Fashion Friday | 2 outfits met Tom-Du rokje Alicia

Vorige week werd ik verrast met een pakketje dat op de mat lag toen ik thuiskwam. Ik maakte het snel open en vervolgens had ik het Tom-Du rokje Alicia in mijn handen voor Fiene, wauw! We doken snel de kast in om te kijken hoe we dit rokje kunnen combineren en ik kwam tot de conclusie dat het een heel veelzijdig rokje is, leuk! Ik laat vandaag twee outfits zien die wij met het vrolijke bloemenrokje maakten.

 

 

Tom-Du

Voor wie Tom-Du nog niet kent; dit is een vrolijk en kleurrijk kindermerk dat sinds 1993 bestaat. Ben je dit merk nog niet tegengekomen in de winkels? Dat klopt! Tom-Du pakt haar verkoop namelijk net even anders aan en heeft gekozen voor thuis-party’s (zie het als een tupperware party voor gave kinderkleding). Het idee is heel simpel; nodig een aantal andere moeders én een gastvrouw van Tom-Du uit en je hebt een hele gezellige een kledingparty in huis! Tijdens een hapje en een drankje zal de gastvrouw de gehele collectie laten zien en heb je de tijd om alles op je gemak te bekijken (en bestellen 😉 ).

 

Zomercollectie Tom-Du

 

De zomercollectie is heerlijk kleurrijk en als ik de kleding zie, denk ik gelijk aan de zomer. Voor jongens varieert de collectie van vrolijke kleurige items tot stoere zwarte shirts met opvallende teksten. Ook voor meiden is er voor ieder wat wils. Stoer zwart/wit items, vrolijk neonroze en kleurrijke overall prints. Check voor de volledige collectie even de website.

De collectie van Tom-Du is verkrijgbaar in de maat 80 t/m 182 met prijzen die variëren van € 16,95 t/m € 26,95.

 

Outfits met Tom-Du rokje Alicia

Het frisse blauwe rokje met witte bloemetjes heeft een feloranje band, waardoor je het in eerste instantie met oranje wil matchen. Dit hebben wij echter (nog) niet in de kast hangen. Ik ging op zoek naar leuke kledingstukken in Fiene’s kast waarmee ik het rokje zou kunnen combineren.

Aangezien de oranje band niet zichtbaar is als het shirt eroverheen valt, kun je eigenlijk alle kanten op met het rokje! In het bloemetje zit wel een licht oranje hartje, maar dit is niet zo opvallend dat er bijvoorbeeld geen roze op zou kunnen. Binnen no time had ik twee outfits bij elkaar gevonden en ik denk zelfs dat ik nog wel wat meer combinaties zal kunnen maken deze zomer.

 

Zomerse vrolijkheid

Deze combinatie vind ik heel vrolijk en zomers door de frisse kleurtjes. Hier draagt Fiene het rokje met een wit shirtje van Primark en een geel tweedehands vestje van C&A. Het hoedje heb ik laatst bij AliExpress besteld en daar is ze helemaal dol op. Omdat ik de oranje band hier goed bij vond passen, heb ik het shirt hier in het rokje gestopt.

 

Stoere chick

Ook maakte ik een wat stoerdere outfit met een steenrood shirtje van Name it (collectie van vorig jaar zomer) en een stoer spijkerjasje van Wibra. Ook hier met het AliExpress hoedje, want die was nu eenmaal al opgezet en zoals ik al zei – dan mag ‘ie niet meer af 😉 .

 

Zo heb je twee heel verschillende looks met Tom-Du rokje Alicia. Ik zie het ook al helemaal voor me met warm weer; een simpel hemdje erop is al genoeg, want het rokje zelf is al lekker vrolijk!

 

Welke outfit vind jij het leukst?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

15 comments on “Fashion Friday | 2 outfits met Tom-Du rokje Alicia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.