Einde van de meivakantie mét winactie

Doordat het de afgelopen twee weken meivakantie was en we nogal veel weg zijn geweest, is het even iets rustiger geweest op MetMirjam. Vandaag deel ik wat foto’s van onze vakantie en om het goed te maken vind je ook nog een winactie onderaan de blog!

 

Begin van de meivakantie

Weet je nog, dat prachtige weer tijdens het paasweekend aan het begin van de meivakantie? Wij hebben er volop van genoten tijdens ons eerste kampeertripje van het jaar. We hadden de camping een maand eerder geboekt en toevallig zat er ook een zwembad bij – wat met dit heerlijke weer wel heel goed uitkwam!

We genoten volop van elkaar, het zonnetje, familie die een dag langskwam, paasontbijtjes en natuurlijk van het campingleven. Er waren ook veel kindjes op de camping waarmee Fiene het goed kon vinden. Tussendoor kwam ze even tot rust met een leuk puzzelboekje van Denksport Junior.

Meivakantie - kamperen

Meivakantie - kamperen

Meivakantie - kamperen

Meivakantie - kamperen

Dinsdag na Pasen kwamen we weer thuis en kon ik aan de slag met de was en het schoonmaken van de caravan, die we woensdagavond alweer naar de stalling moesten brengen.

 

Nóg een weekendje weg!

Na ons eerste lange weekend weg stond het volgende uitje van deze meivakantie al weer op de planning; vrijdag vertrokken we namelijk weer voor een weekendje weg! Dit keer met mijn familie in een huisje in Overijssel. Het was even een stukje rijden (met file erbij zo’n twee uur), maar dan heb je ook wat.

Ondanks dat ze eigenlijk helemaal niet zulk geweldig weer opgaven, hebben we gelukkig weinig last van de regen gehad. Op Koningsdag brachten we ‘s middags een bezoek aan Almelo, waar volop Koningsdag drukte was.

Meivakantie - Koningsdag

 

Het was echt zo’n weekend waarbij je het zo naar je zin hebt, dat je eigenlijk veel te weinig foto’s hebt gemaakt! Zondag gingen we nog even naar een kinderboerderij met speeltuin. Kijk dat kleine geitje nou, dat is toch te schattig!

kinderboerderij

Speeltuin

 

Paardrijden, etentjes, bowlen

Naast de weekendjes weg hebben Michiel en ik ook gewoon gewerkt en heeft Fiene vooral heel veel ‘winkeltje’ bij oma gespeeld, wat ze echt helemaal geweldig vond. Verder probeerden we steeds iedere dag even iets leuks te doen. Zo gingen Fiene en ik bijvoorbeeld samen op de fiets naar de kinderboerderij, waar ze ook nog eens op een paard mocht!

Meivakantie - paardrijden

 

Gisteren zijn we nog op pad geweest met een flinke groep familie. Eerst anderhalf uur bowlen en daarna gezellig met elkaar gegeten bij Happy Italy. Een super afsluiting van de vakantie!

bowlen

 

Winactie

Om mijn afwezigheid van de afgelopen weken een beetje goed te maken, heb ik een extra winactie voor jullie. Aangezien de Poopsie Cutie Tooties Surprise zo goed in de smaak viel, mag ik namelijk nóg een exemplaar weggeven!

Cuty Tooties Surprise

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op TwitterInstagram en / of Pinterest
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met vrijdag 10 mei.


De winnaar is bekend:

 • Jasmijn

Van harte gefeliciteerd!
Jasmijn krijgt ook persoonlijk bericht.


 

Vandaag is de meivakantie echt weer helemaal voorbij en mag Fiene weer naar school. Eigenlijk ook wel weer fijn om alles weer even in het normale ritme te hebben. Het betekent ook dat ik vandaag weer even mijn ‘handen vrij heb’, zodat ik het huishouden ook weer even goed kan oppakken, wat in de vakantie ook vaak net wat anders werkt.

Hoe was jullie meivakantie?

Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook,Instagram, Twitter en Pinterest?

 

33 comments on “Einde van de meivakantie mét winactie

 1. Klinkt als een leuke vakantie! Ik doe graag mee met de winactie! Om het slechte weer een beetje te compenseren…😁

 2. Jammer dat de vakantie weer voorbij is maar over 3,5 week is weer een lang weekend ivm Hemelvaart. Van te voren is mijn dochter ook nog jarig en die zal zeker blij zijn met zo’n Poopsie cutie tootie surprise ( wie verzint die namen 😜)

 3. Super leuk. Wat gaat zo’n vakantie toch snel voorbij. Ik doe graag mee voor mijn eigen kleine drol. Die is dol op de poopsie’s!

 4. Dit vind mijn girlie te gek staat hoog op haar verlanglijstje zoveel heeft ze nog niet bijnrlkaar gespaard. Dus zou echt top verjaardag kado zijn voor haar!

 5. Op de kleinkindjes gepast in de vakantie de ouders hadden werk buitenshuis!! Leuke poopsies voor bij oma!

 6. Een heerlijke vakantie zo te zien vooral die foto dat je dochter lekker aan het tekenen is😍 ik doe graag mee met de actie🍀

 7. Gelukkig de 1e week wel nog mooi weer gehad. En ik doe dolgraag mee met deze leuke winactie voor mijn dochters.

 8. Wat een fijne vakantie, wij zijn niet weggeweest maar hebben wel een aantal uitstapjes gemaakt naar dierentuin, zwembad en speelschuur. Ik doe graag mee met de winactie voor mijn dochtertje Lisa

 9. Ik doe zeker mee, ik heb net op facebook aangegeven dat ik mee doe mijn naam op facebook is Chinwe Cindy Achonu, super leuk voor mijn dochter ze is helemaal gek op slijm en wilt dit graag hebben maar ik vond het te duur!

 10. Natuurlijk doe ik graag weer mee.
  Wij hebben 1 week meivakantie gehad. We zijn nog een dagje naar een klein attractiepark geweest wat wel wat aan de frisse kant was. Verder nog lekker gewandeld, en gezwommen met de kids. En gewoon lekker relaxen, niet op tijd staan dat is soms zo lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.