De leukste low budget uitdeelcadeautjes

Nog een kleine 6 maanden te gaan en dan mag ons meisje de peuterspeelzaal inruilen voor de basisschool. Menig kindje is haar al voorgegaan in de groep en dus ziet ze verschillende traktaties voorbij komen. De traktaties met een klein cadeautje erbij zijn haar favoriet en dat wil ze dus zelf ook als ze naar de basisschool gaat! Ik checkte vast de leukste low budget uitdeelcadeautjes en deel ze gelijk even met je.

 

Low budget uitdeelcadeautjes

Ik vond al deze low budget uitdeelcadeautjes online bij Lobbes, waar ook nog eens supersnel geleverd wordt (voor 21:45 uur besteld, morgen in huis). Erg handig voor drukke moeders 😉 .

Klaparmbanden

Low budget uitdeelcadeautjes - klaparmband

Als eerste deze superschattige klaparmbanden, die overigens ook verkrijgbaar zijn in een piratenversie én in een neutrale versie in allerlei leuke felle kleurtjes. Ze kosten € 0,38 per stuk.

 

Bellenblaas

Low budget uitdeelcadeautjes - Kleine bellenblaas

Deze kleine bellenblaasflesjes zijn ook erg leuk voor kleine kinderen! Vrolijke, fleurige flesjes, daar worden de kindjes vast blij van! Super leuk voor in het voorjaar of de zomer, € 0,28 per flesje.

 

Mini camera met dierenfoto’s

Low budget uitdeelcadeautjes - mini camera

Dit is echt zo’n ding dat kinderen heel erg leuk vinden. Ons meisje heeft vorig jaar zo’n soort camera in haar schoen gekregen en speelt daar nog steeds mee. Deze versie kost € 0,69 per stuk.

 

Plakhandje

Low budget uitdeelcadeautjes - plakhandje

Plakhandjes voor € 0,30 per stuk. Hier werd ik vroeger zelf ook helemaal blij van! Totdat je hem in het zand liet vallen… dan was het over met de pret.

 

Wilde dieren

Low budget uitdeelcadeautjes - wilde dieren

Deze wilde dieren vind ik ook echt top! Ik heb op Pinterest wel eens traktaties gezien met dit soort dieren met bijvoorbeeld een doosje rozijntjes op de rug gebonden, super leuk! Voor een set van 12 dieren betaal je € 2,25.

 

Sambaballetje

Low budget uitdeelcadeautjes - sambaballetje

Deze kleine sambaballetjes vrolijken een traktatie ook helemaal op. Doordat er een klein gaatje onderaan het handvat zit kun je ze er ook makkelijk aan vastbinden! Ze kosten € 0,25 per stuk.

 

Ik koos low budget uitdeelcadeautje die zowel voor meisjes als voor jongens leuk zijn, anders wordt het wel lastig uitdelen in de klas. De uitdeelcadeautjes zijn natuurlijk ook hartstikke leuk om mee naar huis te geven na een kinderfeestje!

Gebruik jij ook wel eens uitdeelcadeautjes bij traktaties?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

.

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

Uitgelichte afbeelding ‘feestje’ via Shutterstock.

Disclaimer

10 comments on “De leukste low budget uitdeelcadeautjes

 1. Wat een leuke cadeautjes! Ik heb erg mijn best gedaan om alvast wat te vinden voor de verjaardag van mijn dochtertje (ze wordt begin volgend jaar 6) en heb serieus 34 potloden met gummetje (van prinsessen, Frozen en Cars) op de kop weten te tikken. Dat wil ik combineren met popcorn of iets anders gezonds (bij ons op school mogen ongezonde traktaties niet meer). Wordt de klas (gelukkig) gesplitst. Ik denk dat ik de andere klas ook maar mee-trakteer 😉
  Rory onlangs geplaatst…Huid en haar verzorgen op je veertigste (en een beetje)My Profile

 2. bij de driejarige verjaardag van onze dochter heb ik via aliexpress allemaal schudeitjes besteld…
  het versje erbij van
  ei ei ei en we zijn zo blij Want. …. is jarig en dat vieren wij
  (en de koekjes zijn voor mij)

  in een zakje gedaan met 3 kleine gezonde koekjes..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.