Disney Frozen Elsa met pianojurk

Meisjes en prinsessen… Dé combinatie die volgens mij altijd past! En als dat dan ook nog eens een Disney prinses is die Elsa heet, dan zit je sowieso gebeiteld! Als klap op de vuurpijl is er nu een Elsa met pianojurk verkrijgbaar. Of dat ook leuk is? Jazeker!

 

Disney Frozen Elsa met pianojurk

Menig meisje maak je blij met een Elsa pop. Nóg meer meisjes zullen hun zinnen hebben gezet op de Elsa met pianojurk van Hasbro! De ijsprinses uit de Disneyfilm Frozen heeft niet alleen magische krachten, maar kan ook prachtig zingen. We kennen allemaal de beroemde titelsong ‘Let it go’ en nu kunnen haar fans het meespelen op haar prachtige pianojurk!

 

Disney Frozen Elsa met pianojurk

 

Op de pianojurk van Elsa kan op drie manieren muziek worden gemaakt:
  • Kinderen kunnen oefenen door de oplichtende sterren te volgen en zo ‘Laat het los’ (of ‘Let it go’) te spelen
  • Volg de sterren en speel het lied met het orkest op de achtergrond
  • Verzin je eigen melodietjes in de vrij-spelen-functie (of ga voor andere liedjes uit de film)

 

Muziek maken met Elsa

‘Laat het looooos, laat het gaaaaan..’ hét favoriete nummer van ons meisje als we in de auto zitten. Het liefst hoort ze het nummer 6 x achter elkaar en samen blèren we lekker mee. De magie van Frozen blijft zijn werk doen en Elsa én Anna doen het steevast goed bij Fiene. Toen ze deze Elsa met pianojurk zag, wilde ze dan ook gelijk haar eigen Elsa jurk aan!

 

Spelen met Elsa

 

Met haar kleine vingertjes probeerde ze haar favoriete Frozen liedje op Elsa’s jurk te spelen en na een paar keer oefenen ging het haar al aardig goed af! Dat wilde ik zelf ook wel eens proberen, maar het heeft even geduurd voordat ik een poging mocht wagen. Logisch ook, want je Elsa pop sta je niet zomaar af natuurlijk! Intussen mag ik af en toe ook even en ik kan je vertellen dat het echt leuk is om zelf een beetje te pingelen en zo een melodietje te maken.

Het geluid van de pianojurk is prettig om aan te horen. We hebben ook wel eens een speelpiano in huis gehad die alleen maar keiharde, schelle tonen kon produceren, dus ik was hier wel een beetje bang voor. Maar dat is hier absoluut niet aan de orde. Gelukkig maar, want Fiene is er regelmatig mee bezig!

 

Muziek maken met Elsa met pianojurk

 

Hoewel ‘Laat het los’ favoriet blijft bij Fiene, wisselt ze de verschillende muziek-speelmanieren wel met elkaar af. Ook laat ze de jurk af en toe even voor wat het is en speelt ze met Elsa, puur als pop. De ene keer zijn ze samen Elsa en de andere keer trekt ze haar Anna jurk aan en speelt ze samen met haar Elsa een scene na uit de film.

 

Kroelen met Elsa

 

Samen spelen, zingen én natuurlijk muziek maken, het liefst in dezelfde jurk en matching vlecht. Elsa met pianojurk is écht een aanrader voor elke Frozen fan!

Elsa met pianojurk is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com:


Heb jij ook een Frozen fan in huis?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Dit artikel bevat affiliate links.

 

13 comments on “Disney Frozen Elsa met pianojurk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.