Bloggersdag | Bloghop met maar liefst 65 winacties

Vorig jaar vierden we Mamablogger Dag met zo’n 50 andere mamabloggers. Dit jaar pakken we nóg groter uit en vieren we BLOGGERSDAG met zo’n 65 andere bloggers! Een nieuwe Bloggersdag betekent een nieuwe bloghop!! Yvonne van Kidzblogger.nl heeft deze nieuwe bloghop weer georganiseerd om je kennis te laten maken met al deze (mama)bloggers uit Nederland en België. Zoals jullie inmiddels gewend zijn, hebben ál deze bloggers ook een leuke winactie waar je aan mee kunt doen!

Lees snel verder hoe je met al deze winacties mee kunt doen!

 

Bloggersdag 2017

 

Wat is de Bloggersdag bloghop en hoe werkt het?

Een bloghop is een hele leuke manier om andere bloggers en hun blogs te ontdekken.

De kans is groot dat je via de meiden van Mama’s met Thee naar mijn blog bent gehopt. Marijke en Hanneke zijn twee zussen die samen dagelijks hun blog vullen, dat lijkt me echt super gezellig! Naast de vele reviews van allerlei verschillende theetjes, kun je er nog veel meer vinden. Beide dames hebben hun eigen gezin en een druk leven, wat natuurlijk genoeg inspiratie geeft. Daarnaast kun een kijkje in hun levens nemen in de wekelijkse terugblik.

Marijke heeft in haar blog over de Bloggersdag gelinkt naar MetMirjam en ik link verderop op mijn beurt naar de volgende blog. Dit doen alle deelnemers, dus als je steeds door blijft klikken (zo’n 65 keer 😉 ) kom je vanzelf weer bij mij terecht en is het cirkeltje rond. Gelukkig zijn de meeste winacties sowieso een week actief, dus hoef je je rondje niet in één keer te maken. Als je even onthoudt waar je gebleven bent, kun je op een later moment weer door waar je gebleven bent!

Zo hop je van blog naar blog en mis je dus niks! Daarbij mag je met elke winactie meedoen, dus deze bloghop is heel interessant om te doen!

 

Over MetMirjam

Je bent nu aangekomen op MetMirjam.com, mijn bruisende Mama – Lifestyle blog over wat mij als mama bezighoudt, in de breedste zin van het woord. Ik ben Mirjam, moeder van een geweldig peutermeisje Fiene (3 jaar) en vrouw van de liefste: Michiel. Ik neem je mee in ons leven en schrijf op basis van mijn eigen ervaringen. Ook houden we van kamperen, dus daar krijg je in het seizoen ook genoeg van mee.

Van blogs met een knipoog tot leuke handige kampeertips en van DIY’s (zoals deze traktatie voor op de peuterspeelzaal) tot onze favoriete recepten (om je vingers bij af te likken), je kunt het bij mij vinden. Ik denk dat je je als moeder zeker kunt herkennen in veel van mijn artikelen. Bijvoorbeeld over samen spelende peuters en hoe lastig ik het als moeder vond om ons kleine meisje ziek te zien. Daarnaast komen er regelmatig winacties voorbij waar je aan mee kunt doen!

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit wat er allemaal te lezen valt. Neem gerust een kijkje en kom terug voor meer; ik blijf gezellig schrijven, je bent welkom!

 

Winactie

Deze Bloggersdag maak je bij mij kans op € 25,00 shoptegoed, te besteden bij hoesjes-outlet.nl!

Win € 25,00 shoptegoed bij hoesjes-outlet.nl

 

Kan jouw iPhone, Samsung of Huawei nog een nieuw hoesje gebruiken? De keuze is reuze bij hoesjes-outlet.nl. Ga je voor mooi of stoer, voor handig of apart – er zit vast ook iets voor jouw telefoon bij!

Naast een telefoonhoesje kun je je shoptegoed ook gebruiken voor handige accessoires. Heb je bijvoorbeeld al een powerbank? Zo handig om achter de hand te hebben als je telefoon onderweg leeg blijkt te zijn. Even aan de powerbank hangen en je kunt weer verder met je telefoon! Een andere leuke optie is een handige ringhouder, zelf eerder besteld via hoesjes-outlet, waar ik nog steeds heel blij mee ben. Door de ring om je vinger te doen tijdens het gebruik, valt je telefoon minder snel uit je handen. Daarnaast gebruik ik het als houder als ik een filmpje bekijk.

 

Handige telefoonaccessoires: ringhouder

 

Hoe maak je kans op het shoptegoed?

 • Laat in een reactie hieronder weten wat je zou willen kopen van het shoptegoed
 • Volg MetMirjam op Facebook
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook
  Ken je nog iemand die kans zou willen maken? Deel of tag gerust!

Ik zou het daarnaast ook erg leuk vinden als je me ook volgt op Twitter en / of Instagram, maar dat is niet verplicht voor de winactie.


De winactie is tot een einde gekomen en ik heb een winnaar geloot. De winnaar is:

Anita H.

Gefeliciteerd! Jij bent de gelukkige winnaar van het shoptegoed!
Anita H. krijgt ook persoonlijk bericht.


 

Verder met de bloghop

Heb je meegedaan met de winactie? Dan is het nu tijd om weer verder te gaan met de bloghop. Ik stuur je door naar:

Pink Press

Pink Press is de blog van Judith (ook verantwoordelijk voor de uitgelichte afbeelding), die naast blogger ook fotografe is. In het kort is Pink Press een Mama Lifestyle blog over kinderen, beauty, fashion, dieet, ADHD en veel persoonlijke verhalen. Judith omschrijft het zelf als een feel good site met een healthy insteek, fashion, en beauty voor de 30+.

