WIN | DVD + kindershirt van Smallfoot

Je hebt het misschien al gelezen in ons weekendoverzicht van afgelopen maandag, maar wij kregen vrijdag een ontzettend leuke film binnen. Precies op het juiste moment, want we hadden een filmavondje gepland voor Fiene en haar nicht Lynn, die bij ons kwam logeren. Het gaat om de Warner Bros. animatiefilm Smallfoot, over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.

Ik mag maar liefst drie setjes weggeven van een DVD en een t-shirt van Smallfoot!

Smallfoot

 

Smallfoot

“Smallfoot zet de Bigfoot-legende op zijn kop wanneer de slimme jonge Yeti Migo iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens! Het nieuws over deze ‘smallfoot’ zorgt voor oproer binnen de onwetende Yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Smallfoot is een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en nieuwe ontdekkingen.”

De Nederlandse versie is ingesproken door o.a. presentator Jan Versteegh als Migo, presentator en acteur Levi van Kempen als Percy en Romy Monteiro als Meechee.

 

Wat vinden wij?

Wat een super leuke film! Er zitten veel grappige stukjes in, maar er zit ook stof tot nadenken in verwerkt. Het moraal van het verhaal is vooral ‘denk eens verder dan wat je gewend bent en neem niet zomaar alles klakkeloos aan’. Verder zal ik niet te veel verklappen! De meiden (4 en 7 jaar) waren erg tevreden over de filmavond en ik vond het zelf ook zeker geen straf om stiekem mee te kijken. Echt een aanrader!

 

WIN: de DVD én een t-shirt van Smallfoot

Zoals ik al aangaf mag ik maar liefst drie setjes weggeven van een DVD en een t-shirt (kindermaatje M) van de animatiefilm Smallfoot!

Smallfoot

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met vrijdag 8 maart.

 


Tijd om de winnaars bekend te maken! De 3 gelukkige winnaars zijn:

 • Natalie van de Vries

 • Kelly Callemeijn

 • Bianca van Broekhoven

Van harte gefeliciteerd en veel kijkplezier!


 

Kende jij de film Smallfoot al?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook,Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

73 comments on “WIN | DVD + kindershirt van Smallfoot

 1. Leuk! Ik doe graag mee met deze toffe actie. Wij als gezin houden ervan samen een filmpje te kijken en smallfoot staat zeker op ons lijstje ✔🎬🍿

 2. Ja leuk, wij doe mee hoor, bijna voorjaarsvakantie, dus een leuk avondje op de bank, chippie erbij en kijken maar😉🍀👍

 3. Tuurlijk doe ik weer mee! Al zovaak mee gedaan en hoop ooit eens voor mijn zoontje Daley iets moois bij jou te winnen. Hij is gek op film kijken dus ik denk dat hij deze prijs geweldig zou vinden. Overal geliked, gedeeld en getagged

 4. Ja super leuk voor onze Milan die vind dit echt super leuk. Dus dat zou heel tof zijn. En iedereen houd hier toch wel van.

 5. Maak heel graag kans voor mijn 3 kinderen maar eigenlijk ook stiekem voor mijzelf 😉. Ik heb alvast mais in de popcorn machine gedaan, glaasjes limonade gevuld het enige wat ik nog mis is deze film. Laat de postbode maar komen! 😂😂

 6. Ik doe graag mee. Onze oudste dochter wilde hier graag heen in de bioscoop alleen vanwege omstandigheden lukte het niet. Nu zou ik het goed kunnen maken door een filmavondje met popcorn en wat Sissi no bubbels.

 7. Oh super leuk!! Wij wilde naar deze film gaan maar het is er toen helaas niet van gekomen! Ik doe graag mee voor de meiden maar ook voor mezelf!

 8. Leuk, hier staat ook weer een filmavondje gepland voor de heren met een vriendje en natuurlijk onze traditie met 🍿

 9. Deze papa zou graag deze film met zijn kinderen kijken op een regenachtige woensdagmiddag of zondag. Maak dus heel graag kans en degene die zich het meest gedraagt tijdens de film mag het leuke shirt toerekenen 😉

 10. Zo geweldig leuk!! Dit lijkt me echt zo’n vrolijke grappige lieve film voor onze kids 🙂 ze hadden er graag naartoe gewild in de bioscoop maar dat is er helaas niet van gekomen… Ik doe heel graag mee!! Ga het bericht delen op fb en ook alle andere stappen doorlopen, like op instagram & twitter en ik tag wat vriendinnen – de leukste films hebben we maar wat graag in de kast om keer op keer op keer te kunnen bekijken – wij gaan keihard duimen!!!

 11. Super leuk, zeg!!! 😍 Lijkt me echt een geweldige film om samen te kijken met mijn 2 kids (9 en 7 jr)! 💝🍀

 12. Onze dochters hebben deze film in de bios gezien en zaten aan het scherm gekluisterd. Wat zou het leuk zijn om de film met hun vriendinnetjes nog een keer te kijken

 13. Lijkt mij een waanzinnig leuke en grappige film voor mijn dochtertje. Ik doe heel graag voor haar mee. Volg je ook op Insta 🙂

 14. Ik doe graag mee om deze film te kijken met Vincent, mijn 8-jarig petekindje en zijn jongere broertje. Dus duimen maar.

 15. Super ! Wil ik wel eens samen met mijn metekindje bekijken tijdens de krokusvakantie gezellig met z’n tweetjes onder een warm dekentje. Het is er het weer voor.

 16. Deze zou ik graag samen met mijn zoontje en dochtertje bekijken, ideaal voor op een regenachtige dag zoals vandaag.

 17. Doe heeeeeeeeeeeeeeeel graag mee aan deze leuke actie. Hoop dat ik de gave prijs voor mijn dochter win; wat zal ze daar blij mee zijn!!

 18. ik doe graag mee, mijn zoontjes sam en deef en ik houden wel van animatiefilms, ik denk dat ze smallfoot héél erg leuk zouden vinden. 🙂

 19. Ik doe graag mee voor m’n zoontjes Sam en Deef.
  Samen met hun lijkt het me leuk om deze animatie film Smallfoot te kijken, we zijn gek op animatiefilms.

 20. Mijn oudste dochter heeft de film gezien in de bioscoop met haar filmfeestje en vond hem ontzettend leuk. Haar jongere zusje wil de film ook heel graag zien en daarom doe ik graag mee met deze leuke winactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.