Disclaimer

MetMirjam.com wordt met veel aandacht samengesteld. Ondanks dat is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van MetMirjam.com kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Mirjam is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van MetMirjam.com. Ook is MetMirjam.com niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen of gelinkt wordt.

Alle artikelen en foto’s zijn zelf geschreven / gemaakt en eigendom van MetMirjam.com, tenzij anders beschreven. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik hiervan is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van MetMirjam.com.

 

Samenwerkingen

Er verschijnen diverse soorten samenwerkingen op MetMirjam, dit kunnen de volgende soorten zijn:

 • Reviews
  Het komt regelmatig voor dat ik producten, diensten of merken noem en vaak heb ik deze zelf gekocht. Wanneer ik een product toegestuurd krijg van een bedrijf of webshop, vermeld ik dit altijd in mijn artikel. Ondanks dat het in dat geval gekregen is, schrijf ik altijd een eerlijke review. Betaling voor een positief artikel is dan ook niet mogelijk bij MetMirjam.

 

 • Winacties
  Deelname aan een winactie staat open voor alle in Nederland en België woonachtige personen. Na afloop van een winactie loot ik een winnaar, die vervolgens op de website bekend wordt gemaakt. Daarnaast krijgt de winnaar persoonlijk bericht per e-mail, waarvoor bij deelname een geldig e-mailadres opgegeven dient te worden. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Als ik binnen 72 uur geen reactie heb ontvangen van de winnaar, wordt er opnieuw geloot. Na deze 72 uur heeft de vorige winnaar geen recht meer op de prijs. MetMirjam.com is niet verantwoordelijk voor de gewonnen producten. Wel ben ik bereid te helpen indien er problemen mee zijn.

 

 • Advertorials / gesponsorde artikelen
  Advertorials / gesponsorde artikelen kunnen op twee manieren worden aangeduid:
  Optie 1: Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.
  Optie 2: Met de volgende afbeelding

………………….Disclaimer

 

Affiliate Links

Wanneer ik onderaan een artikel vermeld dat ik een affiliate link heb gebruikt, betekent dit het volgende:

Wanneer je als bezoeker via deze link een product aanschaft, krijg ik daar een heel klein percentage van. De prijs die jij betaalt voor het product blijft gelijk en wordt dus niet hoger door gebruik te maken van deze link. Het enige verschil met het gebruik van een andere link is dat je mijn blog hier (zonder kosten aan jouw kant) een klein beetje mee steunt, waar ik je erg dankbaar voor zou zijn.

Wanneer ik een affiliate link in een artikel heb gebruikt, kun je dit altijd onderaan het bericht terugvinden.

 

Reacties

Het is voor iedereen mogelijk om een reactie onder een blogpost van MetMirjam achter te laten. Iedere reactie wordt door mij persoonlijk toegelaten, tenzij deze door mij als ongepast wordt gezien. MetMirjam.com behoudt het recht om te allen tijden een reactie te verwijderen en is in geen enkel geval aansprakelijk/verantwoordelijk voor de reactie die een ander plaatst, of de gevolgen hiervan.