AliExpress Shoplog | Papa’s gadgets en handigheden

Als man naast twee vrouwen moet je het nog wel eens ontgelden met de aankoopjes die voor jou gedaan worden. Zéker bij AliExpress! Allerlei meidenspul komt voorbij en je zou bijna denken dat er geen pakketje voor hem binnenkomt.. Maar, wees gerust – ook aan papa wordt gedacht! Ook hij heeft de app op zijn telefoon staan en zo af en toe roept ‘ie even iets door wat ik gelijk in het winkelmandje stop. Hij heeft de laatste tijd wat leuke gadgets en handigheden gescoord, dus die deel ik gelijk even met je.

 

Papa’s gadgets

Papa's gadgets en handigheden - toetsenbord

Een draadloos mini-toetsenbord. We hebben heel lang een heel fijn draadloos toetsenbord gehad. Het ding heeft altijd heel veel pech gehad, want hoe vaak hij niet op de grond belandde en uit elkaar viel.. ontelbaar! Onlangs viel hij weer en toen was het écht afgelopen. Shit! Michiel balen natuurlijk, maar al snel vond hij dit kleine exemplaar voor € 7,72 op AliExpress. Binnen no time kreeg hij het binnen en het is een super handig ding. Ook erg handig om mee te nemen door het formaat.

 

Papa's gadgets en handigheden - koptelefoon

Een nieuwe koptelefoon kon hij ook goed gebruiken. Zo’n dingetje dat je altijd vergeet tot je hem weer nodig hebt en met zo’n half afgebroken ding op je hoofd zit haha. Nou ja, hij dan en ik was dan weer degene die moest lachen 😉 . De laatste keer dat hij de oude opzette heeft hij gelijk de app erbij gepakt en een nieuwe uitgezocht. Super high tech draadloos ding met allerlei features erop voor € 10,70. De man is er bij mee.

 

Andere handigheden

Papa's gadgets en handigheden - bekerhouders

Dit verdient wat uitleg. Zoals mijn vaste bezoekers inmiddels zullen weten, wij hebben een caravan waarmee we er graag op uit trekken. Daar hangt ook een televisie in, zodat we ‘s avonds vanuit ons bed een film kunnen kijken (of zelfs Netflixen bij goed wifi – jeeej!). In de caravan is echter geen plek voor een nachtkastje, dus waar laat je je drankje? Een dienblad op het voeteneind bleek in verband met mijn onhandigheid al vaker een slecht idee (oeps).

Michiel vond op AliExpress deze inklapbare bekerhouders voor € 2,60 per stuk, die je normaal gesproken in auto’s vindt. Heel handig langs de wand in onze caravan! Indien nodig klap je ze uit voor gebruik en zodra we gaan slapen kunnen we ze gewoon inklappen en heb je er geen last van. Werkt als een tierelier!

 

Gadgets en handigheden - telefoon netje

Nog zo’n handig auto-dingetje voor in de caravan! Een elastieken netje (€ 1,76) om je mobiele telefoon in te hangen. Zo handig dat je nu ‘s nachts gewoon in één oogopslag kunt zien hoe laat het is! Het is een klein netje, waar ongeveer de helft van je telefoon in past (Samsung S7). Door het elastiek blijft hij prima blijft hangen.

 

Gadgets en handigheden - hoedje

In de vorige AliExpress shoplog heb je kunnen zien dat ik een hip en stoer zonnehoedje voor Fiene had gescoord. Michiel wilde eigenlijk ook wel zo’n soort hoedje voor zichzelf en hoe leuk is het dat ik dezelfde versie voor mannen heb gevonden (€ 3,37)! Hij staat hartstikke leuk en ons meisje vindt het natuurlijk helemaal geweldig dat ze nu ook met papa kan ‘twinnen’, zonder dat hij in het roze zou hoeven haha.

 

Naast deze gadgets en handigheden heeft hij er ook wat kabeltjes en opladers vandaan gehaald. Ik ben benieuwd, koopt jouw vriend / man ook wel eens iets bij AliExpress? Wat voor dingen koopt hij dan?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Uitgelichte afbeelding gadgets via Shutterstock.

4 comments on “AliExpress Shoplog | Papa’s gadgets en handigheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.