Uren speelplezier met het Bunchems Mega Pack

‘Mam, ik wil ook Bunchems!’ is een veelgehoorde kreet in ons huis, zodra ze de vrolijk gekleurde balletjes op de televisie voorbij ziet komen. Het leek me echt leuk speelgoed, maar ik had me een beetje af laten schrikken door Youtube-beelden van Bunchems die in de haren bleven klitten.. Toen kreeg ik de mogelijkheid de Bunchems zelf uit te proberen en was ik helemaal om. Bunchems zijn écht top! En dat komt voor jou ook heel goed uit, want ik mag ook een Bunchems Mega Pack weggeven!

 

Bunchems Mega Pack

 

Bunchems Mega Pack

‘Klem, verbind én creëer met Bunchems!’ 

Wat zijn Bunchems nou eigenlijk? De bovenstaande zin zegt in het kort precies waar het om gaat. Bunchems zijn kleine balletjes, die vol zitten met haakjes, die heel gemakkelijk aan elkaar haken en ook net zo makkelijk weer van elkaar af te halen zijn. Door deze aan elkaar te verbinden, creëer je de leukste 3D-figuren!

Bunchems groot en klein

De naam van het pakket verraadt het al, het Mega Pack zit Mega vol met Bunchems! Het bevat in totaal namelijk meer dan 350 Bunchems (zowel kleine als grote) en daarnaast ook nog eens 30 accessoires om je gemaakte creaties helemaal af te maken. Er zit een gebruiksaanwijzing bij met diverse voorbeelden, maar de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos!

 

Haren opsteken!

Wel blijft het feit dat je de Bunchems niet in contact moet laten komen met haar. Zodra de balletjes met al die haakjes in het haar vast komen te zitten, is het echt (bijna) onmogelijk om ze er weer uit te krijgen!

Fiene’s lange haren doen we dan ook vóórdat de Bunchems uit de doos komen in een knot en de losse haartjes steek ik weg met wat speldjes. Zo is ze helemaal klaar om er lekker op los te creëren. Aangezien het 4+ speelgoed is (ons meisje is bijna 4), blijf ik gezellig in de buurt of spelen we er samen mee. Daarnaast ruimen we de Bunchems na gebruik goed op en laten we geen balletjes los slingeren, zodat er niet per ongeluk toch eentje in haar haren terecht komt.

Dus mama’s: het is echt heel erg leuk speelgoed, maar wel met de haren opgestoken!

 

Creëren maar!

Zoals ik al aangaf, had Fiene het al langere tijd over de Bunchems. Je zult dan ook begrijpen dat ze heel gelukkig was toen ze zag wat ik gekregen had om te reviewen! Nog voordat we alles op tafel hadden uitgestald, had ze haar eerst poppetje mét stoere zonnebril al in elkaar gezet. Zo, dat gaat snel!

Bunchems Mega Pack

 

Nadat ze zelf een aantal fantasiefiguren had samengesteld (‘kijk man, een hele lange slang met 5 ogen en een paar mondjes’), wilde ze samen aan de slag om wat voorbeelden na te maken. Hoewel ze hier echt wel wat hulp bij nodig had, zeker in het begin, had ze al snel de smaak te pakken en kon ze precies vertellen welk balletje ze waar wilde hebben. Wat gaat dat toch snel bij kinderen.

Bunchems Mega Pack

 

Uiteindelijk hebben we een aardige verzameling bij elkaar gebouwd. Het handige is dat je gemaakte creaties ook heel gemakkelijk weer uit elkaar te halen zijn. Zo kun je eindeloos blijven spelen en steeds weer nieuwe figuren maken!

Bunchems Mega Pack

 

Winactie

Zoals ik al aangaf, mag ik ook nog zo’n Bunchems Mega Pack weggeven!

Bunchems Mega Pack

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Volg MetMirjam op Facebook
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als:

 • je me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met zaterdag 28 april.

