WINWEEK 2 jaar | Alle winacties op een rij

Gisteren is de laatste winactie van deze Happy New Blog Year WINWEEK online gekomen en ik kan nu al zeggen dat deze winweek wederom een succes is! Ik weet nog dat het vorig jaar erg goed ontvangen werd en hoopte dat jullie weer net zo enthousiast zouden zijn. Ik kan wel zeggen dat dat het geval is 🙂 . Super leuk om al jullie enthousiaste reacties te lezen!

 

Happy New Blog Year

 

Doe mee tot en met 12 januari 2018

Denk jij nu ‘huh, winweek…?’ – dan heb ik goed nieuws voor je. Je kunt tot en met 12 januari 2018 meedoen met alle winacties uit de Happy New Blog Year WINWEEK ter ere van het 2-jarig bestaan van MetMirjam.

Aangezien het er ook aardig wat waren, zet ik ze voor het gemak nog even voor je op een rij – wellicht heb je er één of twee gemist! Het enige dat je hoeft te doen is op de desbetreffende link hieronder te klikken en je kunt gewoon nog even meedoen.

 

Alle winacties op een rij

 

 

 

 

 

 

 

Een aardige lijst met diverse winacties; er zit vast wel iets voor je bij! Je bent vrij om aan alle acties mee te doen, dus ga gerust je gang! 🙂

 

Nog even een klein aandachtspuntje..

Let goed op de spelregels die bij de winacties horen.

Check vooral nog even of je de Facebookpagina van MetMirjam al geliked hebt, want dat is bij elke actie een voorwaarde. Lees ook even wat je verder moet (en mag) doen om kans te maken op de mooie prijzen. Het is echt niet veel en het zou zonde zijn als je denkt dat je kans maakt op een leuke prijs, terwijl je eigenlijk niet aan de voorwaarden voldoet en daardoor sowieso buiten de boot valt.

 

Alle winacties sluiten op dezelfde datum en dat is op vrijdag 12 januari, om 23.59 uur. Op zondag 14 januari maak ik alle winnaars bekend, dus vergeet niet te checken of je gewonnen hebt!

 

Met welke actie(s) doe jij mee?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin?

 

2 comments on “WINWEEK 2 jaar | Alle winacties op een rij

  1. Ik heb echt zin in de uitslag van de winactie. Maar ik heb nog een klein vraagje: wanneer is de uitslag? Dan kan ik zowieso er rekening mee houden. En ik ben echt benieuwd of ik win. De andere mensen wens ik ook veeeeeel succes. 🦄! Maar het zou wel gaaf zijn als ik win. Maar ik duim ook voor andere mensen! Succes allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.