Favoriet: Buitenspeelgoed van de Action

Buitenspeelgoed van de Action

Iedere keer als ik door de Action loop, verbaas ik me over alle leuke spullen die er liggen. En vooral over de prijzen die je daarvoor moet betalen. Ik neem dan ook regelmatig een leuk boekje of wat stickers voor Fiene mee. De laatste tijd ligt de focus wat meer op de zomerse spulletjes, want Fiene is dol op buitenspelen. Ik heb er de laatste tijd verschillende aankopen gedaan waar ons peutermeisje dolgelukkig mee is, dus het leek mee een leuk idee om mijn aankopen met jullie te delen.

 

Buitenspeelgoed van de Action

Water- / zandtafel

Buitenspeelgoed van de Action - watertafel

Als eerste kocht ik laatst deze water- / zandtafel voor € 17,95 met heel veel extra speeltjes erbij. Wat een ontzettend leuk ding! Wij doen er alleen water in, maar Fiene vindt het geweldig! Ze staat dan lekker te scheppen en spetteren, helemaal zoet. Hartstikke handig bij warm weer, zo koelen de kleintjes af door het koude water, terwijl ze lekker aan het spelen zijn.

 

Picknick plaid

Buitenspeelgoed van de Action - picknick plaid

Dit is een heel handig ding: een picknick plaid. Op zichzelf geen speelgoed, maar super handig om buiten lekker op te spelen! Het is een plaid met aan de bovenkant fleece en aan de onderkant een laag aluminium, waardoor er geen vocht van de grond doorheen komt. Ook ideaal om op te spelen in de tuin of op de camping! Ik betaalde hier € 4,89 voor.

 

Bellenblaaspistool

Persoonlijke blijmakers

Dit bellenblaaspistool kost € 2,29 en is echt een regelrechte hit bij onze dame! Waar ze in het begin haar vingertje amper om de trekker heen kreeg en het met moeite met 2 handjes lukte, had ze het ding een half uurtje later leeg ‘gebelleblaaspistoold’! Maar goed dat we ook navulling in huis hebben 😉

 

Kiepauto / vrachtauto

Buitenspeelgoed van de Action - kiepauto

Terwijl ik bij de schoonmaakmiddelen stond, waren Michiel en Fiene naar het speelgoed gelopen. Daar had ze deze kiep-vrachtauto (€ 3,99) uitgezocht. Ze wilde hem niet meer loslaten en was helemaal gelukkig met haar ‘vjachauto’ haha. Hij doet het ook goed in combinatie met de watertafel 😉

 

Zwembad

Buitenspeelgoed van de Action - zwembad

Dit Action zwembad is echt heel gaaf! We hadden het zwembad meegenomen naar de camping toen we een soort ‘voor’vakantie hadden en Fiene vond het ge-wel-dig! Het zwembad kost € 29,95, heeft een glijbaantje en een aantal extra speeltjes. Hier kan je kindje uren zoet mee zijn!

 

Ik heb echt wel geleerd om eerst even bij de Action te kijken als ik iets van (buiten)speelgoed voor Fiene zoek. Ze hebben er heel veel en vaak ook voor een fijne prijs!

 

Koop jij ook wel eens buitenspeelgoed van de Action?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

19 comments on “Favoriet: Buitenspeelgoed van de Action

  1. Leuke spullen voor buiten. Die speeltafel is inderdaad heel leuk en toevallig zoek ik nog een handig picknick kleed. Even bezoekje action dus 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.