Blijf leren in de vakantie met Denksport Squla!

Denksport Junior is de samenwerking aangegaan met Squla! Samen brengen ze een zomerboek, een serie van vier Squla spelend leren boekjes én een puzzelblok uit vol met puzzelpret. Wij ontvingen het zomerboek en het puzzelblok om te reviewen en we mogen ook nog eens zo’n set weggeven!

Denksport Squla

Samenwerking Denksport Junior & Squla

We kennen Squla vooral als online platform om spelenderwijs te oefenen in alle vakken van de basisschool. Squla wil dat alle kinderen met plezier naar school gaan, zodat ze goed meekomen op school. Het geeft kinderen zelfvertrouwen en leerplezier als ze thuis oefenen.

Denksport geeft kinderen op een speelse manier een leuke vrijetijdsbesteding en helpt ook indirect woordenschat en denkvermogen te vergroten.

Daarom zijn Denksport Junior en Squla de samenwerking aan! Zo wordt het digitale stuk van Squla vertaald naar print.

Denksport Squla Zomerboek en Puzzelblok

Deze zomer hoeft Fiene zich niet te vervelen, want zij kreeg het nieuwe Squla Zomerboek en het Puzzelblok: spelend lezen en rekenen! Beide boekjes koop je in de winkels of bestel je op denksport.nl. De prijs voor het Squla Zomerboek bedraagt € 6,95 en voor het Puzzelblok € 6,25.

Denksport Squla Zomerboek

Squla Zomerboek

In het Squla Zomerboek zijn, naast de bekende taal- en rekenpuzzels ook leuke doe-pagina’s te vinden. Spelenderwijs leren kinderen Engelse woorden en de tafels, maken ze woordzoekers en sudoku’s, kleuren ze op nummer en nog veel meer!

De variatie in dit doeboek is heel groot, wat Fiene ontzetttend leuk vindt! Naast de bekende woordzoekers (waar ze overigens gek op is), staan er ook leuke puzzels en opdrachten in waar ze nog niet bekend mee is. Ze duikt er helemaal in en vindt het helemaal leuk om dat zelf allemaal te ontdekken. Hier gaan we veel gebruik van maken deze zomer!

Denksport Squla Puzzelblok: spelend lezen en rekenen

Squla puzzelblok

Een puzzelblok vol met letters en cijfers, grappige taalpuzzeltjes, pittige cijferpuzzels en leuke reken oefeningetjes.

Weer zo’n fijn boekje waar ons meisje zo gek op is. Het handige aan dit puzzelblok is dat het zo’n fijn klein formaatje heeft! Je stopt ‘m heel gemakkelijk in je (strand)tas en hebt zo heel gemakkelijk entertainment mee voor onderweg! Daarnaast kun je de puzzels heel gemakkelijk uit het blok scheuren, dus als ze met een vriendinnetje wil puzzelen, kun je ze allebei een eigen puzzel uit het blok laten doen. Ook heel handig wanneer het bijvoorbeeld door broertjes en zusjes samen wordt gebruikt.

Spelend leren boekjes

Naast de eerdergenoemde boekjes verschijnt er ook een serie van vier Denksport Squla spelend leren boekjes. Ook deze boekjes zijn voor kinderen vanaf 6 jaar (groep 3 / 4 / 5). De Squla spelend leren boekjes zijn los te koop in de winkels (adviesprijs € 5,95) of te bestellen op denksport.nl.

 • Letterflat – Taal- en spellingspret van A tot Z
  In de Letterflat leer je over de au/ou en en over de betekenissen van woorden.
 • Rekenhotel – Check in en reken mee
  In het Rekenhotel draait alles om getallen en sommen. Van het zwembad tot je kamer en de bar in het Rekenhotel: overal is wel wat te rekenen.
 • Vlucht Q – Op avontuur met vreemde talen
  In de vertrekhal ontmoet je mensen uit Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië en leer je woordjes en zinnetjes in hun taal.
 • Topotrein – Verken de wereld per spoor
  Stap in de Topotrein en maak onderweg kennis met allerlei landschappen en culturen, in landen dichtbij en ver weg.

Win het Zomerboek en Puzzelblok

Naast dat wij het zomerboek en het puzzelblok ontvingen om te reviewen, mogen ook zo’n leuke set weggeven! Zie jij dit ook wel zitten voor in de zomervakantie? Doe dan snel mee met de winactie!

Denksport Squla

Hoe doe je mee?

