De I wish… tag

Een paar weken geleden werd ik door Ingrid gevraagd om de ‘I wish… tag’ in te vullen. Als ik alles kon kiezen, wat zou ik dan willen? Een ‘stel dat’ vragenlijst vol dromerige antwoorden.

 

I wish.. tag

 

De I wish… tag

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Wat een lastige vraag! Michiel en ik grappen er wel eens over om een camping in het buitenland te beginnen. Niet te groot, zwembad erbij.. zoiets? Al denk ik dat het leuker klinkt dan dat het in werkelijkheid is, want volgens mij is het heel hard werken op een camping!

 

Als je een overdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou dat dan zijn?

Een groot huis met een mooie tuin eromheen. Het liefst aan het water, waar we een boot kunt aanleggen (want die wil ik dan ook). Natuurlijk ook een zwembad (of twee – eentje binnen en eentje buiten), waar je gezellig met familie / vrienden kunt BBQ-en. Daarnaast zou ik er dan ook een buitenhuis bij willen hebben voor logees en natuurlijk minimaal een dubbele garage. Oh en misschien nog een leuke feestschuur erbij?

 

Als je een dagje zou mogen optrekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Echt geen idee qua karakter. We kijken de laatste tijd veel Modern Family, waarbij het me best leuk lijkt om eens een draaidagje mee te mogen maken.

 

Als je een locatie mocht kiezen waar je eindeloos naar toe geteleporteerd kan worden, waar zou dat dan zijn?

Eindeloos? Doe mij dan maar een mooi plekje in Frankrijk (zodat mensen ook makkelijk op bezoek kunnen komen) bij een leuk plaatsje, een fijn strand én een zwembad, zodat ik een beetje af kan wisselen 😉 . Voorwaarde is wel dat mijn gezin meegaat hè, die kan ik echt niet missen!

 

Als je iets zou kunnen door blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

Als eerste denk ik aan sushi! Ik denk dat de lijst oneindig wordt als je er te lang over nadenkt, maar chips, lekkere kaasjes en chocolade komt ook al snel in mij op.

 

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

Ik heb gelukkig geen panische angsten of iets dergelijks, maar de angst dat een dierbare iets overkomt zou soms best wat minder mogen. Daarnaast zou het een stuk handiger zijn als ik die akelige spinnen gewoon zelf buiten zou kunnen zetten haha.

 

Als je een super power zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?

Ik keek vroeger altijd Charmed, een Amerikaanse serie over 3 zussen die ook heksen waren. Daarbij vond ik de kracht van Piper altijd de leukste! Ze kon de tijd stilzetten (heel handig!) en later ook dingen opblazen, wat ook wel heel handig was in die serie 😉 . Doe mij die maar!

 

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?

Geen idee.. Ik kan zo één, twee, drie niet echt iets bedenken. Sowieso heb ik niet één speciale band of artiest waar ik alles van verzamel of zo.

 

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Als dat huisdier dan ook nog eens hartstikke lief, ongevaarlijk en getraind kan zijn, zou een jaguar of een panter wel heel gaaf zijn. Ik vind dat zulke mooie beesten!

 

Wat zou jij graag als super power willen hebben?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Uigelichte afbeelding via Unsplash.

2 comments on “De I wish… tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.