AliExpress shoplog kinderkleding en accessoires

Ik ben dol op AliExpress! De afgelopen maanden hebben we weer het één en ander binnengekregen, wat ik graag even met jullie wil delen! Vandaag heb ik puur een AliExpress shoplog kinderkleding en accessoires. Ik heb de afgelopen tijd ook wat items voor mezelf én voor Michiel binnengekregen, die ik voor het overzicht nog in aparte shoplogs zal delen.

 

AliExpress shoplog kinderkleding en accessoires

Schoenen met lampjes

schoenen met lampjes

Deze zijn echt geweldig! Fiene noemt dit haar ‘lampenschoenen’ en inderdaad, er zitten lichtjes in deze schoenen. Zodra ze begint te lopen beginnen ze te knipperen in verschillende patronen. Onderop de hiel zit een klein klikschakelaartje die steeds getriggerd wordt bij het lopen. Als ze even stil staat, stoppen de lampjes en begint ze gelijk weer te springen om ze weer aan te krijgen. Die vleugels ook – geweldig! Dit is de kleur zilver (ik noem het meer ‘spiegel’), ze zijn ook verkrijgbaar in goud en roze vanaf € 7,40.

 

Zonnehoedje

Zonnehoedje

Al verschillende keren ben ik op zoek geweest naar zo’n zomerhoedje voor Fiene, maar ze zijn steeds te groot voor haar hoofdje. Geen idee waarom ik het nu zonder passen heb durven bestellen bij AliExpress, maar hij past! Misschien ga ik het zwarte lint nog een beetje opleuken met een gekleurd randje, maar daar ben ik nog niet uit. Voor nu ben ik hier al heel blij mee! Ik betaalde € 3,24 voor het hoedje.

 

Prinsessenjurkje

Prinsessenjurkje

Dit schattige jurkje kon ik niet laten ‘liggen’. Achteraf is het jurkje toch een stuk korter dan ik in eerste instantie dacht toen ik hem bij haar paste en helaas blijkt deze toch echt te klein. Jammer! Maar ja, dat is dan ook weer het risico als je bij AliExpress bestelt.

 

Colsjaaltje

Colsjaaltje

Ik bestelde vorig jaar ook twee colsjaaltjes bij AliExpress en die gebruiken we nu nog steeds vaak. Deze gele variant met vogeltjes koste € 1,21 en past heel goed bij Fiene’s gele Bergstein kaplaarsjes.

 

Petticoat

Petticoat

Dit geweldige petticoat rokje had ik al vaak voorbij zien komen, maar steeds bestelde ik hem toch weer niet. Uiteindelijk ging ik er toch voor en oh wat is ‘ie leuk! Fiene heeft ‘m al op verschillende manieren gedragen en ze heeft er zelfs een keer in mogen balletten! Ze zijn er in verschrikkelijk veel kleuren, dus misschien komt er in de toekomst nog wel eens zo’n rok door de brievenbus. Ik betaalde er € 8.86 voor en hij is echt prachtig afgewerkt.

 

Shortje

Shortje

Ik ben verliefd op dit stoffen shortje (€ 4,74). Het is echt een stevig broekje, heerlijk zomers door de frisse kleur en de mooie bloemen. Super te combineren met een lichtroze hemdje. Kom maar op met dat zomerweer!

 

Wat zijn jouw ervaringen met kinderkleding van AliExpress?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock.

38 comments on “AliExpress shoplog kinderkleding en accessoires

 1. Korte broekje en zonnenhoedje zijn leuk!
  Ik heb nog geen kleding besteld bij Ali om zo te dragen. Wel een Frozen (Anna) jurk en balletpakje. Beide erg tevreden over.
  Alleen de verzendtijd bij Ali is altijd lang.

  1. Ik vind het voor de prijs die je ervoor betaalt eigenlijk (meestal) nog wel meevallen. Het is inderdaad niet geweldig, maar ik had het echt een stuk slechter verwacht. 😉

 2. De schoen, jurk en petticoat zijn geweldig. Ik heb ook gemerkt dat je beter een maat groter kunt kopen. Ook zijn de lijfjes bij de jurken vaak korter dan in bij de NL maten

  1. Die lijfjes zijn inderdaad vaak wat kort ja. Ik koop ook vaak wat groter – had ik bij dat ene jurkje ook moeten doen 😉

 3. Ik hoor heel veel verschillende meningen over Ali expres! Zelf geen ervaringen mee. De prijzen zijn we fijn maar ik probeer er niet teveel op te kijken aangezien ik er echt hebberig van wordt! Dat is niet goed voor mijn portomenee😜 Dat roze rokje is echt te schattig!
  Lilian onlangs geplaatst…Video: Boyfriend/Girlfriend tagMy Profile

 4. Goedkope kinderkleding.
  Leuk dat jij eraan geholpen bent maar iemand anders betaalt de prijs.

  Die vader die daar aan de andere kant van de aardbol voor een hongerloontje moet werken, om die kleding te maken die wij, consumenten, zo graag shoppen.

  Kies eens wat bewuster!
  Ter aanvulling, Me to We schreef er een goed artikel over.

  1. Tsja, ik denk dat ieder dat voor zich moet bepalen. Het artikel ken ik inderdaad en gaat voornamelijk over grote ketens. AliExpress is overigens geen keten maar meer een marktplaats van allerlei kleinere winkeliers. Ik zie het meer als ‘je kunt ook niks bestellen, maar dan heeft de beste man helemaal geen inkomen’.

  1. Het leuke aan AliExpress is juist ook dat het zo goedkoop is. Als het zo prijzig is om te bezorgen zou ik er ook nier zo snel voor gaan nee.

  1. Bij kleding blijft het een beetje een gok. Al helpt het wel om goed naar de maattabel en de reacties te kijken.

 5. Het is dat ik nog geen kinderen heb (en er ook nog niet aan toe ben) maar zoals ik dit zie weet ik wel wat ik vooral dan wél op AliExpress ga bestellen! Hilarisch die schoenen! En dat prinsessenjurkje; zo schattig:).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.