter dat voor mij is echt is! 💞 Zelfs bij vervelende onderzoeken in het ziekenhuis deed ze het super flink!
  Maar mocht ik winnen… dan mag ze zelf een pakje kiezen wat haar laat stralen! 😍
  Ik ben ook benieuwd waar jullie keuze uiteindelijk op is gevallen!
  (via fb like ik via mijn privé account!)

 7. Aangezien iedereen zegt dat ik op pocahontas lijk, zou ik voor zo’n kostuum gaan. Binnenkort mogen alle kindjes bij ons in de kinderopvang verkleed komen en het zou heel leuk zijn mocht ik ook kunnen meedoen! 😉

 8. Mijn kleindochter speelt graag doktertje met haar poppen.
  Zij heeft een mooie dokterskoffer van ons gekregen, toen ze in het ziekenhuis lag en daar maakt zij de poppen mee beter.
  Daarom kies ik voor : Dokter Kind Dr.Surgeon kostuum.
  Ik volg je altijd op Bloglovin.
  Hoop dat dat voldoende is om mee te loten.

 9. Voor mijn dochter zou ik het Egyptische Koningin Ank Kamon Kostuum kiezen. Erg leuk en het is weer eens wat anders!
  Volgen doe ik via Facebook en Twitter.

 10. Op school is vrijdag al carnaval gevierd…ik had mijn zoon mooi geschminkt.. daar heeft hij nu nog last van helemaal een opgeblazen gezicht zal een leuke dokters outfit…dan hoef ik ook niet te schminken en kan hij dit weekend weer carnaval vieren💋https://www.feestkleding365.nl/dr-kiddo-dokter-kind-jongen-kostuum/

 11. Zie deze winactie net te laat denk ik, nog een leuk jurkje (prinses denk ik dat Lisa wil) voor dochtertje en pakje voor ons zoontje nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.