Beestachtig mooie winterjurkjes

De kindermode van het moment zit vol met dierlijke elementen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de panter- of zebraprint, maar ook de afbeelding van dieren zie je terug in de wintercollecties. Het resultaat? Beestachtig mooie winterjurkjes, die veel meisjes graag in de kast zouden zien hangen!

 

Beestachtige mooie winterjurkjes

Als het aan mijn meisje zou liggen, zou elk jurkje voorzien zijn van een diertje. We zijn samen achter de laptop gekropen om een favorietenlijstje te maken. Op Jayno.nl, de baby- en kinderkledingspecialist, snuffelden we tussen de vele winterjurkjes van de tientallen merken op zoek naar dieren. Onze eigen safari op het wereldwijde web, met een beestachtig resultaat!

Beestachtig leuke winterjurkjes - Moodstreet

Het eerste jurkje dat we tegenkwamen is gelijk een hele mooie! Deze lichtroze hooded dress van Moodstreet (€ 54,95) staat vol met hondjes, die sprekend lijken op Bibi, het favoriete hondje van ons meisje.

 

Beestachtig leuke winterjurkjes - B. Nosy

Dit vogeljurkje van B. Nosy (€ 39,95) is vooral mijn favoriet – ik vind de kleuren zo mooi bij elkaar! Ook de kieskeurige peuter keurde dit jurkje goed voor ons beestachtig mooie lijstje.

 

Beestachtig leuke winterjurkjes - O'Chill

De geweldige hondjes van de O’Chill collectie.. zó leuk!! Ze hebben diverse items met deze leuke hondjes, maar dit is onze favoriet (€ 39,95)! Als het aan de peuter lag, stonden alle hondjes-items uit de collectie op de lijst.

 

Beestachtig leuke winterjurkjes - Noppies

Deze relaxte sweat dress van Noppies (29,99) spotte mijn meisje direct. Een trui vol ‘Baby Jaguars’ (van Diego / Dora) – aldus de peuter.

 

Beestachtig leuke winterjurkjes - B. Nosy

Uiltjes doen het ook altijd goed. Dit jurkje (€ 39.95) is weer van B. Nosy en het heeft dezelfde lijn als het vogeljurkje van hierboven, wat van boven mooi aansluitend valt met een wat uitlopend rokje eraan.

 

Beestachtig leuke winterjurkjes - Someone

Als laatste koos de peuter deze grappige jurk met circusdieren van Someone (€ 39,95). We kwamen ook een mooi jurkje met vlinders tegen van hetzelfde merk (die niet had misstaan in dit rijtje), maar die kon ons meisje niet goedkeuren (peuters…).

Nog niet genoeg leuke winterjurkjes gezien? Malou heeft ook een mooie verzameling aan peuterjurkjes geplaatst.

 

Welk jurkje is jouw favoriet?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Uitgelichte afbeelding tijger via Shutterstock.

Disclaimer

17 comments on “Beestachtig mooie winterjurkjes

  1. wauw dat vogeljurkje van B.Nosy!! Ik ben verliefd!! Te leuk. Die ga ik eens even aan mijn dochter laten zien. Als ze hem leuk vindt dan gaan we die zeker aanschaffen. Bedankt voor deze tip

  2. Het zijn leuke jurkjes alleen jammer dat het wat aan de duure kant zijn ik vindt zelf het jurkje van B.Nosy met het uiltje leuk zou je ook een eens over budget jurkjes een artikel willen doen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.