WIN | Denksport Quarks Puzzelpakket (6-8 jaar)

Heb jij al eens van de Quarks gehoord? Het zijn opmerkelijke wezentjes die allemaal deel uitmaken van een hecht vriendenclubje. Het gaat hier om Max, Harry, Bob, Lola en Orbit. Samen kunnen ze alles aan en beleven ze veel avonturen in de Quarks serie puzzelboekjes voor kinderen. Jij krijgt nu de kans om ze te leren kennen door middel van het Denksport Quarks Puzzelpakket (voor 6-8 jaar) dat ik mag weggeven!

 

Denksport Quarks

 

Denksport Quarks

De 5 wezentjes van de Quarks spelen met taal en getallen. Jij kunt nu, samen met de Quarks, de leukste en lastigste puzzels oplossen! Ik stel ze graag even aan je voor:

 • Max is de ster, wat je ook kunt zien aan zijn vorm. Samen met Bob, Harry, Lola en Orbit beleeft hij veel puzzelavonturen. Bob is zijn beste vriend en stiekem vindt hij Lola wel erg knap en lief. Hij staat graag vooraan in de groep en maakt makkelijk nieuwe vriendjes.
 • Bob is de beste en grootste vriend van Max en een echte knuffelbeer. Misschien is hij wel niet zo slim als Max, maar hij is wel heel trouw en doet altijd flink zijn best.
 • Lola is het enige meisje van de groep. Het is heus niet altijd makkelijk tussen de jongens, maar ze hebben wel altijd veel lol. Vooral als ze samen puzzelen! Stiekem weet ze dat ze de slimste is, maar dat zegt ze maar niet hard op. Jongens zijn zo snel op hun teentjes getrapt! En vooral Max 😉
 • Harry zeurt graag, want hij ziet snel beren op de weg. Misschien komt dat wel omdat hij de oudste en de meest wijze van het stel is. Al denkt Max natuurlijk altijd dat hij de ster is. In het begin vindt Harry puzzelen soms best moeilijk en dan moppert hij graag even. Gelukkig kunnen zijn vriendjes hem altijd opvrolijken!
 • Orbit hobbelt er meestal wat achteraan, want hij moet altijd met zo’n planeetring zeulen.. Maar je hoort hem niet klagen hoor! Zo heeft hij altijd een tafeltje om op te puzzelen en een plek om zijn glas limonade op te zetten. Daar zal Harry best jaloers op zijn.

Denksport Quarks

 

De Quarks uitgaven voor 6-8 jaar

Denksport Quarks

Denksport Quarks kent inmiddels vier uitgaven, waarvan je de volgende twee in het puzzelpakket kunt winnen:

Denksport Quarks Omnibus (6-8 jaar)

De Denksport Quarks Omnibus zit boordevol taal- en rekenpuzzels voor kinderen van 6-8 jaar. Op het gebied van taal vind je vooral puzzels gericht op spelling, woordenschat en begrijpend lezen. Bij rekenen gaat het vooral om tellen, optellen, aftrekken, delen, vermenigvuldigen en inzichtelijk rekenen. De Quarks Omnibus heeft een omvang van 96 pagina’s en is verkrijgbaar voor € 4,95.

Denksport Quarks kleurblok (6+)

Het Denksport Quarks kleurblok is een leuk en vrolijk scheurblok vol met kleurplaten met de Quarks vriendjes. Op de achterkant staat een leuk Max masker. Het heeft een omvang van 80 pagina’s en is verkrijgbaar voor € 4,95.

De Denksport Quarks uitgaven zijn beschikbaar in de winkel of via Denksport.nl.

 

Nieuw: de Quarks Galaxy app

Naast de uitdagende puzzelboekjes, kun je nu ook met de Quarks mee op avontuur via de Quarks Galaxy app die gratis te downloaden is (Apple & Google Play). Bezoek verrassende planeten en speel allerlei leerzame spelletjes in een veilige online speelomgeving. Er is ook een offline modus beschikbaar, zodat je ook zonder internet kunt blijven spelen.

Met ieder spel kun je sterren verdienen en wanneer je alle puzzelstukjes op de planeten verzamelt, krijg je een beloning. De spelletjes in de Quarks Galaxy app zijn gericht op plezier maken, avonturen beleven, jezelf ontwikkelen én iets nieuws leren, net als in de Quarks boekjes.

