Bring Home The Fun | Voor alle kinderen die thuis zijn

Miljoenen gezinnen wereldwijd moeten door het coronavirus thuisblijven. Daarom lanceert speel- en entertainmentbedrijf Hasbro de campagne: Bring Home The Fun. Met deze campagne wil Hasbro ouders en verzorgers een hart onder de riem steken door tips en middelen te geven om de kinderen op een leuke manier thuis bezig te houden.

Bring Home The Fun

Lees ook: Creatief met klei – zelfs als mama een klei-dummie is..

Bring Home The Fun

Onderdeel van deze campagne is een internationale website, waarop je o.a. kunt zien dat Hasbro medewerkers zich thuis redden in deze lastige tijden. Op de site vind je ook tips en middelen om waardevolle tijd samen met je kinderen door te brengen en de spanning wat te verlichten. Zo staan er speltips, challenges en ideeën hoe je spellen en speelgoed kunt gebruiken om de hersenen van kinderen te stimuleren. Daarnaast vind je suggesties hoe om te gaan met emotionele stress.

Voorbeelden van de vele tips zijn knutselideeën voor Play-Doh en challenges met NERF blasters. Zo kun je de kinderen (en jezelf) lekker in beweging houden! De site staat vol inspiratie om spelplezier in huis te stimuleren, met nadruk op creativiteit en gezelligheid samen.   

Katrien van Basten Batenburg, hoofd marketing van Hasbro Benelux:
We vinden het enorm inspirerend te zien hoe onze merken als Play-Doh, Monopoly en Nerf in deze nieuwe omstandigheden ontspanning en troost bieden aan zowel ouders als kinderen. Samen spelen, samen lachen, het haalt de druk even van de ketel en is daarom belangrijker dan ooit.

Speelgoed donaties

Bring Home The Fun

Als onderdeel van de Bring Home The Fun campagne doneert Hasbro Benelux speelgoed aan 4.000 cliënten van zorgorganisatie Cordaan. In Nederland wordt de campagne ondersteund met een online- en tv-campagne. Je ziet het onder meer op StukTV Live, op vrijdag om 16:00 uur. Hierbij kan het publiek meepraten en wordt iedereen gevraagd foto’s en tips te delen op social media onder #bringhomethefun.

Doe ook mee!

Doen jullie naast al het huiswerk ook nog leuke dingen met elkaar? Deel je leukste speelmomenten op social media en gebruik de hashtag #bringhomethefun. Tag je me (@metmirjam)? Dan kom ik zeker even kijken!

Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties en foto’s.
Stay safe!

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.