Bloghokjes MetMirjam

Wat voor soort blogger ben ik?

Pfoeh.. Dat vind ik een lastige vraag. Hoe moet je je persoon, je gevoelens, je gedachten, je blog in een hokje plaatsen? Dat voelt alsof ik moet kiezen en daarmee dus een verkeerde keuze kan maken.. Dat ik nu het één ‘kies’ maar over een half jaar over het ander wil schrijven. Ik weet natuurlijk dat dat onzin is, want ik schrijf op mijn blog over mijn gedachten en daarin ben ik nooit gelimiteerd. En om diezelfde reden zit je met je persoonlijke gedachten al vanzelf in zo’n figuurlijk hokje, zonder dat je überhaupt hoeft te kiezen.

Maar de ‘hokjes-gedachten’ roepen dat gelimiteerde keuzegevoel soms een beetje in mij op.

Bloghokjes

Maar als ik nou heel even hokjes-loos en logisch nadenk…

Dan ben ik een mama-blogger! Ik wil over het wel en wee met, van en over mijn heerlijke dochter Fiene delen. Bovendien ben ik bijna verslaafd aan het shoppen van kleertjes voor haar, dus er zullen ook regelmatig shoplogs in fotovorm voorbij komen, wat overigens voor mij ook favoriet is om te zien bij anderen!

Wat ik daarbij wel wil aanmerken, is hoe leuk ik het ook zou vinden om foto’s van haar te plaatsen met haar té schattige snoetje erop, ik er na wikken en wegen toch voor kies ik om dit privé te houden. Ik zal zeker foto’s van haar plaatsen, maar dan wel zonder haar gezichtje te laten zien.

Maar naast Mama ben ik ook Mirjam met een eigen ‘lifestyle’ die ik ook wil delen. Ik vind de dagelijkse bezigheden en verschillende interesses eigenlijk te leuk om niet te beschrijven! Dus ben ik ook in het Lifestyle-hokje te plaatsen.

Ehm foodblogger? Nee, dat ben ik niet. Hoewel ik het leuk vind om te koken en recepten uit te proberen en ook zeker van plan ben om lekkere gerechten te delen. Maar ik ben nu eenmaal niet de persoon die je zal vertellen hoe die goibessen nu het beste te gebruiken zijn en welke smoothie het beste te nuttigen is als ontbijt.

Er zijn natuurlijk genoeg opties, maar als ik gewoon dicht bij mezelf blijf en mijn blog, mijn gevoel, in een hokje moet stoppen, dan voel ik me eigenlijk stiekem toch wel heel erg thuis in het mama – lifestyle hokje. Maar dan wel met de deur op een heel klein kiertje ;).

Keuzes maken… het lijkt vaak lastiger dan het is. Hebben jullie daar ook wel eens last van? Reacties lees ik graag!

Lees mee MetMirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.