WIN | Barf Buddies van Crate Creatures Surprise

Wat is dat toch met slijm? Het is plakkerig, glibberig en heeft een enorme aantrekkingskracht op kinderen! De nieuwste Barf Buddies van Crate Creatures Surprise maken het nóg ‘aantrekkelijker’ door de plakkerige slijm te combineren met brakende monsters – ieeeeuw!

Barf Buddies

 

Barf Buddies

De Crate Creatures (je kent ze vast nog wel, de boeren en scheten latende monsters) zijn slijmeriger dan ooit dankzij de nieuwe verzamelbare slijmfiguurtjes, genaamd Barf Buddies! Je kunt de grote mond van de Barf Buddie volstoppen met kleurrijk slijm. Door aan de staart te trekken, zal hij zijn slijm uitspugen!

Barf Buddies

Een Barf Buddy wordt geleverd met een bakje slijm met 3 mysterieuze, verzamelbare Puke Pals. Elke Barf Buddy heeft 3 verschillende Puke Pals om uit te braken. Zodra de Barf Buddy genoeg te eten heeft gehad, kun je het slijm opbergen in de bewaarcapsule.

Er zijn 6 verschillende Barf Buddies verkrijgbaar, Skitter, Matey, Grumble, Perch, Crunch en Gulp, die wij voor de review kregen.

 

Wat vinden wij?

Ik ben nooit zo heel erg fan van slijm, maar als ouder zie ik daar denk ik gewoon alleen de plakkerige nadelen van. Daarom zet ik me er meestal gewoon overheen, want Fiene vindt het geweldig en daar gaat het natuurlijk om!

Verrassingen, slijm en een viezig monstertje, meer heb je eigenlijk niet nodig voor een leuke middag – haha.

Barf Buddies

 

Winactie!

Kun jij ook iemand blij maken met een onbeholpen, brakende Barf Buddy? Doe dan snel mee met de winactie!

Barf Buddies

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met vrijdag 15 maart.

 


De winnaar is bekend:

 • Nathalie Buttiens

Van harte gefeliciteerd!
Nathalie krijgt ook persoonlijk bericht.


 

Wat vind jij van de Barf Buddies?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook,Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

37 comments on “WIN | Barf Buddies van Crate Creatures Surprise

 1. Wat gaaf, ik doe graag mee voor mijn 3 slijmfans. Dit vinden zij geweldig..zeker ook om te kijken welke verrassing erin zit, is altijd leuk!

 2. Nou hier is het ook slijm wat de klok slaat! Ze wisselen het zelfs op school uit! Ik die dus graag mee voor mijn monsters! 🙂

 3. Wauw dit vind mijn zoon Helemaal te gek!
  Heeel gaaf hij bijna jarig dus dit exemplaar is mooi gebaar voor zijn verjaardag!

 4. Mijn eigen monstertje vindt dit geweldig. Tot nu toe mocht hij wel eens spelen met het slijm van zijn zus maar hoe gaaf zou hij het vinden als hij volgende maand, als hij vier wordt, zijn eigen Barf Buddy zou krijgen.

 5. Ik vind het een vreselijk ding,maar dat bekend meestal dat zoonlief hem des leuker vind! 🙂 en hij bracht pas zo’n mooi rapport naar huis, dat verdient nog wel een extraatje vind ik!

 6. Heel tof!! Ik weet zeker dat mijn vier kids dit ook enorm zullen waarderen! Wij maken dolgraag een kans op deze toffe prijs!

 7. Super toffe actie! Ik weet zeker dat mijn mannen, Berno en Tije, dit geweldig zouden vinden.

  Ik doe heel graag mee ❤

 8. Oh yess deze mama ook niet gek op die plakkerige bende, maar onze kleine man vindt het zo leuk!
  Wij doen mee voor plakkerige leuke dagen 🙈

 9. Met zo’n kliedermonstertje kan ik mijn kleindochtertje Fiene zeker weten ook blij verrassen. Altijd weer leuk om mee te spelen.

 10. Oh mijn dochters zouden dit echt zooooo leuk vinden !! IK waag dan ook dolgraag een kansje voor ze mee 🙂 Ik zelf heb stiekem echt een hekel aan slijm maar ja aangezien ze van de oma’s ook elke keer weer nieuw slijm krijgen kan ik het toch niet voorkomen 😉 en als ze het doen mogen ze het goed doen ook. En hoe ruig zou deze Bart Buddy zijn zeg !! Ik like en volg je op facebook en instagram , ik heb de actie geliked en gedeeld en vrienden getagd 🙂

 11. Van oma mag er uiteraard wel met slijm gespeeld worden ik doe dan ook met veel plezier mee voor mijn kleinkinderen!

 12. Ik doe graag mee voor mijn kindjes. Slijm is het helemaal op het moment dus wanneer mama hiermee thuis komt kan hun dag niet meer stuk!

 13. Mijn zoontje houdt van monstertjes en heeft het slijm ook ontdekt. Dit lijkt mij een hele mooie combinatie. Ik ben er zelf ook wel nieuwsgierig naar, ziet er leuk uit. Ik doe graag mee voor mijn eigen stoere monstertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.