Casper en Emma op jacht naar de schat

Op 19 mei is de nieuwste bioscoopfilm van Casper en Emma in een select aantal bioscopen in voorpremière gegaan. Vanaf aanstaande woensdag is de film in alle Nederlands bioscopen te zien. Bofkont Fiene kreeg de mogelijkheid om Casper en Emma op jacht naar de schat alvast thuis op de bank te bekijken!

Casper en Emma op zoek naar de schat

 

Casper en Emma op jacht naar de schat

Casper en Emma reizen af naar het zuiden van Noorwegen om vakantie te vieren. Op het strand vinden ze een mysterieus kistje met allerlei bijzondere voorwerpen. Ze gaan op onderzoek uit en beleven een mooi avontuur!

Casper en Emma op zoek naar de schat

Synopsis

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien!

De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal

 

Wat vonden wij?

Als je een bioscoopfilm thuis mag bekijken, dan maken we er ook een feestje van. We planden een gezellige vrijdagavond filmavond met z’n drietjes inclusief lekkere hapjes als avondeten – Fiene’s lievelings!

Film kijken

Casper en Emma doen het altijd goed bij onze kleuter. We bekijken de serie vaak op Netflix, waarin de vriendjes nog worden gespeeld door andere kinderen. We moesten allebei even wennen aan de nieuwe gezichtjes, want in het begin van de film vroeg Fiene ‘Waarom zien ze er zo gek uit?’. Maar na wat uitleg en even verder kijken was ze al snel gewend en waren dit gewoon weer de bekende vriendjes.

Het verhaal is, zoals we gewend zijn, ontzettend leuk om te volgen. Terwijl Casper en Emma op jacht naar de schat zijn, maken zij en hun familieleden allerlei bijzondere momenten mee. Wij zijn weer fan!

De film is geschikt voor alle leeftijden en duurt ongeveer 74 minuten.

 

Staat de film bij jullie ook op de planning om te gaan kijken?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook,Instagram, Twitter en Pinterest?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.