Ernst en Bobbie in de theaters met Geklungel in de Jungle

Ernst, Bobbie en de rest.. Wie kent het deuntje niet?! Het grappige duo Ernst en Bobbie is al 20 jaar onafgebroken op televisie en internet en vanaf volgende week gaan ze de theaters in met hun jubileumvoorstelling ‘Geklungel in de Jungle’.

 

Ernst en Bobbie - Geklungel in de Jungle

 

Geklungel in de Jungle

Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis. Samen met de hulp van de kinderen uit de zaal loopt ook dit avontuur toch weer goed af. Een doldwaze voorstelling waarin heel veel te lachen valt voor kinderen en minstens zo veel voor de ouders.

De ‘soepkippen’ schitteren van 7 oktober 2018 tot en met 12 mei 2019 in meer dan 30 theaters. In Geklungel in de Jungle staan grappen, avontuur, spanning, meezingen en meedoen centraal en tijdens de show komen alle grote hits van de afgelopen 20 jaar voorbij. Houdt jouw gezin van lachen? Dan is dit de voorstelling voor jullie!

 

Ernst en Bobbie

Het populaire duo wordt gevormd door Erik van Trommel (de serieuze Ernst) en Gert-Jan van den Ende (de impulsieve en ietwat ondeugende Bobbie). Ze zijn al ruim 25 jaar bezig met het maken en spelen van kinderprogramma’s en kindervoorstellingen. Voor hun creaties Ernst en Bobbie schrijven ze alle teksten en liedjes zelf. Net als Ernst en Bobbie zijn Erik en Gert-Jan ook in het dagelijks leven goede vrienden, wat je terug ziet in het speelplezier dat de mannen hebben.

 

Ernst en Bobbie - Sinterklaas

 

Speciale Sinterklaas voorstelling

Naast ‘Geklungel in de Jungel’ is er ook een speciale Sinterklaas voorstelling van het duo, genaamd ‘Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas’. Ernst en Bobbie organiseren een verjaardagsfeestje voor Sinterklaas, waarbij er wel hele vreemde dingen gebeuren met Sinterklaas…

Alle info, locaties en kaartverkoop van beide voorstellingen vind je op www.ernstbobbie.nl.

 

Ben jij al eens naar een voorstelling van Ernst en Bobbie geweest?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

2 comments on “Ernst en Bobbie in de theaters met Geklungel in de Jungle

  1. Ik hoor mijn kleinkinderen hier wel eens over.
    Of ze er wel eens geweest zijn, dat weet ik niet.
    Misschien is het leuk als ik er eens met hen naar toe ga, dat vinden ze vast spannend.
    Even kijken of de voorstelling ook bij ons in de buurt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.