Check snel haar winactie van vandaag, maar kijk ook zeker even verder dan alleen de bloghop, het is een kijkje waard!

 

Wat zou jij willen kopen van het shoptegoed?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

62 comments on “Bloggersdag | Bloghop met maar liefst 65 winacties

 1. Wat leuk Mirjam! Ik volgde je al en doe nu ook graag mee met deze actie. Manlief krijgt een nieuwe telefoon. Ik zou de hardcase met houtpatroon en sportarmband kiezen ☺️ #Fingerscrossed

 2. Leuke actie, ik zou gaan voor een functioneel hoesje voor mn papa. Hij laat zn telefoon nogal een vallen en het is wachten op schade…hiermee kan ik dat voor hem voorkomen. Happy bloghop iedereen 😊

 3. Oh, wat leuk! Ik heb onlangs een nieuwe telefoon gekregen. De vorige is bij een boottochtje in het water gevallen :sob. Maar al die leuke hoesjes die ik voor mijn vorige telefoon had, passen natuurlijk niet om mijn nieuwe telefoon. Ik heb al gekeken bij hoesjes-outlet en ik ben verliefd op de marmerhoesjes! Zo classy. Zo graag het shoptegoed daaraan willen spenderen, als ik win ;p Leuke hop! Ik heb je gevolgd en geliket op Facebook, groetjes Hannah

 4. Die met de pinguïns vind ik heel grappig en zou mijn zoon er ook 1 laten uitzoeken. Hij heeft sinds kort een mobieltje en heeft het saaie hoesje van zijn vader er nog omheen. Waag graag een kansje!

 5. Ren nieuw hoesje uitzoeken is altijd fijn, na een half jaartje is mijn hoesje meestal wel weer aan vervanging toe. En toch heb ik echt al een paar keer gehad dat ik hem liet vallen en zo blij was dat er een goed hoesje om zat! Ik ga dus voor een gezellig hoesje voor mn 5S

 6. Ik zou van dit shoptegoed goede bescherming kopen voor het scherm van het toestel de Galaxy S8 van mijn vriendin.. Nogal gladde handjes

 7. Oeh, geweldig zeg! Mijn eerste gedachte ging uit naar een powerbank, maar toen zag ik die superhandige ringhouder. Dat was voor het eerst dat ik deze zag, wist niet dat dit bestond. Dus waarschijnlijk zou ik dit uit gaan kiezen van het shoptegoed als ik win. Ik doe daarom graag mee aan deze leuke hop-actie 🙂

 8. Superleuke prijs geef je weg, ik doe graag mee, ik volg je op FB .
  Een hoesje voor mijn Nokia Lumia is heel lastig te vinden, daar hoop ik op 😊

 9. Ik hoop dat je gisteren een gezellige bloggersdag hebt gehad. Ik zou wel een nieuw hoesje en/of een powerbank willen dus ik doe graag mee.

 10. Omdat ik net een nieuw hoesje heb, zou ik wat leuke accessoires uitkiezen. Zo’n ring lijkt me heel erg handig in ieder geval!
  Leuk om je blog op deze manier te ontdekken. Ik ga je volgen.
  Liefs Wendy

 11. Ik zou voor de Universeel Micro-USB Oplaadstation Zwart gaan en mijn zusje nog iets leuks uit laten zoeken voor haar telefoon!

  En dan hop ik nu weer verder hihi

 12. Super actie zeg! Ik win graag het shoptegoed voor deze prachtige groene flip-case: htps://www.hoesjes-outlet.nl/iphone-5-5s-se-bookcase-hoesje-uiltjes-mint
  En dan is er misschien ook nog wat over voor zo’n handige ringhouder…
  Duimen maar!

 13. Graag doe ik mee met deze bloghop voor een tegoed van hoesjes-outlet .nl .
  Ik ga graag voor de: Fashion Retro Bookcase Pasjes iPhone 7 Plus Navy.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.
  En hopperdehop nu weer door naar Judith van Pink Press.

 14. twee kleine handjes vinden mijn telefoon wel erg leuk! 4 oogjes die vol bewondering er naar kijken.
  maar op verschillende momenten maak ik me toch wel ongerust of me telefoon het zou ”overleven” dus ik ga heel hard duimen voor de juiste bescherming

 15. Ik zou voor zo’n ring gaan! Net een nieuw hoesje en zon ring is super makkelijk volgende maand word ik geopereerd aan me arm kan ik iig nog in me andere hand goed de telefoon vasthouden 😜😜

 16. Oh superleuk zeg; wat een fijn shoptegoed. dat komt altijd wel van pas! Ik waag graag een kansje en uiteraard volg ik via FB. liefs melissa

 17. Mijn telefoon begeeft het bijna (de horror: ik kan geen selfies meer maken!) en ik zal dus binnenkort een nieuwe moeten aanschaffen… Ik zal het shoptegoed gebruiken voor een kek nieuw hoesje!

 18. Mijn telefoon noem ik vaak gekscherend mijn 3e liefde haha (na mijn zoon en man uiteraard 😉 ). Aangezien ik zonder telefoon mezelf echt niet compleet voel moet het natuurlijk goed beschermd zijn. Ik heb echt een super hoesje gevonden zodat ook gelijk mijn geld mee kan zonder nog eens apart een beurs mee te hoeven slepen. De “Comfycase 2-in-1 Walletcase iPhone 5 / 5s / SE Wit” staat hoog op mijn wensenlijstje! Waag dan ook heel graag een kansje want met dit shoptegoed kan ik deze prima aanschaffen!

 19. Ja, dat komt goed van pas. Ik heb laatst een hoesje laten maken en dat past helaas niet. Daarom ga ik voor een mooi passend hoesje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.