Baby Alive Plas en Dans baby

Fiene is een echte poppenmoeder. Sinds haar verjaardag in juni zorgt ze met veel liefde voor haar baby, genaamd Feda. Ok, het is niet helemaal de bedoeling dat je je baby af en toe even laat vallen of in de hoek gooit 😉 , maar verder wordt Feda goed geknuffeld, gevoed en verkleed. Het enige wat Fiene wel eens jammer vindt, is dat ze niet met Feda kan kletsen.. En toen was daar gezinsuitbreiding in de vorm van interactieve de Baby Alive Plas en Dans baby, of Amy – hoe ze hier genoemd wordt.

 

Baby Alive Plas en Dans baby

 

Baby Alive Plas en Dans baby

Poppenmerk Baby Alive heeft een interactieve babypop ontwikkeld die moet leren om op het potje te plassen. Als ze dorst heeft, kun je haar water geven met de bijbehorende drinkfles, waarna ze zal moeten plassen. Tijd voor het potje! ‘Ik moet een plasje doen’ klinkt het uit het buikje.

Baby Alive Plas en Dans baby

 

Wanneer je de handjes van de baby vasthoudt, zal ze het potjesdansje doen en ‘pi-pi’ zingen. Bang voor een ongelukje? Nergens voor nodig, want ze plast echt alleen op het potje. Na het plassen kan ze haar handjes wassen met het bijbehorende zeeppompje en krijgt ze natuurlijk een sticker omdat ze het goed gedaan heeft! Naast het plassen en dansen kan ze ook praten. Sterker nog, ze kletst erop los want ze kent maar liefst 50 zinnetjes!

De pop komt met een potje, flesje, zeeppomp, kam, beloningskaart en stickers.

Baby Alive Plas en Dans baby

 

Niet zomaar een pop

Drie variaties

Baby Alive Plas en Dans Baby is niet zomaar een pop. Ze is namelijk verkrijgbaar in 3 variaties! Je kunt kiezen voor een baby met blonde haartjes, bruine haartjes of met een donkere huidskleur. Hoe fijn om een pop te kunnen kiezen die het meest op je lijkt!

Baby Alive Plas en Dans baby

 

Ook voor jongens!

Daarnaast is er nog iets speciaals aan deze baby. Ze kan namelijk in twee verschillende standen gezet worden; de ‘mama’ én de ‘papa’ stand. Jongetjes kunnen net zo goed met een pop willen spelen en hoe leuk is het dan dat ze ook gewoon als ‘papa’ aangesproken worden?! Met poppenspel leert elk kindje de wereld begrijpen, ontwikkelen ze hun zelfstandigheid en spelenderwijs oefenen ze om een liefdevolle band op te bouwen.

 

Wat vinden wij?

Fiene is helemaal in haar nopjes met haar blonde lookalike ‘Amy’. Een pop die haar heel schattig ‘mama’ noemt en ook nog eens haar heeft, dat Fiene kan kammen. Als een echte mama zal ze haar wel leren hoe ze op het potje moet plassen. De baby klets erop los en geeft zelf aan wat ze wil (in het Nederlands). Fiene is helemaal in haar element als ze het flesje geeft en haar daarna op het potje zet. ‘Kom maar even zitten ….’ ‘Goed gedaan hoor, nu heb je wel een mooie sticker verdiend!’

Baby Alive Plas en Dans baby

 

Daarnaast ziet ‘Amy’ er ook ontzettend schattig uit. Fiene geeft haar graag een flesje (het feit dat Amy na het flesje graag wil plassen, speelt hier ook een rol in) en tijdens het flesje knuffelen ze wat af samen.

Baby Alive Plas en Dans baby

 

Is jouw kindje nog niet zindelijk? Dan lijkt het me helemaal een leuk cadeau. Stel je voor dat hij of zij het samen met deze pop zou kunnen leren.. Samen oefenen en allebei een sticker plakken. Helemaal leuk, lijkt me!

Oh en handig om te weten; je kunt de pop ook uitzetten 😉 .

 

 

Een ontzettend leuk cadeau voor poppenmoeders en -vaders!

Hoe heet de favoriete pop van jouw kindje?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.