 • Laat een reactie onder dit bericht achter en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook

Daarnaast zou ik het enorm waarderen als je:

 • me ook volgt op Instagram en / of Pinterest
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met 9 juli.

De winnaar is bekend:

Monique (V)

Van harte gefeliciteerd!
Monique krijgt ook persoonlijk bericht.

Zijn dit soort boekjes bij jullie ook niet aan te slepen?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

38 comments on “Blijf leren in de vakantie met Denksport Squla!

 1. Heel leuk ! Onze kinderen moeten in de vakantie sowieso een beetje bezig blijven om het in hun systeem te houden en dat gaat op een leuke manier een stuk beter. Ik doe graag mee

 2. Wat een gave weggeef actie. Super leuk om te winnen voor onze oudste dame. In de Corona hebben we dit op de iPad gehad. En ze vind het fantastisch, maar nu hebben we het niet meer. Omfat mama meer Vd boekjes is. Bobo, ik leer lezen ik leer schrijven. Ook een aanrader voor jullie dame 😊
  🤞🏻🍀

 3. Wat leuk!
  Ons zoontje zou dat geweldig vinden! Hij heeft sinds kort de puzzelboekjes ontdekt en is razend enthousiast.
  Wij gaan duimen🍀

  1. Wat leuk! Ik zou het puzzelboek graag willen winnen voor mijn zoon Daimy. Hij gaat na de zomervakantie naar groep 3. Dit zou hij heel leuk vinden voor tijdens de zomervakantie!

 4. Ik weet zeker dat mijn dochter deze 2 boekjes helemaal geweldig gaat vinden! Helaas hebben we onze vakantie geannuleerd en blijven we thuis, maar met deze boekjes zou ze zich zeker vermaken. Wij gaan duimen! 🍀🍀🍀🍀🍀

 5. Mijn zoon houdt er wat minder van maar mijn dochter van net 8 die vindt dit heel leuk.😀Ze maakt ook alles af en kan er uren zoet mee zijn. Dus ik maak graag kans op dit mooie pakket 🍀

 6. Dat zou onze dochter Fenna geweldig vinden! Ze is 5 en enig kind; ze wil graag spelen maar de kindjes kunnen niet elke dag. Dit zou ze daarom super vinden.

 7. Ja super leuk!! Hier kunnen ze zich perfect mee vermaken, ook bij regenachtig weer!
  Ze spelen ook graag schooltje en daar zouden deze boekjes ook goed bij gebruikt worden.
  Nu ik dit jaar voornamelijk heel veel ziek ben geweest (en nog) zullen we voornamelijk thuis zijn deze zomer dus een verrassing zouden de kindjes dubbel en dwars verdienen!

 8. Ik zou deze graag willen winnen voor mijn kleinzoon Tygo, om in de vakantie evengoed lekker bezig te kunnen zijn met dit soort leuke puzzelopdrachtjes!!

 9. Wat een super gave actie. Heel leuk voor mijn kinderen die precies in deze leeftijdscategorie zitten!! Geweldig. Loot graag mee.

 10. Super leuk voor mijn dochter ze gaat na de vakantie naar groep 4 kan ze in de vakantie ook een beetje oefenen

 11. Oh super tof voor mijn kids tijdens de zomervakantie, ze vermaken zich uren met dit soort boekjes🥰

 12. Wat leuk voor de vakantie voor mijn dochter. Kunnen we gezellig wat blijven oefenen op een leuke manier!

 13. Leuk voor mijn zoontje die straks naar groep 4 gaat. Kan hij net als mama puzzelen in de zomervakantie. Hij gaat de uitdaging graag aan! Bovendien is het leuk en leerzaam, en weer eens wat anders dan een schermpje.

 14. Ontzettend leuk en leerzaam! Onze dochter is dol op puzzels, taal- en rekenspelletjes en houdt haarzelf dan hiermee ook het liefst bezig tijdens de schoolvakanties. Kortom, ik doe graag mee.

 15. Die boekjes zijn hier thuis inderdaad niet aan te slepen! Mijn jongste dochter heeft voor haar verjaardag een abonnement op een puzzelboek van Denksport gekregen, zo leuk vindt ze het!
  Mijn dochters van 6 en bijna 9 zou ik heel blij kunnen maken met deze boekjes! 🙂

 16. Ik doe graag mee mijn dochter is helemaal verzot op dit soort boekjes. Fijn om de vakantie puzzelend door te komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.