De mobiele telefoon TAG

Een tijdje geleden las ik bij Krystle van Batboy de mobiele telefoon TAG, die is bedacht door Sylvia van A lovely adventure. Ik vond het een leuke TAG, echt weer eens iets anders, dus ik besloot hem ook eens in te vullen!

De mobiele telefoon TAG

 

De mobiele telefoon TAG

Wanneer kocht/kreeg je je eerste telefoon en welke was dit?

Zo, dat moest ik echt even opzoeken! Ik weet nog dat het een donkerblauwe Nokia was en hoe hij eruit zag, maar welk type het was..? Als ik het goed heb, was het de Nokia 6110. Een tweedehandsje via een kennis van mijn zus en ik was er dolblij mee! Wanneer dat was, is me eigenlijk ook een raadsel.. ik gok dat ik een jaar of 16 of 17 was.

 

Hoeveel mobiele telefoons heb je inmiddels versleten?

Pff.. wat een vragen.. Even denken hoor.. Ik kreeg in het begin vaak ‘oude’ telefoons doorgeschoven van mijn zus of haar toenmalige vriend. Later was ik klaar met de opwaardeerkaarten en nam ik een abonnement, waardoor ik sindsdien zelf steeds een nieuw toestel krijg. In totaal denk ik dat het er een stuk of 15 zijn.

 

Ben je team Android of team Apple? Zou je ook bij het andere team kunnen horen?

Team Android hier! Al vanaf het begin ook. Ik heb ooit wel eens getwijfeld, maar Michiel is ook stellig Android-fan en praat dat altijd uit mijn hoofd haha. Maar nee, ik zal sowieso niet zo snel overstappen, want Android bevalt me erg goed!

 

Welke mobiele telefoon heb je op dit moment en hoe lang heb je hem al?

Ik ben sinds iets meer dan een jaar de trotse bezitter van een Samsung Galaxy S7.

 

Welke kleur heeft je telefoon?

Ik ben gezwicht voor de roze variant.

 

Heb je een abonnement of bel je prepaid?

Ik heb een abonnement.

 

Wat is de hoogte van je abonnement of hoeveel geef je per maand uit als je prepaid belt?

Ik betaal € 41,98 per maand.

 

Gebruik je accessoires? Bijvoorbeeld een hoesje, selfie-stick, extra lenzen of een powerbank?

Ik heb een hoesje waar een handige ring aan vast zit, waardoor een betere grip hebt je je telefoon ook rechtop kunt neerzetten. Daarnaast heb ik een oplaadstation, losse opladers en een powerbank (je zou een keer zonder komen te zitten… 😉 ). Ik heb vorig jaar ook een selfie-stick gekocht voor op vakantie, maar die heb ik eigenlijk nog nooit gebruikt haha. Ik vergeet dat ding altijd.

 

De mobiele telefoon TAG

 

Welke apps heb je allemaal op je mobiele telefoon staan en welke gebruik je het meest?

Poeh, aardig wat:

 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • WhatsApp
 • Play Store
 • E-mail
 • Chrome
 • Dromotica
 • Netflix
 • AliExpress
 • PicsArt
 • IMDb
 • NU.nl
 • Buienradar
 • Google Maps
 • Youtube
 • Messenger
 • Candy Crush Saga (net weer opgepakt haha)
 • H&M
 • Reclame folder
 • Marktplaats

Daarnaast staat er nog een verzameling spelletjes voor Fiene op.

Ik denk de Chrome en social media apps het meest gebruik worden.

 

Welk spel speel je altijd op je mobiele telefoon en hoe vaak speel je dit?

Ik speel sinds kort na zo’n anderhalf jaar weer eens af en toe Candy Crush. Vroeger speelde ik het elke dag wel en dan kon dat zo uren doorgaan, maar nu soms 1 of 2 keer per week een paar spelletjes of niet. Net hoe het uitkomt.

 

Hoe lang zit je globaal per dag op je telefoon?

Dat is per dag wel verschillend.. geen idee eigenlijk, maar het zal niet weinig zijn! Het gaat ook vaak ongemerkt. Als ik ‘s avonds op de bank TV kijk, zit ik vaak ook wel met mijn telefoon in mijn hand. Dus dan gaat het best hard denk ik.

 

Wat mis je aan of op je telefoon?

Eigenlijk niks.. Ik heb me nog geen moment bedacht ‘wat jammer dat mijn toestel dat niet kan’. En ook nu ik er bewust over nadenk, kan ik niks verzinnen.

 

Maak je regelmatig een back-up van je bestanden?

Nou, ik ben dus afgelopen zomer alle (vakantie)foto’s kwijtgeraakt, omdat mijn geheugenkaartje gecrasht was.. Nu kopieer ik de foto’s op mijn telefoon dus ook wat sneller naar ons thuisnetwerk.

 

Wat gaat er door je heen als je je mobiele telefoon kwijt zou raken of gestolen word?

Oooh een paar maanden geleden heb ik mijn telefoon in een winkel laten liggen en kwam daar een paar winkels verder pas achter. Ik dacht echt dat ik gek werd!! Er ging van alles door me heen en ik was dan ook zó blij dat hij nog lag waar ik hem had neergelegd!

 

Zou je een dag/week/langer zonder je telefoon kunnen?

Nee. Hoef ik ook niet over na te denken.. erg he?

 

Welke telefoon staat er op je verlanglijstje?

Volgend jaar mag ik weer een nieuwe en dan zal ik waarschijnlijk weer voor de Samsung van dat moment gaan.

 

Neem je je mobiele telefoon mee naar de wc?

Niet bewust, al gebeurt het wel omdat hij bijvoorbeeld in mijn zak zit. Als ik op een verjaardag ben doe ik het trouwens wel eens om bijvoorbeeld een belangrijk mailtje te lezen. Ik houd er niet van om dat te doen waar iedereen bij zit. Even iets checken vind ik anders, maar ik vind het zo ongeïnteresseerd staan om heel de tijd met je telefoon voor je neus te zitten.

 

Hoeveel telefoons heb jij inmiddels versleten?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

.

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

One thought on “De mobiele telefoon TAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.