Duplo prentenboek ‘Wie zit daar verstopt?’

Als je mij al even volgt, weet je dat Lego Duplo populair speelgoed is bij ons thuis. Je kunt er eindeloos mee bouwen, wat Michiel en Fiene dan ook goed kunnen samen! Maar wist je dat er ook een Duplo prentenboek is? Wij ontvingen ‘Wie zit daar verstopt’, een prentenboek vol herkenbare afbeeldingen mét flapjes.

 

Duplo prentenboek

 

Duplo prentenboek

Het Duplo prentenboek ‘Wie zit daar verstopt?’ is een stevig kartonnen flapjesboek, dat al voor de allerkleinsten gebruikt kan worden. Er zitten allerlei dieren verstopt achter de flapjes, waarbij achter elk flapje een andere dierenwereld te ontdekken is. De afbeeldingen in het boek zijn gebaseerd op de figuren van de bekende Duplo, zodat het ontzettend herkenbaar is voor (kleine) kinderen.

 

 

Titel: Wie zit daar verstopt?
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Omvang: 12 bladzijden
ISBN: 978 90 305 0365 1
Uitgeverij: Meis & Maas
Prijs: verkrijgbaar vanaf € 12,99

 

Wat vinden wij?

Duplo prentenboek

 

Het is echt een stevig flapjesboek van een groot formaat, dat goed in elkaar zit. De flapjes zitten goed vast, zodat kleinere kinderen ze naar mijn idee niet zomaar kapot trekken. Daarnaast zijn de flapjes mooi afgerond, zonder scherpe hoeken. Het thema dieren is ontzettend leuk, dat doet het altijd goed bij kinderen!

 

Duplo prentenboek

 

Als ik eerlijk ben, twijfelde ik een beetje of Fiene dit nog leuk zou vinden. Ik vroeg me af of ze (met haar bijna 4 jaar) te ‘oud’ voor een flapjesboek zou zijn, maar daar had ik me echt op verkeken. Ze herkende gelijk de Duplo erin (‘Dat heb ik ook!’) dus dat vond ze helemaal super. Fiene nam echt de tijd om het boek te bekijken en de flapjes open te maken. Ze vroeg me alles voor te lezen en ook dit boek staat inmiddels tussen haar boekenverzameling bij haar bed. Ze kiest het regelmatig uit om eruit voorgelezen te worden!

 

Wist jij dat er ook een Duplo prentenboek is?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin?

 

Dit artikel bevat een affiliate link.

 

2 comments on “Duplo prentenboek ‘Wie zit daar verstopt?’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.