WIN #3 | Baby Shark speelgoed

Als je één liedje mag noemen dat je niet uit je hoofd krijgt, is het wel Baby Shark. Bij ons in huis hoeft iemand ‘m maar in te zetten met ‘Baby…’ en het wordt gelijk met volle borst meegezongen. Naast het liedje is er nu ook Baby Shark speelgoed, wat ik ter ere van Fiene’s verjaardags winweek ook weg mag geven!

Aanstekelijk liedje

Baby Shark, doo doo doo doo doo doo ♪

Ik denk dat het liedje alweer in je hoofd zit sinds je de titel van deze blog las, maar ik plaats ‘m nog even om alvast in de stemming te komen:

Zoals ik al zei, het is een ontzettend aanstekelijk liedje, dat niet voor niets viraal ging 2015. Sindsdien heeft niemand het meer uit z’n hoofd gekregen. Kinderen zijn er gek op en het aanstekelijke liedje heeft dan ook al miljarden views op Youtube!

Baby Shark speelgoed

Begin dit jaar heeft BOTI Europe B.V. divers Baby Shark speelgoed uitgebracht. Deze lijn bestaat uit knuffels en badspeeltjes in vrolijke kleurtjes. Zo is er een dansende Baby Shark en kun je meezingen met de vrolijke Baby, Mommy en Daddy Shark knuffels met muziek.

Knuffels

Ook zijn er handpoppen met muziek en tempocontrole en grappige soundcubes. Over deze laatste twee vertel ik je graag meer, want daar maak je kans op tijdens Fiene’s verjaardags winweek!

Handpop

Allereerst wil ik je graag de speciale handpop laten zien. Hiervan zijn er drie versies verkrijgbaar:

 • Baby Shark (geel)
 • Mommy Shark (roze)
 • Daddy Shark (blauw)
Daddy Shark handpop

Het gaat hier om de blauwe Daddy Shark handpop. Ik noemde hem al speciaal, want het is niet zomaar een handpop! De pop beschikt namelijk over tempocontrole, wat betekent dat hij het liedje op het tempo zingt waarop jij met hand beweegt. Dit brengt natuurlijk hilarische momenten met zich mee!

Soundcube

Naast de handpop mag ik ook een roze Mommy Shark soundcube weggeven.

Mommy Shark soundcube

Ook hiervan is een Daddy en Baby Shark versie verkrijgbaar. De soundcube is schattig klein en zacht als een knuffeltje, maar wanneer je erin knijpt, krijg je het liedje te horen! Wanneer je er nogmaals in knijpt stop het geluid weer – ook handig om te weten voor mama.

Win Baby Shark speelgoed

Ik gok zomaar dat het liedje bij jullie thuis ook meer dan bekend is en ze dit Baby Shark speelgoed geweldig zullen vinden. Dit is jouw kans om eens flink punten te scoren!

Baby Shark speelgoed

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook

Daarnaast zou ik het enorm waarderen als je:

 • me ook volgt op Instagram en / of Pinterest
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

Alle winacties uit deze winweek lopen tot en met 21 juni.

Wordt het liedje bij jullie ook zo vaak gezongen?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

61 comments on “WIN #3 | Baby Shark speelgoed

  1. Ja, super leuk! Hier een dochter die gek is op dit liedje! Deze handpop zou geweldig zijn om te gebruiken samen met haar broertje van 1. Kunnen ze samen genieten 🤗😃

  2. Oww Mees is nu 20 maanden en begint steeds meer te praten, maar ‘Sjak tututututu’ komt er al eventjes uit hoor! En dan doet hij zo schattig ‘mee’ met zijn handjes (lukt nog niet heeeeel goed :p)

 1. Wat ontzettend gaaf. Ons jongste zoontje zingt het liedje vaak en dan zit het de hele dag in je hoofd:-)
  Leuk om dit te winnen voor hem!

 2. Ik doe mee. 🍀
  Onze peuter kwam thuis met het liedje van de peuterspeelzaal. Even weer opgezocht natuurlijk en toen zongen ze het allemaal weer hierzo. 😁🤭

 3. Vaak luisteren, pfff. Als we YouTube openen komt er al een afspeel item van PinkFong tevoorschijn. Tja en als de kids die zien…. zijn ook van die heerlijke nummers die in de hoofd blijven hangen. Maar het is het waard om die glimlachen te zien, dansen en springen, hoe irritant het ook mag wezen.

 4. Dit liedje klinkt thuis èn op het werk eindeloos, met het gevolg dat ik het de hele dag in mijn hoofd heb! Maar ik word er wel vrolijk van en de kindjes om mij heen ook, dus dat neem ik graag ook de koop toe! Zo’n echte Babyshark is natuurlijk succes verzekerd!

