Crayola Glitter Dots | knutselen met glitters, zonder rommel!

Glitters, ik snap écht dat mijn dochter er gek op is. Het maakt alles mooier en feestelijker en het sprankelt zó mooi! Maar – hoewel ik er al een stuk beter in ben geworden 😉 – het houdt mij als moeder vaak toch een beetje tegen om het op tafel te leggen. Ik zie namelijk ook de troep die het achterlaat.. Daarom was ik ook blij verrast door de Crayola Glitter Dots, waarmee je zonder rommel met glitters kunt knutselen!

Crayola Glitter Dots

Knutselen met glitters

Als je het aan mijn dochter vraagt, heeft elk knutselwerkje glitters nodig. ‘Kijk nou hoe mooi mam!’. Ze heeft ook gewoon gelijk natuurlijk, want kom op.. glitters! Maar op de één of andere manier heeft dat knutselwerkje alle glitters na een dag verloren en vind ik ze drie dagen later nog steeds overal in huis terug.

Als ouder weet je dat je dit op een gegeven moment toch een beetje los moet laten, dus komen we (ondanks veelvuldig stofzuigen) regelmatig wat verdwaalde glitters tegen.

Het blijft dan ook wel een verademing als je een glitterig knutselpakketje tegenkomt, waarbij de glitterverspreiding tot een minimum beperkt blijft!

Glitter Dots

Wij ontvingen 2 Glitter Dots knutselsets van Creyola om sleutelhangers mee te maken:

Glitter balletjes

Elk setje bevat maar liefst 42 Glitter Dots, wat ruim genoeg is om alle vlakjes van je sleutelhangers compleet te maken. De Glitter Dots hebben een zachte textuur, waardoor je ze eenvoudig met je vingers kunt verspreiden, zonder dat je glitters verliest. Je kunt ze zelfs mengen met elkaar voor unieke glitterkleuren!

De Glitter Dots bestaan uit een mix van lijm, glitters en een beetje magie. De vrolijk gekleurde balletjes houden de glitters goed vast. Kinderen kunnen tijdens het knutselen dus lekker aan de slag met glitters zonder dat het een knoeiboel wordt!

3D sleutelhanger

Wanneer je sleutelhanger helemaal af is, laat je de Glitter Dots uitharden en klik je het afdekplaatje over de sleutelhanger, zodat deze goed beschermd is. Er zitten ook clips bij de set, die je aan de sleutelhanger kunt vastmaken. Zo kun je je sleutelhanger bijvoorbeeld ook aan je tas hangen!

Aan de slag met de Glitter Dots

Hoe leuk is het om dit soort fijne pakketjes te mogen uitproberen! Onze dame had een vriendinnetje te spelen, waarmee ze met de twee verschillende versies Glitter Dots doosjes aan de slag is gegaan.

sleutelhanger maken

Samen aan de slag betekent in dit geval ook echt samen, want ik hoef niet eens te helpen! Ze zoeken zorgvuldig de kleurtjes uit, drukken de balletjes tegen de vormpjes aan en verspreiden het over het oppervlak.

Het beplakken van beide soorten sleutelhangers werkt exact hetzelfde. Het enige verschil is dat de Dierenvrienden sleutelhangers plat zijn en de Bakkerij sleutelhangers een 3D vorm hebben.

Glitter Dots sleutelhangers

De meiden vonden het erg leuk om te doen en hebben binnen no time een hele verzameling sleutelhangers gemaakt! Ze weten precies aan wie ze hun creaties gaan uitdelen en uiteraard houden ze de mooiste voor zichzelf.

De rommel achteraf stelt zoals beloofd niks voor, dus mama is ook heel tevreden!

Kende jij de Glitter Dots al?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.