Shoplog | Altijd shoppen met korting!

Confessie: ik ben dol op shoppen met korting! Nu de sale weer in volle gang is, kan ik het dan ook niet laten om even te kijken of mijn favoriete items voor onze kleine meid toevallig al flink in de aanbieding zijn. Dat shopt toch een stuk prettiger en met een bepaald budget in gedachte kom je in de sale met een vollere tas thuis dan wanneer je voor de reguliere prijzen shopt.

 

Altijd shoppen met korting

Ook buiten de grotere sale-periodes kun je door een beetje slim te shoppen besparen op je aankopen. Je moet alleen even weten waar je moet zoeken! ActiePagina.nl maakt het je gemakkelijk en verzamelt allerlei kortingscodes en aanbiedingen voor je, zodat je daar zelf je korting kunt pakken!

Mijn oog viel al snel op de vermelding van de sale bij Bol.com. Aangezien ons peutermeisje de laatste tijd flink aan het groeien is geweest, konden we nog wel wat kinderkleding gebruiken.  Ik volgde de link en vond al snel wat leuks om haar kledingkast weer mee aan te vullen!

 

Shoplog

Ik scoorde twee hele leuke items, die ik de volgende dag (zó fijn bij Bol.com!) al in huis had!

Jurkje van B.Nosy

Dit geweldige jurkje van B.NOSY was me al eens eerder opgevallen, maar toen hingen er nog genoeg passende jurkjes in de kast van ons meisje. Nu surfde ik er zó tegenaan en ook nog eens met 50% korting, voor € 17,50! Het jurkje is heel lief maar toch ook stoer door de streepdetails. Toen ik het jurkje thuis ontving en het pakketje uit had gepakt zag ik het geweldige detail aan de achterkant; ik viel als een blok voor het hertje!

 

Vestje van Like Flo

Ook koos ik dit heerlijke vest van LIKE FLO. Bij het uitpakken werd de F van Fiene gelijk opgemerkt door ons meisje en ze wilde het vest meteen aan. Háár letter staat erop, dus het is háár vest! 😉 Dit vest is nu heerlijk voor binnen en in het voorjaar en in de zomer wil ik het gebruiken voor buiten als het wat frisser is. Hij is heerlijk zacht en dit draagt gewoon veel lekkerder dan een jasje. Vooral tijdens het kamperen is dit handig om bij de hand te hebben en nu hebben we haar vestje voor dit jaar al binnen! Ook dit kledingstuk ging in het winkelmandje met 50% korting – hij was nu te koop voor € 29,98.

 

Vaker shoppen met korting

Met mijn voorliefde voor korting blijf ik deze ActiePagina zeker in de gaten houden! Naast kortingscodes voor Bol.com vind je bijvoorbeeld ook codes voor Zalando en Coolblue en ik spotte ook een Otto kortingscode. Waarom zou je het volle pond betalen als het ook met korting kan?!

.

Shop jij ook het liefst met korting?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock.

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

4 comments on “Shoplog | Altijd shoppen met korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.