 

Denksport Quarks

 

De volgende spelletjes komen in de app voor:

 • Cijferslot – een uitdagende rekenpuzzel
 • Husselpuzzel – schuif de stukjes naar de juiste plek en er ontstaat een leuk beeld
 • Tectonic – vul de vakjes met de juiste cijfers
 • Obstakels – schuif de obstakels uit de weg en maak ruim baan
 • Trefpunt – zet de figuurtjes op de juiste plek

 

Denksport Quarks Omnibus

Ik kreeg de Quarks Omnibus alvast toegestuurd en laat ik nou precies een nichtje van 6 hebben die gek is op puzzelboekjes!

Denksport Quarks

 

Ze zit in groep 3 en kan al ontzettend goed lezen, dus waar ik dacht ‘we kijken samen het boekje even door en ik zal hier en daar wat uitleggen’, was dat helemaal niet nodig! Ze ging er gelijk zelf mee aan de slag en vond het ontzettend leuk dat er zoveel verschillende puzzels in te vinden zijn!

Denksport Quarks

 

Win een Denksport Quarks puzzelpakket

Zoals ik al aangaf kun je een Denksport Quarks puzzelpakket winnen, bestaande uit:

 • Omnibus (6-8 jaar)
 • Kleurblok (6+)
 • Een rugzakje

Denksport Quarks

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Volg MetMirjam op Facebook
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als:

 • je me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met vrijdag 29 juni.

 


De winnaar is bekend!

S. Akkerman

Van harte gefeliciteerd met het Denksport Quarks puzzelpakket!

De winnares krijgt ook persoonlijk bericht.


 

Kende jij de Denksport Quarks uitgaven al?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

36 comments on “WIN | Denksport Quarks Puzzelpakket (6-8 jaar)

 1. Dat klinkt super voor onze knul. We hebben een lange vlucht voor de boeg deze zomer en hij is gek op puzzels en harsen krakertjes! Top voor in de koffer dus ..

 2. Dit lijkt me wel leuk en uitdagend voor mijn zoontje. Kan hij in de vakantie net als mama puzzelen, leuk toch?!

 3. Super leuk! En ook fijn om mee te nemen als Esra weer naar het ziekenhuis moet. Ze is ook 6 jaar, dus dit lijkt een perfect setje voor haar!

  Ik volg je ook via Instagram: mammie_nutella

 4. De app ga ik het weekend installeren, ben erg benieuwd! Wat een leuke actie heb je weer. Ik zou mijn dochter hier heel blij mee maken!

 5. Dit ben ik van plan te kopen voor de zomer en winnen voor 1 cd kinderen is leuk meegenomen. Dus ik ding mee.

  Zit niet meer op FB maar wel Insta en Twitter waar ik je volg.

  Groetjes,
  SH;-)

 6. Ik wil graag meedoen aan deze wedstrijd en dit wel voor mijn metekindje. Ze zal naar het 1ste leerjaar gaan en is heel leergierig. Tijdens de 2 maanden zomervakantie zal ze er zich zeker goed mee kunnen bezighouden.

 7. Dit lijkt me een superleuk pakket voor onze 6 jarige meid. Lekker puzzelend de vakantie door en daarna groep 3 onveilig maken!

 8. Leuk voor de vakantie; zeker weten. daar onze 7-jarige dochter elise graag in dergelijke boekjes werkt en in vakantie-doeboeken en op squla, weet ik wel zeker dat ze dit ook superleuk gaat vinden! uiteraard volg ik via fb

 9. Ik doe mee, super leuk voor een verveel momentje in de vakantie! Ik ken het eigenlijk alleen van de volwassen puzzel boekjes

 10. oh superleuk zeg! ik puzzel graag en mijn 7 jarige zoon wil dan graag helpen maar dat is nog een beetje moeilijk voor hem. Ik wist niet dat er ook voor kinderen puzzelboeken zijn, erg leuk!

 11. Jaaaaa leuk voor mijn oudste zoon! Met de zomervakantie in aantocht is het goed om spelenderwijs toch een beetje bezig te blijven en te oefenen met taal en rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.