Babykleding waar ik mijn peuter in zou willen proppen

Toen Fiene nog een baby was, zag ik heel veel leuke kleding in de maten voor grotere kindjes. Dit vond ik vaak niet terug tussen de babykleding en daar baalde ik dan wel eens van. Niet dat Fiene geen leuke babykleertjes had, maar dat andere vond ik dan soms nóg leuker! Nu heb ik het wel eens andersom. Dan zie ik een heel leuk jurkje of rokje online en blijkt het babykleding te zijn. Zo kwam ik tot een lijstje babykleding waar ik mijn peuter ook in zou willen proppen. Babykleding voor peuters dus eigenlijk!

 

Babykleding voor peuters

 

Babykleding voor peuters

Zeg nou zelf, je zou toch op het eerste gezicht niet denken dat dit babykleding is? Maar jawel, het is een jurkje van Noppies dat verkrijgbaar is in de maten 50 t/m 86! Echt een klassiek jurkje, dat bij een peuter niet zou misstaan.

 

Babykleding voor peuters

Dit jurkje van Bampinado vind ik ook zo leuk! Je ziet direct aan de pasvorm dat de verhoudingen van dit jurkje echt voor een baby zijn. Maar zeg nou zelf, een beetje anders in elkaar gezet past dit prima bij een peuter! De kleurencombinatie vind ik super leuk; het donkere van het rokje kan perfect in de winter maar het frisse blauw maakt het heel fleurig!

 

 

Babykleding voor peuters

Dit trui-jurkje is van Wooden Buttons. Ik zie mijn meisje hier al helemaal in lopen. Zwarte maillot eronder, stoere boots erbij en klaar! Te leuk toch? Maar dan wel voor een baby.

 

Babykleding voor peuters

Dit jurkje van B.Nosy heb ik ook al een keer op mijn digitale verlanglijstje gezet, totdat ik erachter kwam dat dit een jurkje van de babylijn is. Nu heeft B.Nosy ook genoeg leuks tussen de grotere kinderkleding, maar toch kreeg ik het voor elkaar om een babyjurkje te selecteren haha.

 

Babykleding voor peuters

En weer zo’n leuke sweat dress. Ook dit jurkje zou heel leuk bij mijn meisje staan, maar deze is alleen verkrijgbaar in de kleine babymaatjes. Gelukkig zijn er op het moment veel van dit soort jurkjes te vinden.

 

TIP: Past jouw kindje nog wel in de babymaatjes? Dan kun je deze geweldige jurkjes nu met korting scoren bij Jayno.nl!

 

Heb jij ook wel eens per ongeluk babykleding voor je peuter in je (digitale) wensenlijstje gezet?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock.

Disclaimer

 

 

3 comments on “Babykleding waar ik mijn peuter in zou willen proppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.