De leukste kinderhorloges voor meiden

Ondanks dat ons peutermeisje nog niet kan klokkijken, is ze ontzettend geïnteresseerd in horloges (of hollogies, zoals ze het zelf zegt 😉 ). Ze ziet het altijd direct als iemand een horloge draagt en als ze het ergens heeft gezien, vertelt ze het ook thuis ‘de juf had ook een hollogie mam’. Ze loopt in huis rond met een oud horloge dat ik eens ergens bij heb gekregen en voor nu is dat helemaal prima. Wel inspireerde het me om eens op zoek te gaan naar de leukste kinderhorloges voor meiden.

 

Kinderhorloges voor meiden

Om mijn zoekresultaten een beetje te beperken, koos ik voor horloges van 3 verschillende shops / merken. Ik ging voor Esprit, Swatch Flik Flak en Lucardi, waarbij ik van elk merk 2 horloges selecteerde.

Esprit

Kinderhorloges: Esprit

Prijs: € 39,90

Het eerste horloge waar mijn oog op viel was dit witte exemplaar met hartjes. Het bandje is van metallic imitatieleer en is versierd met stippen en hartjes. Dit is typisch zo’n horloge waar een meisje echt even mee kan doen, het is lieflijk maar niet kinderachtig.

 

Kinderhorloges: Esprit

Prijs: € 35,00

Het tweede horloge dat ik bij Esprit selecteerde is deze paarse. Hij is qua kleur wat gedurfder en stoerder, maar ook nog steeds heel lief met de hartjes. Het hartjesmotief van de wijzerplaat loopt door op het zachte bandje.

 

Swatch Flik Flak

Kinderhorloges: Swatch Flik Flak

Prijs € 40,00

Als ik zelf een klein meisje was.. Dan zou ik deze denk ik wel heel graag willen! Een super schattig horloge met een paars textielbandje vol eenhoorns. Aan de andere kant vraag ik me af hoe lang meisjes dit leuk blijven vinden – misschien wel heel lang eigenlijk haha ik weet het niet. Mijn peuter zou dit in ieder geval wel top vinden.

 

Kinderhorloges: Swatch Flik Flak

Prijs: € 42,00

Tijdens mijn zoektocht naar kinderhorloges kwam Fiene nog even meekijken. Ze was heel duidelijk – deze is prachtig haha. Mama is het daar niet helemaal mee eens, maar ik kan de expert nu natuurlijk niet negeren. Een echt Elsa en Olaf horloge, ook deze met een bandje van textiel.

 

Lucardi

Kinderhorloges: Lucardi

Prijs: € 9,99 (afgeprijsd van € 19,99)

Meisjes en diertjes.. de perfecte combinatie! Tenminste, als ik naar ons meisje kijk. Dit mintgroene horloge met het hondje erop vind ik echt heel leuk! Door het kunststof bandje krijgt het een beetje een stoere look.

Kinderhorloges: Lucardi

Prijs: € 19,99 (afgeprijsd van € 49,99)

Ooh en deze, wat een schattig poesje! De oren van de Catz horlogekast zijn bezet met schitterende stenen. Het horloge is verkrijgbaar met diverse kleuren leren bandjes, maar deze kleur vond ik het leukst.

 

Als ik een keuze zou moeten maken uit deze horloges, zou ik voor het witte Esprit horloge óf het Catz horloge van Lucardi gaan.

Welk horloge zou jij kiezen?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock.

Disclaimer

9 comments on “De leukste kinderhorloges voor meiden

  1. Super schattig dat ze rondloopt met een horloge. Sommige kinderen hebben gewoon een tik voor bepaalde dingen. Ik moet wel zeggen dat mijn horloge meteen omgaat als ik uit bed kom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.