Minder stress aan tafel met de Bumkins Grip Dish

Met een dreumes of peuter in huis, kan het soms best een uitdaging zijn om gezellig aan tafel te eten. Ze willen alles zelf doen of juist helemaal niet en als het even niet gaat zoals gedacht, kan er zo een bordje van tafel worden geschoven of zelfs worden omgegooid – heel fijn.. De Bumkins Grip Dish zou hier een oplossing voor kunnen bieden en Moderne Moeders gaf ons de kans om dit kinderbordje uit te testen.

 

Bumkins Grip Dish

Bumkins Grip Dish

De Bumkins Grip Dish is een siliconen bordje voor kindjes vanaf 6 maanden, dus vanaf het moment dat je kindje zelf mag leren eten. Het bordje heeft een sterke zuignap, waardoor deze niet kan worden omgegooid (werkt alleen op een gladde ondergrond).

Het bord bestaat uit 3 vakjes, zodat je voedsel gescheiden aan kunt bieden. Ideaal, want zo leren jonge kinderen verschillende smaken herkennen – wat heel belangrijk is bij de smaakontwikkeling. Daarnaast heeft de Grip Dish een hoge rand, waardoor er ook minder snel wordt geknoeid.

Door het praktische ontwerp en formaat is de Bumkins Grip Dish geschikt voor de meeste kinderstoel tafelbladen.

 

Bordje met vakken

Bumkins Grip Dish

Fiene houdt van afwisseling op haar bord. Bij de boterham eet ze vaak wat rauwkost en ook bij het avondeten hebben we vaak wat losse groenten erbij.  Ze vind het heerlijk om verschillende hapjes af te wisselen en kan echt genieten van haar eten. Nu ze mag eten van een bord met vakken vindt ze dat dan ook het allerleukst en lekkerst! Sinds we dit bordje in huis hebben, is ze dan ook echt een beetje teleurgesteld als ze een ander bordje krijgt.

De zuignap is ook echt een uitkomst, want ze krijgt het bordje niet meer zomaar opgetild als ze in een baldadige bui is. Wel lukt het haar soms om het bordje wat te schuiven, maar dit wordt erg geremd door de zuignap, waardoor het bordje niet van tafel glijdt. Dit scheelt toch wel wat gemopper aan tafel!

 

Mama is ook blij

Ook ik ben heel tevreden over de Bumkins Grip Dish. Het bordje kan gewoon in de vaatwasser, in de magnetron en zelfs in de vriezer! Ook fijn om te weten: Het bordje is gemaakt van 100% veilig siliconen, vrij van BPA, ftalaten, PVC, en lood.

Het enige nadeel aan het bordje is dat we het nog niet eerder hadden ontdekt, toen ons meisje nog een stuk jonger was!

 

Het Bumkins siliconen Grip Dish kinderbordje verkrijgbaar bij Moderne Moeders voor € 16,95.

 

Kende jij deze handige bordjes al?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

5 comments on “Minder stress aan tafel met de Bumkins Grip Dish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.