Binnen bij de buren | Prentenboek én zoekboek

Ben jij het type dat het liefst overal even naar binnen gluurt? Dat zó benieuwd is hoe het er bij de buren aan toe gaat? Het meisje in ‘Binnen bij de buren’ fantaseert erop los terwijl ze de deuren van de buren voorbij loopt. Een prenten- én zoekboek, dat je wilt blijven bekijken!

Lees ook: Het waterschaap

Binnen bij de buren

Binnen bij de buren

Een meisje fantaseert over haar buren als ze langs hun deuren loopt. Woont hier een piraat met zijn zeemeerminliefje? Daar een acrobatenfamilie? Of een oude avonturier met zijn tijger?

Een prentenboek en zoekboek barstensvol details, om steeds opnieuw te bekijken!

Binnen bij de buren

Titel: Binnen bij de buren
Tekst: Einat Tsarfati
Illustraties: Einat Tsarfati
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Formaat: 21 x 27 cm
Omvang: 32 pagina’s
ISBN: 978 90 5116 796 2
Uitgeverij: De Vier Windstreken
Verschenen: juni 2020
Adviesprijs: € 14,95

Wat vinden wij?

Dit is het soort boek waar wij thuis gek op zijn! Zo’n boek dat je helemaal niet meer weg wil leggen als je er eenmaal in begonnen bent. Er staat eigenlijk helemaal niet zoveel tekst in, maar je neemt echt een kijkje in de fantasie van het meisje. Door door de bomvolle, gedetailleerde prenten in het boek blijf je kijken en kun je het verhaal zo uitgebreid mogelijk maken als je maar wilt!

Hamstertje zoeken

Het prentenboek is nog eens extra speciaal omdat het tegelijkertijd ook een zoekboek is. Er zit namelijk in elke kamer een hamstertje verstopt! Ook hier kun je natuurlijk zelf in variëren, want je kunt je kindje laten zoeken naar elk item in de ruimte. En geloof me.. dat zijn er veel!

Gratis downloads

Ter aanvulling op het boek is er een een paar geweldige downloads beschikbaar op de website van De Vier Windstreken. Zo staan er 3 uitgebreide kleurplaten van de gekke woningen uit Binnen bij de buren voor je klaar om te printen.

Burenboekje

Daarnaast is er een geweldig Burenboekje beschikbaar. Dit is een soort vriendenboekje voor buren! Leer je buren beter kennen door het boekje in te vullen en het bij het volgende huisnummer door de bus te doen. Wanneer je de laatste uit het rijtje bent, kun je het boekje weer bij de vorige door de bus doen. Zo leest iedereen elkaars stukje en komt het uiteindelijk weer bij het begin terug. Per adres kan één persoon het invullen, maar het is natuurlijk helemaal leuk als elke bewoner de vragen invult. Jong en oud, hoe meer hoe leuker! Zijn de invulpagina’s op? Dan kun je ze gewoon weer aanvullen door ze gratis te downloaden van de website.

Fantaseer jij ook wel eens over hoe het er bij jouw buren uitziet?
Reacties lees ik graag!

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.