Denksport junior | De nieuwste puzzelblokken voor kinderen + winactie

Iedereen kent de populaire puzzelboekjes van Denksport. Ook kinderen kunnen hun lol op met de uitdagende boekjes van Denksport Junior. Speciaal voor de zomer heeft Denksport twee nieuwe titels uitgebracht. Het gaat om Paco’s puzzeljungle en Dokter D’s puzzellab en van deze laatste mag ik er ook nog eentje weggeven!

 

Paco’s puzzeljungle

Denksport Junior - Paco's puzzeljungle

Met Paco’s puzzeljungle haal je een lekker groot full colour puzzelblok met 80 pagina’s in huis. Het blok staat vol met taal-, reken- en tekenpuzzels, zoek de verschillen en andere leuke uitdagingen voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. En dat alles in het thema jungle met veel dieren. Het ene moment zoek je de weg in een doolhof, waarna je een sudoku oplost en ook nog even een tekening maakt. In Paco’s puzzeljungle blijf je bezig!

De pagina’s kun je heel gemakkelijk uitscheuren. Heel handig als je er met je broer, zus, vriendje of vriendinnetje gebruik van wil maken.

 

Puzzelen met Denksport Junior

Ik heb het al eens eerder gezegd, ons meisje (bijna 5) is gek op dit soort boekjes. Er staan allerlei uitdagende opdrachtjes in, waar ze graag mee aan de slag gaat! Sommige opdrachtjes zijn nog een beetje lastig, maar met een beetje hulp prima te doen. De antwoorden staan achterop de pagina’s, dus je kunt gemakkelijk controleren of het goed is gegaan.

Het puzzelblok is los te koop in de winkels voor € 4,75 of te bestellen bij Denksport.

 

Dokter D’s puzzellab

Dokter D's puzzellab

Dokter D’s puzzellab is een mooi full colour puzzelblok met zo’n 72 pagina’s. Het blok zit vol met logische puzzels voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. In dit puzzelblok ga je namelijk als een echte professor te werk: goed kijken en daarna denk je logisch na hoe je de (logische) puzzels het beste kunt oplossen.

De opdrachten en puzzels uit dit blok zijn een stuk lastiger dan die in Paco’s puzzeljungle en echt uitdagend voor kinderen in de omschreven leeftijdscategorie. De pagina’s zijn weer voorzien van een scheurrandje, waardoor ook dit puzzelblok prima te delen is. Daarnaast staan ook hier de antwoorden weer heel handig op de achterkant van de pagina’s.

Het puzzelblok is vanaf 23 mei los te koop in de winkels voor € 4,50 of te bestellen bij Denksport.  Of je doet gewoon mee met de winactie, want ik mag een exemplaar weggeven!

 

Win: Dokter D’s puzzellab

Kun jij iemand verblijden met het nieuwste puzzelblok van Denksport junior; Dokter D’s puzzellab? Doe dan mee met de winactie!

Dokter D's puzzellab

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op TwitterInstagram en / of Pinterest
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

Mijn winactie loopt tot en met vrijdag 24 mei.


De winactie is gesloten en de winnaar van Dokter D’s Puzzellab is bekend:

 • Marianne Bos

Van harte gefeliciteerd!
Marianne krijgt ook persoonlijk bericht.


 

Wordt er bij jou ook zo veel gepuzzeld?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook,Instagram, Twitter en Pinterest?

 

45 comments on “Denksport junior | De nieuwste puzzelblokken voor kinderen + winactie

 1. Ik doe graag mee voor mij dochters. Mieke van 7 vindt dit soort boekjes geweldig terwijl Maartje van 4 ze nu net ontdekt heeft en met het grootste gemak de boekjes voor 6/7 jarige maakt. Leuk om samen te doen in de vakantie

 2. Hier wordt er niet zo veel gepuzzeld eigenlijk. Maar ik heb 1x een boekje gekocht en daar vermaakte Milan zich ineens de hele middag mee!
  Zeldzaam dat ie zich langer zelf vermaakt én nog uitdagend ook.
  Ik doe dus graag mee!
  Liefs

 3. Dit zou super zijn voor onze bijna 8 jarige bezige bij. Benieuwd of de uitdaging haar rustiger kan houden

 4. Ja, doe graag mee voor mijn dochter, die vindt deze puzzelblokken helemaal leuk! Fijn voor de komende weekendjes weg in juni ;).

 5. We hebben er hier eentje van 7 jaar en eentje van 9, die dit beide geweldig zullen vinden, dus waag graag een kansje

 6. Deze boekjes lijken me leuk! Ik had er nog nooit van gehoord. Mijn dochters van 6 en 9 vallen precies in de doelgroep voor beide boekjes, ik doe graag mee!

 7. Ik doe heel graag mee voor beide meiden! De oudste heeft dyslexie en de jongste is geen lees ster. Dus dit is ideaal. Zo stimuleer je ze om toch te lezen.

 8. Gaaf! Ik doe graag mee voor onze kleine puzzelfan en als het bevalt schaffen we er ook een aantal aam voor de kinderen bij mama in de klas… *duimen*

 9. Wat leuk en leerzaam! Hier zou ik mijn dochter ontzettend mee kunnen verblijden! Kortom, ik doe graag mee.

 10. Ik doe ook graag mee voor mijn dochters die vinden dit soort puzzelboekjes helemaal geweldig, deze kennen we nog niet dus heerlijk voor de vakantie.

 11. Deze mag mee op vakantie zodat zoonlief ook kan puzzelen net als papa en mama. Hij houdt wel van logische puzzels en een uitdaging dus dat komt vast goed. Blijft hij ook een bij in de vakantie.

 12. Wat leuk, we doen graag weer mee. Mijn dochter van 7 is net aan het leren puzzelen en heel enthousiast. Deze boekjes zal zij erg blij mee zijn!

 13. Ja superleuk voor onze aankomende vakantie. Leuk samen puzzelen met onze dochter! Puzzelboekjes mee op vakantie is toch nostalgie? Dat geef ik graag door 😊.
  En sowieso bedankt voor deze tip! 🍀

 14. Ik doe heel graag mee, mijn dochter vind zulke dingen echt super. En als mama fijn om achter de hand te hebben voor in de vakantie!

 15. Mega leuk dit! Mijn dochter van 7 jaar houdt superveel van puzzelen en doet dit in de vakantie dus erg graag. Nu dus maar duimen, dat ze komende vakantie van dit boekje kan gaan genieten!

 16. Jaa wat een leuke puzzblokken allebei.. toevallig wilde mijn dochter (4 jaar) graag nieuwe spelletjes op haar tablet en liet ze mee kijken welke ze graag wilde en zo koos ze echt een paar spelletjes uit om na te denken hoe 2 poppetjes met elkaar te verbinden met 2 lijnen in verschillende plaatsjes. Goed kijken en nadenken ook wanneer het niet lukt blijft ze proberen (natuurlijk met wat hulp😉) Hoe leuk en leerzaam is dit dan om te winnen. Duimen maar🍀

 17. Dit vinden mijn kleinkinderen prachtig, houden allemaal van puzzelen, op papier en de stukjespuzzels.
  Heel graag doe ik mee, maar heb geen facebook, instagram en twitter.
  Heb alleen geliked en geloved op Bloglovin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.