De beste goochelaar van de wereld

Vorige maand verscheen ‘De beste goochelaar van de wereld’ van meestergoochelaar en presentator Matt Edmondson. Het boek neemt je mee in de zoektocht van Elias naar de beste goochelaar van de wereld. Tijdens deze zoektocht leer je sensationele goocheltrucs die je meteen kunt uitvoeren met de bijbehorende benodigdheden!

 

De beste goochelaar van de wereld

 

De beste goochelaar van de wereld

Het verhaal
Ga met Elias op zoek naar de beste goochelaar van de wereld. Er staat je een GEWELDIG AVONTUUR te wachten en onderweg leer je SPECTACULAIRE TRUCS!

Ontdek hoe je een voorwerp kunt laten verdwijnen kunt gedachtelezen een kaarttruc kunt uitvoeren de toekomst kunt voorspellen en meer!

De beste goochelaar van de wereld

Titel: De beste goochelaar van de wereld
Tekst: Matt Edmondson
Illustraties: Garry Parsons
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Formaat: 306 mm x 240 mm x 26 mm
Uitvoering: hardback
Omvang: 48 pagina’s
ISBN: 978 90 2614 664 0
Uitgeverij: De Fontijn
Adviesprijs: € 20,00

 

Wat vinden wij?

Wat een leuk, interactief boek! Het is een stevig boek met prachtige illustraties, die het verhaal tot leven brengen. Het boek vertelt het verhaal van Elias, het achter-achter kleinkind van een ooit beste goochelaar, die zelf ook helemaal gek op goochelen is. Hij vindt een brief van zijn over-over grootvader en gaat op zoek naar de beste goochelaar van de wereld…

De beste goochelaar van de wereld

Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij hoe verschillende trucs eigenlijk werken. Niet alleen Elias leert dit, maar ook de lezer van het boek! Dit is omdat er diverse benodigdheden voor de goocheltrucs in enveloppen in het boek zitten. Deze enveloppen zijn ontzettend mooi verwerkt in de illustraties van het boek. Hierdoor is het niet zomaar een leesboek, maar leer je zelf de goocheltrucs uit te voeren! Interactief en daarom ontzettend leuk én boeiend voor kinderen vanaf 7 jaar.

Hoe vaak heb je zelf versteld gestaan nadat je een goochelaar aan het werk hebt gezien? Precies, veel te vaak! Nu kun je zelf aan de slag en je vrienden voor de gek houden met ‘De beste goochelaar van de wereld‘!

 

Wil jij ook altijd weten hoe goocheltrucs werken?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

2 comments on “De beste goochelaar van de wereld

  1. Dit is een leuk boek voor mijn kleinzoon Elian.

    Kan hij samen met Elias op zoek naar de beste goochelaar van de wereld.
    Leuk cadeau voor Sinterklaas of onder de Kerstboom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.