De Mama Challenge 2017

Ik doe mee aan de Mama Challenge 2017! Het idee achter deze challenge is dat je ook hele leuke dingen kunt doen in de zomervakantie, zonder op vakantie te gaan. Nu gaan wij wel op vakantie, maar ik vind het veel te leuk om mee te doen. Wat houdt het in, wat zijn de uitdagingen en wie doen er mee met deze challenge? Dat zal ik je vertellen!

 

The Mama Challenge 2017

 

Wat is de Mama Challenge 2017?

Dat moest ik afgelopen week ook even uitzoeken haha. Als de ultieme spuit 11 las ik afgelopen weekend toevallig iets over de Mama Challenge 2017. Ik was erg benieuwd en zocht het op. Al snel kwam ik erachter dat het ook de laatste dag was dat je je nog kon aanmelden en heb dat dan ook maar meteen gedaan.

De Mama Challenge 2017 bestaat uit 10 verschillende uitdagingen (challenges dus eigenlijk), die door de deelnemers verzonnen en gekozen zijn. Het is de bedoeling dat elke deelnemer haar eigen draai geeft aan de uitdaging en hier natuurlijk over schrijft. Het fijne is dat iedereen vrij is in alles. Je kijkt zelf welke volgorde je aanhoudt, hoe je het invult en ook hoeveel uitdagingen je uiteindelijk doet. Het idee is wel dat je het in de periode van de zomervakantie uitvoert.

Met meer dan 30 deelnemers die ieder met hun eigen creativiteit de uitdagingen aangaan,  kan het bijna niet anders dat je wat leuke ideetjes voorbij ziet komen om met jouw kindjes te doen!

 

De uitdagingen

Er zijn in totaal 10 verschillende uitdagingen / activiteiten waaraan we ons kunnen wagen. Hiervan zijn er op dit moment al 9 bekend:

 • Zomerse OOTD (Outfit Of The Day)
 • Knutselen
 • Recept ijs / fruitwater
 • Het regent
 • Picknicken
 • Beste speeltuintjes
 • Gratis uitstapje
 • Waterpret
 • Me-time

Zo op het eerste gezicht al gelijk een hele leuke lijst waar je alle kanten mee op kunt. Ik heb bij de meeste uitdagingen al direct een paar ideetjes, maar hoe of wat het uiteindelijk gaat worden, dat weet ik nog niet. We hebben er in ieder geval genoeg tijd voor, want we kunnen er heel de zomervakantie over doen.

 

Wie doen er mee?

Benieuwd wie er nog meer meedoen? Ga er maar even voor zitten, want dat zijn er nogal wat! Hieronder vind je de complete lijst met alle deelnemers, die ieder hun eigen invulling zullen geven aan de uitdagingen van de Mama Challenge 2017.

 

Ik heb weer genoeg ideetjes om mee aan de slag te kunnen! De komende tijd kun je deze onderwerpen dus zomaar voorbij zien komen bij mij en de rest van de deelnemers.

Wat vind jij de leukste uitdaging van de Mama Challenge 2017?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

 

Afbeelding gemaakt door Merel van Lotus Writings.

 

17 comments on “De Mama Challenge 2017

 1. Leuk dat je meedoet. Ik zit mij wel eens af te vragen waarom ik ook nooit op de hoogte ben van dit soort dingen haha. Ik zal wel te druk zijn met andere dingen. Net zo’n spuit 11 dus. Maar ik ga wel in de gaten houden hoe je de challange doorloopt hoor 😉
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Summer – TAGMy Profile

 2. Grappig dat je mee doet. Ik zou graag mee willen doen in de toekomst als ik zelf kinderen hebt. Voor nu is het nog een zaadje in onze hoofdjes.
  Benieuwd naar je invulling!

  MZ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.