December | Vier de Kerst met nijntje

De decembermaand is begonnen! De maand van feestdagen, volop gezelligheid, cadeautjes en samenzijn. Om het voor kinderen nóg leuker te maken, zijn er ontzettend leuke nijntje producten verkrijgbaar, speciaal in een winter / Kerst thema. Vier de Kerst met nijntje!

 

Kerst met nijntje

 

Kerst met nijntje

Kerstmis

Kerst met nijntje - kerstmis

De klassieker ‘kerstmis‘ is een echte musthave in de decembermaand. Dick Bruna, geestelijk vader van nijntje,  maakte een eigen vertelling van het kerstverhaal, dat op een mooie en eenvoudige manier beschreven wordt. De illustraties spreken erg aan, wat het voorlezen bij jonge kinderen nóg leuker maakt!

Dit boek is een mooie, speelse manier om het verhaal van de geboorte van Jezus aan kinderen te vertellen en aan de hand van illustraties wat duidelijker te maken. Ik schreef er eerder een review over, die je hier kunt lezen.

 

Houten kerststal

Kerst met nijntje - kerststal

De houten kerststal van Dick Bruna sluit heel mooi aan bij het boek ‘kerstmis’, maar kan ook zeker los worden gebruikt. Met de houten figuren en stal kan je kindje het kerstverhaal zelf naspelen of er wellicht een heel eigen verhaal van maken!

Als er even niet mee gespeeld wordt, kun je het ook ter decoratie onder de kerstboom zetten.

 

Nijntje winterknuffel

Kerst met nijntje - winterknuffel

Wat dacht je van deze zachte nijntje winterknuffel?! Ze is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes; 24 en 33 cm en heeft een zwart / wit gestreept sjaaltje om.

De nijntje knuffel is heel zacht en pluizig! Heerlijk om dicht tegenaan te kruipen tijdens de koude wintermaanden.

 

Nijntjes kerstboom

Kerst met nijntje - nijntjes kerstboom

Vier kerst met nijntje met het stevige kartonboek ‘nijntjes kerstboom‘, dat ook de vorm van een kerstboom heeft. Ook dit nieuwe nijntje product heeft een dubbele functie; je kunt er zowel samen in lezen als het ter decoratie neerzetten. Als je het boek openvouwt blijft het namelijk als een echte kerstboom overeind staan!

 

Nijntje zou nijntje niet zijn als ze de decembermaand niet nèt een beetje extra speciaal weet te maken. Met deze producten gaat dat zeker lukken!

Welk product is jouw favoriet?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

One thought on “December | Vier de Kerst met nijntje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.