Dank u Sint & Piet | Fiene’s Sinterklaas cadeaus

Dank u Sint en Piet? Ja hoor! Ze waren nog maar een paar uur in ons land, maar hebben afgelopen zaterdag tóch weer de tijd gevonden om ons te overladen met Sinterklaas cadeaus! Wij hebben namelijk afgelopen zaterdagavond ons eerste Sinterklaas feest al met familie gevierd. Ik laat je zien wat ons peutermeisje allemaal kreeg van de goedheiligman.

 

Dank u Sint & Piet

 

Met familieleden uit verschillende delen van het land is het soms even plannen om elkaar te zien. Zeker in de drukke decembermaand is het bijna niet te doen! Daarom komen we altijd bij elkaar op de dag dat Sinterklaas ons land weer binnenkomt. We hebben met elkaar de Sint en zijn Pieten binnen gezwaaid bij mijn schoonouders thuis (die aan de haven wonen – hoe leuk!) en ‘s avonds vierden we traditiegetrouw het Sinterklaas feest met elkaar.

We kregen een enorme berg met cadeautjes met z’n allen, want niet alleen de kinderen werden verwend! Onderling hadden we ook nog lootjes getrokken, dus het was één groot uitpakfeest!

 

Wat vond ons peutermeisje ervan?

Fiene vond het allemaal reuze leuk en is nog net klein genoeg om geen ‘Sinterklaas zenuwen’ te hebben. Dit zal waarschijnlijk ook het laatste jaar zijn dat we nog niet heel erg geheimzinnig te hoeven doen, want het hele Sinterklaas verhaal gaat nu allemaal toch nog een beetje langs haar heen. Dat is voor ons eigenlijk nog best makkelijk dit jaar haha. Toen de cadeautjes ontdekt werden hielp ze vrolijk mee met dragen en tijdens het uitpakken van de cadeautjes vlogen de ooh’s, aah’s en dank u Sinterklaasjes ons om de oren.

 

Fiene’s Sinterklaas cadeaus

Aan al haar cadeautjes te zien is Fiene enorm lief geweest dit jaar! Kijk mee naar wat Fiene allemaal mocht uitpakken:

 

Sinterklaas cadeaus

Zoals ik al vaker verteld heb, is Fiene dol op boekjes. Ze is de laatste tijd ook dol op liedjes zingen, dus deze 2 boekjes zijn perfect voor haar want bij beide boekjes zit namelijk een cd met liedjes! Het eerste boekje is een heel mooi prentenboekje met allerlei Sinterklaas liedjes (we zijn al druk aan het oefenen) en het andere boekje bestaat uit beroemde oud-Hollandse liedjes en versjes. Heel leuk om zelf ook eens goed door te bladeren, want dit roept echt herinneringen op!

 

Sinterklaas cadeaus

Als echte Disney prinses heb je deze spullen natuurlijk gewoon nodig, toch?! Het kroontje met toverstafje kreeg ze als eerste en ze was helemaal gelukkig! Ze zwaaide er op los met haar toverstafje en in haar enthousiasme sloeg ze het stokje aan diggelen.. (er hoort nog een soort hartje om het middelste stukje heen). Michiel heeft het stafje weer symmetrisch gemaakt door nog een stukje af te breken en het is net of er niks gebeurd is haha.

 

Sinterklaas cadeaus

Deze houten puzzel is echt té leuk! We hebben hem al een paar keer samen gedaan en Fiene ziet er steeds weer iets nieuws op. Wederom heel goed uitgezocht door Sinterklaas!

 

Sinterklaas cadeaus

De laatste tijd is Fiene heel erg bezig met het verzorgen van haar poppen en knuffels. Ze was dan ook heel blij met dit flesje, dat gelijk uitgepakt moest worden zodat ze beer tussen de cadeautjes door een flesje kon geven. Daarnaast kan ze nu ook ‘echt’ luiers gaan verschonen! Ook kunnen we gezellig samen gaan bakken en mag ze in december lekker elke dag een chocolaatje eten uit deze adventskalender!

 

Sinterklaas cadeaus

Ook weer zo’n leuk cadeau: dit zijn ‘kralen’ om een ketting van te rijgen. Echt geweldig, die dierenvormpjes! Ik denk dat het ook erg leuk is om deze met kleinere ‘gewone’ kralen te rijgen, zodat je af en toe een diertje in een ketting hebt. Zo kun je ook nog eens veel meer verschillende dingen maken!

 

Sinterklaas cadeaus

Omdat het allemaal nog niet genoeg was 😉  kreeg ze ook nog dit super toepasselijke Sinterklaas setje van Playmobil en hele leuke Sinterklaas stickers! Wij kunnen dus nog even door spelen in het thema!

 

 

Ik wist zelf ook niet wat er in Fiene’s Sinterklaas cadeaus zat, dus ik was ook heel benieuwd wat ze zou krijgen! Zelf ben ik trouwens ook enorm verwend met onder andere een lightbox (jippie!), die ik gelijk heb kunnen gebruiken bij het maken de foto’s!

Je begrijpt dat wij het afgelopen weekend nog maar even geen schoentje hebben gezet.. 😉

 

Heeft jouw kindje al iets van Sinterklaas gekregen?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

17 comments on “Dank u Sint & Piet | Fiene’s Sinterklaas cadeaus

  1. Jullie zijn er al lekker vlot bij, maar wel handig om het altijd te vieren op de dag dat de Sint aan komt 🙂
    Fiene heeft leuke cadeaus gekregen.
    Luca en Giulia mochten hun schoentje zetten zaterdagavond. En kregen van de Sint en Piet een knuffelaap en metoodoll Angela.
    marieke onlangs geplaatst…SinterklaashebbedingetjesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.