 


Edit 29 april 2018:

De winactie is gesloten en ik heb een gelukkige winnaar geloot. De winnaar is:

Marit G.

Van harte gefeliciteerd Marit! 🙂
Marit krijgt ook persoonlijk bericht.


 

Ben jij al bekend met de Bunchems?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin?

 

 Dit artikel bevat een affiliate link.

 

66 comments on “Uren speelplezier met het Bunchems Mega Pack

 1. Lijkt me super leuk speelgoed voor mijn petekindje wat bijna 4 jaar wordt. Kan ze ook haar fantasie en creativiteit kwijt

 2. Ik zou heel graag willen winnen. Hiermee wil ik de fijne motoriek van mijn zoon stimuleren.
  Ik ga heel hard duimen….

 3. Ik loot heel graag mee voor dit bunchems pakket. Wat zou mijn oudste zoontje hier blij van worden. Zijn fijne motoriek laat wat te wensen over, maar met bunchems zou hij wel uit de weg kunnen denk ik.

 4. Op een verjaardag heb ik een keer gezien idd dat zo’n bunchem lastig te verwijderen is. Hij kwam bij een meisje vast te zitten in haar mooie lange lokken. Het is ze uiteindelijk wel gelukt om hem te verwijderen. Ik hoef zelf niet zo bang te zijn dat ze in de haren van mijn zoontje vast komen te zitten want die zijn lekker kort. Ik maak dan ook graag kans op het bunchems mega pakket.

 5. Jaaaaa ik doe SUPERGRAAG mee voor mijn dochters! Weet zeker dat ze dit geweldig vinden!!!
  En bedankt voor de haren tip; zou echt iets voor mijn meiden zijn 🙈
  Groetjes van Saskia

 6. Dit zouden Lenn en Rens echt geweldig vinden, dus waag heel graag een kansje.
  Trouwens een goede tip om te zorgen dat de haren in een staart moeten.

 7. Ik doe graag mee voor onze kinderen!! 5&7 jaar. Er zijn hier nl nogal wat bunchems verloren gegaan in een kapsel… 😫

 8. Grappig! Mijn dochter (over paar weekjes 4jaar) vroeg dit ook zo vaak wanneer ze het op tv zag! Alleen dacht ik ook steeds alleen maar aan de haren! Wel fijn dan om eens goede recenties te lezen!❤ wij loten graag mee🍀

 9. Ik doe graag mee aan deze super leuke actie! Ook hier een dochter die nog niet aan de juiste leeftijd is, maar wel een grote broer die vast een zeker heel graag samen met haar wilt gaan creëren!

 10. Hee wat een leuke winactie joh! Ik ken dit speelgoed helemaal niet! Denk dat mijn jongen van 4 dit wel super leuk zou vinden!

 11. Wat een super leuke actie. Met 2 meiden moet dit dolle pret worden! Ik ben nu al benieuwd wat voor een prachtige dingen ze maken

 12. Ik doe graag mee voor m’n grootste vriendinnetje! Ook hier wordt ervan naar gekeken en naar gevraagd.. en idd door het ‘niet uit haren te verwijderen’ verhaal denk ik steeds.. doe maar niet.. Na jouw blog gelezen te hebben denk ik.. waarom niet? Staart erin kleinste vriendinnetje naar bed voor haar middag slaapje.. en gaan! Een blije dochter.. zeker weten!!

 13. Met veel plezier waag ik mijn kans voor deze schitterende actie. Hiermee zou ik zo scoren bij mijn liefste petekindjes Hanna en Paulien.

 14. Oh dat ziet er leuk uit, ik doe heel graag mee voor mijn twee boeven. Maar inderdaad kan me voorstellen da je dit niet zomaar uit het haar krijgt!

 15. Ik had er tot gisteren nog nooit van gehoord, maar toen kwam het verlanglijstje voor mn nichtjes verjaardag voorbij en daar staan ze op.
  Ik wil graag winnen zodat ik ze hier thuis ook heb als zij of mn andere nichtje en neefje komen spelen, en als ons eigen meisje nog ietsjes groter is kan zij er ook leuk mee spelen!

