Cats op zoek naar Kattopia | Win 2 x 2 kaartjes

Op 18 april is ‘Cats op zoek naar Kattopia’ van Just Film Distribution in de bioscoop uitgekomen. Een animatiefilm over poesjes, Fiene’s lievelingsdier, die kunnen we natuurlijk niet missen! Bofkont Fiene is zelfs één van de gelukkigen geweest die de preview mocht zien. Ben jij ook nieuwsgierig naar de film? Ik mag 2 x 2 kaartjes weggeven!

 

Kattopia

 

Cats op zoek naar Kattopia

Cats op zoek naar Kattopia is een hartverwarmende animatiefilm over het jonge en avontuurlijke katje Raf dat de wereld wil zien. Zijn vader blijft liever lekker thuis om te luieren, maar Raf gaat toch op avontuur! Het wordt een reis vol bijzondere vriendschappen, liefde en doorzettingsvermogen.

Kattopia

Synopsis: 
Midden in een grote wereldstad woont de kattenvader Banjer met zijn zoon Raf. Raf is, in tegenstelling tot zijn vader, een avontuurlijk, ondernemend katje dat vol energie zit. Terwijl Banjer zijn dag luierend doorkomt, wil Raf de hele wereld zien en kan hij geen genoeg krijgen van avontuur! Vooral Kattopia wil hij ontdekken, het is de droomplek voor elke kat. Volgens zijn vader is dit ook de plek waar de moeder van Raf jaren geleden naartoe is afgereisd. Wanneer hun baasje met een nieuw huisdier thuiskomt maakt dat Raf nog nieuwsgieriger naar Kattopia. Papegaai Ar is al op veel plekken geweest en vertelt uitgebreid over Kattopia. Raf besluit het avontuur aan te gaan en naar Kattopia te reizen met zijn eigengemaakte raket!

Vader Banjer maakt zich enorme zorgen. Hij twijfelt geen seconde en reist samen met Ar achter zijn zoon aan. Samen trotseren ze de grote stad, op zoek naar Raf die ondertussen in steeds grotere problemen raakt. Komt Banjer op tijd om zijn zoon te redden?

 

Wat vonden wij?

Voordat ik wist dat we de preview mochten zien, zagen Fiene en ik de trailer al eens voorbij komen. Ze was direct enthousiast en wilde de film heel graag zien. Toen ik haar vertelde dat we de film hadden, wilde ze hem dan ook gelijk bekijken!

Kattopia

Ze zit vanaf het begin goed in de film en het verhaal loopt vlot door, waardoor hij ook echt blijft boeien. De katjes zien er ook nog eens ontzettend schattig en knuffelig uit (vooral het kleine katje Raf), wat natuurlijk goed meehelpt 😉 . Wel zit er een scene in waar ze heel verdrietig van werd, maar het lukte haar nèt om haar tranen binnen te houden. Ondanks dat wilde ze de film gewoon nog een keer kijken! De film is leuk, grappig en soms ook best een beetje spannend, maar goed te doen voor een kleuter.

De film is geschikt voor alle leeftijden (kijkwijzer) en heeft een speelduur van 105 minuten. Wat ons betreft een echte aanrader voor de hele familie!

 

Winactie!

Zoals ik al aangaf, mag ik 2 x 2 kaartjes weggeven! Zou jij de film ook graag willen bekijken? Doe dan snel mee!

Kattopia

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op TwitterInstagram en / of Pinterest
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met vrijdag 3 mei, waarna ik twee winnaars bekend zal maken.

 


De winnaars zijn bekend:

 • Monique Verhoeven
 • Alinda

Van harte gefeliciteerd!
De winnaars krijgen ook persoonlijk bericht.


 

Wie wil jij graag meenemen naar Cats op zoek naar Kattopia?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

 

40 comments on “Cats op zoek naar Kattopia | Win 2 x 2 kaartjes

 1. Lijkt me superleuk om heen te gaan met Guusje, wij hebben zelf een lieve kater die ze graag alle aandacht geeft en die ook avonturen beleefd;) (lees stoute dingen doet)

 2. Dat zou super leuk zijn! Onze kinderen zijn dol op films, maar zijn nog nooit in de bioscoop geweest, aangezien het toch een hele uitgave is. Ze hadden hier ook een voorstukje gezien en zeiden gelijk, ‘Die willen wij ook zien!!’. Dus wij dingen graag mee voor de kaartjes💖💙

 3. Oe leuk deze film gaat mijn dochter Rosalynn 😍 heel mooi vinden ze is dol op. 🐈 dus ik doe graag mee voor haar

 4. wat een leuke winactie. Mijn dochtertje zag een trailer op haar tablet en zei mama die wil ik zien :). Dus heel graag voor mijn 2 meiden

 5. Hier zou ik graag samen met mijn dochtertje heen willen! Ze is dol op katjes en vindt het helemaal geweldig als ze een film in de bioscoop mag kijken.

 6. Super leuke winactie! Ik zou hier heel graag met mijn dochtertje heen willen. Ze is dol op katjes en ze vindt het geweldig om naar de bioscoop te gaan! 🥰❤️

 7. ik zou dolgraag met m’n zoontje en dochter gaan (dat 3e kaartje koop ik er met veel liefde bij). Het lijkt ons echt een superschattige den leuke film.

 8. Leuk om samen met mijn dochter naar toe te gaan! En helemaal leuk omdat mijn zoontje ook Raf heet en net zo ondernemend en energiek is ☺️

 9. Ik ga graag met mijn dochter van 9, mijn prinsesje die soms een kattekopje is, maar ik spin van liefde voor haar

 10. Ja super leuk voor met de oudste in de vakantie heerlijk daar word hij zeker gelukkig van en ik natuurlijk ook.

 11. Dit zou geweldig zijn om voor mijn zoontje te winnen! Hij is nog nooit naar de bioscoop geweest omdat we daar gewoonweg geen budget voor hebben. Wat zou dat een ervaring voor hem zijn!

 12. Wij zijn dol op katten, aangezien we dit jaar onze meivakantie moeten overslaan omdat mijn man voor 2 moet werken, zou dit heel leuk zijn met mijn dochters te doen.

 13. Lijkt mij een hele leuke film om samen met mijn dochtertje te bekijken. Over 2 weken is ze jarig en als ze jarig is dan gaan we altijd wat leuks doen. Deze film kijken in de bios zou wel heel leuk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.