 5. Ik loot heel graag mee… Babyshark is razend populair hier in huis… Ze zijn er helemaal gek van (En ik dus ook, maar dan anders) Mijn oudste is bijna jarig, en dit zou een super verrassing zijn

 6. Het liedje van Baby Shark is het enige dat onze kleine meid rustig krijgt. Een Baby Shark winnen zou echt super tof zijn.

 7. Hier worden er twee instant gelukkig als ze dit nummer horen! Alleen weet ik nog niet zo zeker of ik er na enkele uren zelf nog zo gelukkig van ga worden… 🙈

 8. Ohhh echt super leuk! Ik ben nog niet gek geworden van dit liedje en doe graag mee voor onze kleine spruit! Papa zal dit ook helemaal fantastisch vinden als hij met die handpop in de weer kan gaan!

  1. Oohh wat zijn ze leuk! Wij hoorden baby shark al meerdere keren per dag, maar sinds ik een zeeppompje met het liedje in huis heb, zingen onze jongens het nog vaker! En ik merk dat ik zelf stiekem er ook vaak mee begin 🤣🦈

 9. Wat leuk! Wij zingen naast baby shark ook andere versies. Baby dino, baby snake, baby cat, etcetera. Als we daddy shark winnen, zou dat heel tof zijn voor vaderdag!

 10. Wauw super leuk ik zou mijn vriendin haar zoontjes hier heel blij mee maken helemaal de jongste die zingt dit liedje zo vaak dat zelfs ik hem niet meer uit mijn hoofd krijgt 🤩🤞🍀

 11. Oh ja, zo leuk. Vorige jaar deed mijn zoontje zijn dansje op het schoolfeest op dit liedje van Baby Shark. Sindsdien zijn we allemaal fan hiervan.

 12. Gaaf, ik ga voor een roze (mommy) shark, voor mijn kleindochters waardoor ook ik ben aangestoken met het Baby shark lied..🎼🎹🎧🥰

 13. Super leuk deze babyshark actie! Max vindt babyshark te gek en hij laat zn baby zusje het liedje al vaak horen. Hoe leuk is dat dan met een handpop om te doen!

 14. Iedereen hier in huis is gek op baby Shark. Mn vriend heeft t aan kleine Louise laten horen (1 jaar) en sindsdien staat t elke dag op (liedje heeft zoveellllll versies 😯). Ik weet zeker dat kleine Louise dus eeg blij zal zijn met haar eigen babyshark

 15. Ik doe graag weer mee . Onze AXEL giert het uit van de pret wanneer onze NIO begint met het liedje te zingen , en ik , ik zing vrolijk mee …..

 16. Mijn dochtertje zingt het liedje vrijwel elke dag! Wat zou het leuk zijn om dit te mogen winnen voor haar! 🍀🍀🍀

 17. Wat een superleuke winactie, ik waag graag een kansje voor mijn nichtje. Ik volg je via Facebook (Mooie rooie, bericht geliked) en Instagram (Truusje26).

 18. Ik ken deze baby Shark niet, maar ik denk dat het jongste kleinkind van mijn vriendin dit geweldig gaat vinden.
  Ik heb geen facebook (privéredenen) maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Heel graag waag ik een kansje.

 19. Oh zo leuk ons meisje wordt 2 jaar en vindt dit prachtig echt zo schattig hoe ze het mee zingt 🙂 waag graag een kans voor haar

 20. Ook zo leuk om ons nichtje mee te verrassen; ik doe graag mee! Dan kan mijn dochter (grote nicht Elise van 9) haar nichtje het liedje ook leren. Ik hoor het hier nog TE VAAK dankzij TikTok 😉

 21. Wat een leuke prijsm deze zou ik graag willen winnen voor mijn kleindochters, beide helemaal weg van babyshark en dat is natuurlijk helemaal geweldig met zo’n leuke handshark

 22. # Daddy Shark zou mijn kleinzoon James helemaal toppie vinden >>>> hij zingt het vaak mee en blijft leuk [ denk ik ].dus als we winne ngaan we het SAMENzingen………veel bad en zing plezier allen

  groeten uit Almere

  Opa Anton

 23. De Blauwe Babyshark voor Hugo! Wat een reuze leuke handknuffel! En wat is dit gaaf! Wanneer we de knuffel bewegen deze het liedje op het tempo gaat zingen waarop wij met de hand deze bewegen! Een feestje om deze te mogen winnen en ik loot heel graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.