 16. Ik waag graag een gokje. Dit zouden die jongens van mij echt leuk speelgoed vinden.

  Is weer eens n andere vorm van bouwspeelgoed.

 17. Met 2 creatieve dames Sharona en Femke waag ik graag deze kans , de oudste is zelfs bijna jarig zou het nog leuker maken ,kunnen ze samen toffe creaties maken en ja met de haren in een staart heb al genoeg een passeren dat het ook graag in garen vast hangt haha duim en deel mee en wie weet mag ik jullie binnenkort de eerste creaties tonen online 😍🙄😍

 18. Super leuk. Mijn dochter wilde heel graag naar de buchems knutselmiddag bij Intertoys in de meivakantie maar ik moet helaas werken. Dus ik doe graag voor haar mee. Wie weet op deze manier kan ze toch ermee knutselen.

 19. Och jee, ik ben al zo lang aan het denken om zo’n “Bunchems’ te kopen voor de kleinkinderen want deze zijn inderdaad superleuk. Wanneer ik ze hier zou winnen dan zou dat dus geweldig leuk zijn en kan ik de kleinkinderen heerlijk verrassen met dit superleuke speelgoed.

 20. Oh, dit zou mijn jongste geweldig vinden! Ze knutselt supergraag en hiermee kan ze alles nog eens maken, en nog eens, en nog eens…

 21. Lijkt me super leuk speelgoed voor mijn kindjes. Ze kennen dit nog niet maar het ziet er iets uit waar ze zich creatief mee kunnen bezig houden.

 22. Ik doe super graag mee met deze win actie. Mijn meiden vragen er telkens om maar door de lange haren heb ik het telkens af gehouden, maar als ik vantevoren hun haren goed vastmaak is er toch eigenlijk niks aan de hand en ze lopen eigenlijk nooit met losse haren los, sowieso niet naar school, dus waarom zou ik niet een kansje wagen.

 23. Ik zag ze laatst al ergens voorbij komen, erg leuk! Ik ken wel iemand die hier graag creatief mee aan de slag wil gaan. Het zou een leuke verrassing zijn!

 24. Lijkt me leuk voor mijn zoon die binnenkort jarig is. Ik denk dat hij er mooie creaties mee zou maken. Ik doe graag mee voor hem.

 25. Lijkt me heel leuk voor mijn dochtertje van bijna 5! Ze heeft er bij een vriendinnetje wel eens mee gespeeld. Goede tip van het haren opsteken! ☺️

 26. Leuk hoor, hier doe ik heel erg graag aan mee! Oh jee Faye heeft haar haren tot op haar kont! Dus oppassen! Hihi.

 27. Ik doe zeker graag mee. wat leuk zeg; hier kun je lekker creatief mee zijn en het daarna nog hergebruiken ook. beiden kids hier zijn knutselkonten dus dit gaan ze zeker weten heel leuk vinden.

 28. Ik loot graag mee voor mijn zoontje die 10 juni 4 jaar oud wordt en die ook erg veel van knutselen houdt. Zodat hij zijn eigen fantasie kan gebruiken met leuke dingen maken met deze geinige bolletjes.

 29. Oh woooow, heel leuk !!! Ik waag dolgraag een kansje voor mijn dochters . Ik wilde ze nooit kopen door dat haren verhaal en mijn dochters allebei heel mooi lang blind haar hebben . Nu was mijn oudste dochter laatst bij een vriendje weeste spelen en daar had ze hier ook mee gespeeld en ze vond dat kei leuk . Dus dat word gewoon haren opsteken en spelen maar ja haha

 30. Wat een leuke winactie, ik loot graag mee voor mijn neefje. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld), Twitter (@Glambertgirl77, bericht geretweet) en Instagram (Truusje26, bericht een hartje gegeven).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.