Buurman en Buurman Experimenteren er op los!

De één z’n pech is de ander z’n geluk. Dit ging helemaal op voor Fiene en haar neef en nicht. In deze drukke decemberperiode hadden we namelijk precies één datum vrij, waarop we een bezoek aan Buurman en Buurman Experimenteren er op los hadden gepland. En toen.. was ons meisje ziek 🙁 .

Ontzettend jammer natuurlijk! De drie kaartjes hadden we al in huis, dus het zou zonde zijn om deze nu niet te gebruiken! Gelukkig wilden mijn zus en haar kinderen graag in onze plaats verslag doen van deze nieuwe film.

Buurman en Buurman Experimenteren er op los

Buurman en Buurman Experimenteren op op los!

Sinds 21 november draait de nieuwste Buurman en Buurman film in de bioscoop. Het belooft weer een avontuur vol gekke experimenten te worden:

Buurman en Buurman Experimenteren er op los

De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door… Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt… A je to!

Speelduur: ca. 60 minuten
Stemmen: Kees Prins en Siem van Leeuwen
Kijkwijzer: AL
Distributeur: Just Film Distribution

Een voorproefje

Om je nog een extra voorproefje van de film te laten zien, kun je hier de trailer van Buurman en Buurman Experimenteren er op los checken:

Wat vonden ‘wij’?

Zoals aangegeven werd de film deze keer niet door onszelf bekeken, maar was de eer aan mijn zus, haar zoon van 10 en dochter van 8. Hoewel Buurman en Buurman al van kleins af aan worden bekeken, vervelen ze eigenlijk nooit. Ook deze 10- en 8 jarigen hebben zich prima kunnen vermaken in de bioscoopzaal!

Naar de bioscoop

In deze nieuwste film, die bestaat uit 7 nieuwe verhaaltjes, laten de buurmannen je weer meegenieten van hun grappige gekluns en vindingrijkheid.

Kijken jullie ook graag naar de klussende buurmannen?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

One thought on “Buurman en Buurman Experimenteren er op los!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.